• Patak
    3.5k
    Za starije generacije Vladimir Anzulović je legenda, nadimak mu je bio jaje ako se dobro sjećam, ili je to bila neka zezancija.
  • plavi72
    2.9k
    Ja se sjećam nadimka Zula .
  • Mlađi referent
    16.3k
    “Zula, piši 4:0 za nas…”

0:35

• Eduardo
    31k
    12. srpnja 2015. godine u Zagrebu već u prvom kolu 25. sezone HNL-a igrao se najveći hrvatski derbi. Dinamo i Hajduk su na punom Maksimiru odigrali 1-1. Caktaš je zabio u 8., a Soudani u 37.

Derbi je izazvao navijačku euforiju kakva već godinama nije viđena u Zagrebu. Za ogled na maksimirskom stadionu vladao je nezapamćeni interes zbog čega je vodstvo Dinama nakon što su rasprodani planirani kapaciteti stadiona, otvorilo i tribinu sjever gore. Nakon što su braća Zdravko i Zoran Mamić završila u pritvoru zbog sumnji u milijunske malverzacije, Bad Blue Boysi su se nakon više od pet godina vratili na Maksimir, a derbi je izazvao i veliki odaziv Torcide.

• Boysica
    963
    e5x6jom5j6ikjnn9.jpg
    Tad sam gledala sa istoka jer sam bila sa klincem, a sad isti taj klinac ide na sjever
  • Patak
    3.5k
    Točka na velikom slovu I. Za to sam dobio jedinicu u srednjoj školi, profa je imao poseban pik na to.
  • Eduardo
    31k
    Točka na velikom slovu I. — Patak

To je do fonta :yum:
  • Neki tip
    21.4k
    Točka na velikom slovu I. Za to sam dobio jedinicu u srednjoj školi, profa je imao poseban pik na to. — Patak

A kako bi tek na'ebao da je vidio malo d na početku rečenice! :wink:
  • NORTE
    27.8k
    Pogled sa sjevera, dinamo - Kamen Ingrad 2003.
    kp76naonk3kkh88i.jpg
  • NORTE
    27.8k
    Superkup derbi 2010. (mjesec dana prije bojkota)
    Tada otvoren istok, ali zatvoreni zapad gore i sjever gore.
    Na sjeveru cca 2+ tisuće ljudi.
    teooxozynajqtsav.jpg

Superkup 2023.
    Zatvoren istok, otvoreni zapad gore i sjever gore.
    c2npl2pnyzooe6r1.jpg
  • plavi72
    2.9k
    Astanu smo prije 5 godina izbacili i osigurali skupine(poslije i konačno proljeće u Europi),neka tako bude i ove godine !
    solnexvr3sui28vb.jpg
  • austrijanac
    14.2k
    Nasao kod starog u ormaru..
    Ima cijela ekipa al evo par poznatih i dragih nam glava

Inace, bio sam slao Dinamu mail ako zele da im poklonim ovo da uokvire i postave na hodnike/kroz klub jer ipak ova generacija je mozda dala i najveci broj legendi Dinama i hrvatskog nogometa. Jos uvijek cekam odgovor.

Zanimljivo, samo trener ima grb na "razglednici".

Microsoft-Teams-image-13.jpg
    Microsoft-Teams-image-12.jpg
  • Mali dioničar
    21k
    Inace, bio sam slao Dinamu mail ako zele da im poklonim ovo da uokvire i postave na hodnike/kroz klub jer ipak ova generacija je mozda dala i najveci broj legendi Dinama i hrvatskog nogometa. Jos uvijek cekam odgovor. — austrijanac

Lijepo od tebe, ali ovo nije raritetni pronalazak, dosta ljudi ima te fotografije.

Zanimljivo, samo trener ima grb na "razglednici" — austrijanac

Vjerojatno jer je na fotki prekriven rukom.
  • Miro93
    2.9k
    yzqrue9n8ei08u6q.jpg
    Nekoliko starijih slika

2wjctrrvnstcih7u.jpg
    uk6eqivab0h6szpk.jpg
    2xgf7qr9lg1yc564.jpg
    26h1dg2xut0u2sz3.jpg
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.