• Patak
    2.2k
    Hvataš se za nebitne stvari. Pitanje je ima li Špansko veće kapacitete nego Rudeš da može primiti još djece. Ili nema? Jer u Rudešu kažu da imaju jedan umjetan teren pa nek djeca idu u Špansko. I koliko umjetnih terena imaju u Španskom da mogu primiti još djece?
  • Mali dioničar
    14k
    Treniraju poslijepodne jer su mala djeca prijepodne u školi a roditelji na poslu.The Undertaker

    Ma da?

    u. Srednjoškolci treniraju i jutri i poslijepodne (ovisno o smjeni u školi) ali se večernji termin forsira jer se tada mogu svi okupiti i uigravati.The Undertaker

    To sam i napisao, ali ne srednjoškolci nego recimo od 10-16 godina. Zato jer su dovoljno samostalni sami ići na treninge, a za momčadsku taktiku nema ni potrebe dok su djeca mala.

    Paradoksalno je da su roditelji u stanju plaćati individualne treninge, a da se s podozrenjem gleda na jutarnje treninge kad bude 10tak djece. Standard koji u trenerskoj metodici znači da se MOŽE napraviti momčadski trening je 6 igrača.
  • Lynx17
    2.6k
    Vidjet ćemo da li je dobro, a naravno da se nadam da je dobro.

    Pod “mladi” referiram se na to je Senzen mladji od Banovića. Znači došao je stariji trener pa nema smisla argumentirati to kroz “mladost”.
    Mali dioničar


    Neznam, ja to gledam malo druksije. Moja poanta je ne samo na ti par trenera, nego opcenito u klub. Od Simica, do Marica, do Biscana (i njegovi pomocnici), do Banovica i ostali u skoli, itd.

    Skoro svi su to ista generacija. Svi su dosli u isto vrijeme za ovaj "novi Dinamo." Kada gledas to u cijelini, meni je to jos dosta "mlad."
  • The Undertaker
    3.9k
    U ZG je plan i tendencija da škola (i osnovna i srednja) bude jednosmjenska i to jutarnja smjena. Dodatno će se popodnevno opterećenje povećati kad se obnove škole nastradale u potresu a čiji učenici danas dijele razrede sa drugim školama. Ne postoji način da se problem riješi osim povećanjem broja igrališta. Jutarnje smjene su nužno zlo. U teoriji vjerovatno možeš organizirati trening sa 6 igrača ali je korist mala. U praksi kombiniraju više generacija a najčešće imaju trening navečer, pogotovo ako rezultati zaštekaju.
  • marcio amoroso
    31.9k
    Jel se zna tko sudjeluje na Ramljaku?
  • Crusades1986
    9.5k
    Na memorijalni turnir Mladen Ramljak prvi puta u povijesti dolazi engleska momčad - Manchester United. Igra se početkom kolovoza.

    Dolazak su potvrdili i Flamengo, Udinese, Rapid, Feynoord...

    Ovo je bilo prije mjesec dana, ne znam jel se sta mijenjalo
  • Captain America
    13.3k
    IMG-2302.jpg

    Prijenos svih utakmica će biti na novom appu.
  • Patak
    2.2k
    A koja to generacija igra? Juniori? Kadeti?
  • marcio amoroso
    31.9k
    A koja to generacija igra? Juniori? Kadeti?Patak

    Juniori.
  • Patak
    2.2k
    Top turnir sa super momčadima. Tu se vidi kakav ugled ima Dinamo. Još kad bi netko prije turnira dao neke informacije o igračima Dinama, koga pratiti kao buduće kandidate za 1. momčad bilo bi lijepo.
  • OsamŠest
    2.5k
    Sastav Dinama za 'Ramljak':

    Dorian Klarin, Antonijo Rajić, Patrik Majdandžić, Ante Šušak, Ivan Cvetko, Matija Ruškovački, Niko Cindrić, Sven Sopić, Matteo Tonon, Branko Pavić, Dino Kegalj, Tomas Baković, Vito Čaić, Roko Peroš, Antonio Kujundžić, Luka Vrbančić, Vilim Gec, Toni Majić, Zlatan Koščević, Leo Rimac, Lukas Zahora, Adrian Manuel Perić, Luka Vračar, Borna Graonić.
  • Lynx17
    2.6k



    Kao sto sam ranije rekao, meni se Banovic jako svida, ponajvise zbog toga sto se cini sav "unutra."

    Dobar primjer imate od 6:30 u video ^^^.
  • Dinamosaur
    940
    "Dinamov cilj je samo pobjeđivati"- :up:
    Bome ga nebi prepoznao
  • Lynx17
    2.6k
    Ne pratim ni blizu omladinsku skolu koliko sam znao prije, jel se racuna na Caica?

    Znam da je kapetan i da je djelio vrlo dobro protiv ovu konkurenciju (na Ramljaku), ali pitam opcenito.
    Kako se na njega gleda u kontekstu perspektive za prvu momcad u buducnosti?
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.