• Mr Anderson
    12.1k
    Sve ide k tome da ćemo morati igrati na pobjedu u prvom kolu drugog kruga. Imam dojam da je liga lošija ako gledamo ovih 6 donjih klubova i tu se neće baš nešto bodova gubiti. Čak bih rekao da je liga jako podijeljena na 2-2-6. Mi i tovari dosta iznad svih, pa Rijeka i Osijek dosta iznad ostatka lige.
  • Droljo
    16.9k
    Sve ide k tome da ćemo morati igrati na pobjedu u prvom kolu drugog krugaMr Anderson

Jel postoji drugi način?
  • Mr Anderson
    12.1k

Pa prošlu tamo smo igrali baš na X. Sad ćemo morati puno odlučnije.
  • Benito
    1.3k
    Koja panika među nekim ljudima kao da je ostalo još 3 kola do kraja
  • Patak
    3.5k
    Ma bez veze panika. Odigrali s njima dvije utakmice i u obje bili bolji toliko da na kraju prvenstva razlika ne bu manja od 10 bodova. Samo da ostanemo na okupu.
  • KlasicZg
    568
    Kaj se mene tice neg budu prvi do 30og kola, kak je i Arsenal bio prosle sezone. Ali kraj i prvak se vec zna. Uzalud se nervirate
  • nwankwo646
    602
    Bruno zabije penal, -3, panika, neriješeno s Rijekom -5, Osijek odgoda -8, zdravo. Jao, Bruno!
  • Mr Anderson
    12.1k
    Nije panika, samo ih se bezveze podcjenjuje. Nezreli pristup.
  • plavi67
    924
    E, kaj nije Fruk trebao doći kod nas? Tek jučer vidio da je u Rijeci. Zkj nije došao?
  • OsamŠest
    5.5k
    kaj nije Fruk trebao doći kod nas?plavi67

Mislim da @Krizy ima popis tko je sve trebao doći kod nas :grin:
  • nwankwo646
    602
    Ove godine je stvar ta šta su klubovi kod kojih hajduk prosipa bodove puno slabiji, Lokomotiva, Slaven, Istra, Varaždin, Gorica...
  • Efes Pilsen
    11.4k
    xg6gwqugefr1qthh.jpg
    Moufi u momcadi kola :lol:
  • Fanboy
    3k
    Koliko je Sofa "neobjektivna" i kako realno ne vidi stvar na terenu govori činjenica kako nema Mišića, a i Šutala kao najboljih pojedinaca utakmice. Bitne stvari vidi samo ljudsko oko..
  • OsamŠest
    5.5k

To će bit opet. Jednostavno Hajduk i njegovi igrači nemaju šampionski mentalitet, nemaju naviku osvajanja trofeja i tu cijela priča staje. Super je ova euforija, svi na nogama, al to se jako brzo okrene i u negativu, već nakon jednog kiksa.

Sad je u glavama igrača i navijača da su jaki, nakon prvog kiksa bit će već to poljuljano, nakon drugog, trećeg i četvrtog da ne pričam. Pogotovo kad Dinamo preuzme 1. mjesto.

Koliko god blesavo zvučalo, najgora stvar za Hajduk je ulazak u Europu, što se itekako čini realnim u slučaju izbacivanja PAOKa.
  • Salva
    2.7k
    Na stranu šta je Sofa nerelevantna za izbor najboljih igrača, Moufi je odlično sinoć odigrao. Imao je i asistenciju za gol Pukštaša.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.