• marcio amoroso
    32.5k
    Gledao sam samo zadnjih 13 minuta. Ne znam kako je izgledalo ranije, ali samo u ovih 13 minuta se pokazalo da se Vrbančić ruga sa njima. Taj dečko je naše zlato :clap:
  • Nino Bule
    11.6k
    Bas rutinski, usporedba s proslom godinom bi bila da je ovo individualno slabija generacija ali igra puno poslozenija.

    Bas se vidi glava i rep, crne rupe smanjene na minimum(iako ce ih biti naravno, juniorski nogomet je to), pressing izvrstan, postavljena obrana i spustanje krila u pomoc obrani izvrstan, izgledamo i u duelima jako dobro ali treba tu pricekat europske vrsnjake za konacan sud,prosle godine u ligi prvaka su nas milan i rbs pojeli u duelima. Zasad vrlo visoka ocjena za banovica od mene.
  • The Undertaker
    4.1k
    Visoki presing, odgovorna kolektivna igra, kao da gledam seniore. Ovo je miljama bolje od onog lani. O individualnom talentu se može pričati ali se ovdje vidi trenerski rukopis. Čestitke treneru.
  • Nino Bule
    11.6k

    Drugo poluvrijeme je odigrao u drugoj brzini, prvo je izgledao jos 2 put bolje, bas ruganje na terenu. Ovu jesen ce juniori imat puno utakmica pa nek odradi lp i taj premier cup, ali na proljece po meni mora pocet dobivat minute.
  • marcio amoroso
    32.5k

    On u ovoj sezoni mora početi igrati za prvu, apsolutno se slažem.
  • marcio amoroso
    32.5k

    Kako si ti vidio Vrbančića?
  • Nino Bule
    11.6k
    Inace na instagramu ste stavili da je vrbancic zabio treci, nije, strijelci su gec,graonic i koscevic
  • marcio amoroso
    32.5k

    Ispravljeno :up: Još pitam tu i opet pod dojmom Luke i njegovih 13 minuta napišem njega.
  • Zagi
    5.2k
    Vrbu u prvu, nema se kaj više čekati.
    Treba konferencijsku iskoristiti za skupljanje europske minutaže najtalentiranijima.
    Već iduče sezone može postati vođa prve ekipe.
  • Patak
    2.2k
    Treba i Košćeviću dati priliku. Znam da je sad gužva u vrhu napada, ali duga je sezona, pa mora biti koja minutica kad steknemo 10 bodova prednosti pred konkurencijom...
  • Sajla
    3.5k
    Pogledao sam sve osim prvih 5 minuta 2.pol i izgledalo je izvrsno. 3 gola, 3 strijelca - sve lijevom nogom, to se ne viđa često.
    Vrbančić je baš dominirao i zato ga treba početi što prije uvoditi u seniorski nogomet da osjeti kako je to kad je s druge strane neka sjekira od 30 godina. Ovo sad jednostavno nije podražaj koji je potreban za razvoj, a dečko ima potencijal za jako visoke dosege.
    Koščević ulazi u šanse, ima nos, mogao bi biti pravi killer. Normalno, treba vidjeti kakav će biti s fizikalijama, ipak su to klinci koji još rastu.
    Rajić na golu dobar, ali nije ni imao puno posla. Ono što mi je upalo u oči je da dosta dobro igra nogom, tj. i lijevom i desnom, čini se kao da mu je svejedno što puno znači kad je pod pritiskom jer ne gubi vrijeme na prebacivanje lopte na jaču nogu.
    Da ne idem sad dalje od igrača do igrača jer zbilja su svi dobro odigrali, moram spomenuti Geca. Ako fizički stasa na pravi način, možda naraste još koji centimetar i nabaci nešto mišića mogao bi biti izvrstan na desnom krilu. Priča se o Bukviću iz Osijeka, ali Gec je niti godinu dana mlađi i imam dojam da ga se isplati pričekati. Vidi se da zna s loptom, pomaže u obrani kad treba, pa ako mogu zaključiti na temelju ovoga i utakmica koje sam gledao na Ramljaku, rekao bih da je bolje fokusirati se na igrača iz svog dvorišta. To ne znači da Bukvića treba zaboraviti, bolje imati dvije dobre opcije nego jednu, ali ne treba ni plakati ako ga ne dovedemo ili ga preplaćivati (ali to je već tema za drugi dio foruma).

    Uglavnom, bravo za dečke, bravo za Banovića, danas su napravili sjajan posao, samo tako dalje!
  • The Undertaker
    4.1k
    Za neku točniju ocjenu hoću ga viditi uživo par puta. Ovako preko streama, dominira i vidi se da mu ga je trening sa seniorima digao na razinu više. Ali, čitava ekipa je dominirala pa možda imam krivi dojam. Hajduk prilično loš, ne znam u čemu je kvaka.
    Edit: Nisam baš vodio evidenciju ali mislim da nije izgubio nijedan duel, izgledao kao kad naši seniori igraju protiv LP ekipe pa se odbijaju od igrača kao od stijene. Ne znam kad igraju sa Lokomotivom ali to bi vrijedilo pogledati.
  • dZg1986
    384
    Hoće biti negdje sažetak utakmice?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.