• Efes Pilsen
    7.2k
    Emreliu je glava u podu kad dribla, nanize trojicu i dok digne glavu krilo vise nije slobodno. Prema naprijed ok, puca se dosta, ali danas za nivo protivnika smo dozvolili jednostavno previse prema nazad. Ako ce ovo dici Nevisticu samopouzdanje onda mozda i nije bilo uzalud, ali vec u cetvrtak krece i KL.
  • Zagi
    5.7k
    Boška se treba i bude trpilo barem do kraja polusezone.
    Do tada me uopče ne interesira kak će igrat. Glavno da ima minutažu.
  • Facke
    2.5k


    Imame jos Perkovica i Bernauera. Nek dobiju priliku da se pokazeju. Mene se ni Bosko a ni Peric nikak ne svidaju zajedne na stoperu. Bosko je daleke od nekakve forme a Peric je trom. Bumo vidli i kaj Sosa zna.
  • Zagi
    5.7k
    Ajme, a Rukavina sam k'o duh lijevo.
    Spremio bi ga mali k'o od šale samo da je ovaj digao glavu.
  • Orc123
    5.7k
    Imamo veliki napadacki potencijal....nadam se prilici za Kaneka jer ovo od Spikica je uzas! Uđe ti Menalo i kao i prvih 70 utakmica za dinamo ne donosi ama bas nista! bosko ispao 2 puta i to smijesno protiv jednog Ortiza koji je jako ali bas jako los igrac! Za mene je sramotno sto se tolerira Bosku, zasto se njega ne vraca postepeno a ne ovako. Max bez ikakve prilike otpisan a siguran sam da je duplo bolji od ovakvog Sutala! Isto tako i Perkovic i sad Sosa ocito cw skupljat mrvice jer cw ovaj igrati bez obzira na sve. Da je nekim slucajem Bosko stranac pisale bi se litanije po forumu i u medijima koliko je losa kupovina za 4 mil eura! Danas opet Petko profesor, Vidovic pokazuje veliki potencijal i tu je opet nas jedini i najveci kapetan Aki...evo sumirano tekma...
  • Captain America
    14.8k
    Perić je korektan, al moraš imati jednog bržeg stopera (poželjno dešnjaka) uz njega. Boško je sporiji od njega sad, Mauro u frižideru, Bernauer ionako nema neke fizikalije, a Sosa niti zna niti ima fizikalije. Baš trula situacija sa stoperima.
  • Blueshadow86
    1.1k
    Meni je Špikić fascinantan. Tako i ovu utakmicu. Sve ono što jedan krilni napadač treba imati, on - nema.
    Nema udarac, nema ubačaj, nema okomitost, nema brzinu, nema realizaciju. Jel moguće da on SVAKU utakmicu kreće od prve minute?
  • Sava Krpa
    208
    Zna li se broj gledatelja?
  • Zagi
    5.7k
    broj gledateljaSava Krpa
    6404
  • Imamo Dinamo
    3.4k

    Ovo što si napisao nema veze s vezom. Špikić je tehnički dobar igrač, i baš suprotno od onog tvoga je brz. On baš ima sve što krilo treba imati. Zašto ne uspijeva u nogometu? Ne znam, ali fizikalije sigurno nisu razlog
  • Facke
    2.5k
    Spikic je tehnicki dober, ima brzinu. Ali i on je same covek od krvi i mesa. Kaj njega muci nezname.
  • Zagi
    5.7k
    Špiki bi pasala jedna gazela u napadu da može jednostavno proslijediti loptu lijevo kad ide na golmana.
    Sobzirom da je Petko sve osim gazele, ništa od toga.

    Nek si za dobrobit svoje karijere , a i naših živaca nađe neki klub u Belgiji ili Francuskoj.
    Nije on toliko loš koliko je loš za nas.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.