• Patak
    3.5k
    A pa da, prošli film ovog redatelja je bio Unplanned, tako da ću ga i ja pogledati čim stignem.
  • maddaddam
    2.9k
    Di ima ovo za pogledat?superSantos

Bethlehem_%28film%29_poster.jpg

https://www.imdb.com/title/tt2915160/

Nasao film na starom disku:

https://we.tl/t-XMb1ZaQGLO

7 dana vrijedi link.
  • Eduardo
    25.1k
    Imam dvije preporuke za ekipu koja voli emisije u kojima se prerađuju klasični automobili na 'američki način'. Obje emisije pate od klasičnih simptoma koje prate takav ili sličan tip showa, ali i ostali tip reality emisija; sve je puno scenarija, nemogućih rokova za izradu, bankrota i ostalog klasičnog klišeja. Međutim, meni je podnošljivo iako bih volio da nas podrobnije provedu kroz samu fazu restauracije.

Car Masters: Rust to Riches
    U ovoj emisiji ekipa iz Gotham Garagea jeftino kupuje klasične automobile (olupine), restaurira ih, a zatim ih mijenja za skuplje tj. mijenjaju ih s kupcem koji ima nešto vrjednije aute koje mogu iskoristiti kako bi u sljedećem koraku povećali profit. Klasična priča o razmjeni jeftinije stvari za skuplju. Uostalom, prva epizoda i počinje citatom o liku koji je razmjenom došao od spajalice do kuće. Uz to imaju zgodnu latino žensku, stručnjakinju za motore koja je privatno i model.

Rust Valley Restorers
    Kanadski reality u kojem je 'glavni' lik 60-godišnji tip koji je tijekom posljednjih 40 godina uspio sam skupiti preko 400 klasičnih automobila. Sad je pod stare dane odlučio otvoriti radionicu kako bi mogao restaurirati i prodati svoju zbirku. Stari je naravno ovisan o kupnji auta i gomilanju nepotrebnih stvari pa zbog prekomjernog trošenja dolazi do sukoba sa sinom i suradnikom. I ova emisija kao i gore spomenuta ima gomilu preskočenih koraka u restauraciji, ali gledljiva je zbog zanimljivih i osebujnih likova.
  • SAS1987
    18k
    Par knjiga koje mogu preporučiti svakome.

Leadership / Osobna rast
    - Think and Grow Rich by Napoleon Hill
    - The Art of Happiness at Work by Dalai Lama
    - Extreme Ownership: How U.S. Navy SEALs Lead and Win by Jocko Willink and Leif Babin
    - The Leader Who Had No Title by Robin Sharma
    - The Infinite Game by Simon Sinek
    - The Prince by Niccolò Machiavelli
    - Meditations by Marcus Aurelius Antonius

Financije
    - Rich Dad Poor Dad by Robert Kiyosaki
    - Simple path to wealth by JL Collins
    - Will It Fly by Pat Flynn

Za one iz IT sektora
    - Building Microservices: Designing Fine-Grained Systems 2nd Edition by Sam Newman
    - Domain-Driven Design by Eric Evans
    - Clean Code: A Handbook of Agile Software Craftsmanship by Robert Cecil Martin
    - Clean Architecture by Robert Cecil Martin
    - Design Patterns: Elements of Reusable Object-Oriented Software by Erich Gamma, Richard Helm, Ralph Johnson and John Vlissides
    - The Pragmatic Programmer by Andrew Hunt and David Thomas
    - Refactoring: Improving the Design of Existing Code by Martin Fowler and Kent Beck
    - Extreme Programming Explained by Kent Beck
  • miro
    7k
    ajde da skupimo tu na Zoni za ovaj "Simple path to wealth" i pošaljemo Upravi
  • SAS1987
    18k
    njima je novac još najmanji problem. Njima bi preporučio obrazovanje iz "communication / fan engagement".
  • plavi67
    924
    Ima kaj na hrvatskom za preporučit
  • Patak
    3.5k
    Film Četverored!
  • Crusades
    17.1k

Čine mi se oba filma brutalna...

"Oppenheimer je epski biografski triler iz 2023. koji je napisao, producirao i režirao Christopher Nolan, temeljen na biografiji American Prometheus Kai Birda i Martina J. Sherwina iz 2005., o J. Robertu Oppenheimeru, teoretskom fizičaru koji je pomogao u razvoju prvog nuklearnog oružja na projektu Manhattan."

Za Napoleona je predstavljanje bespotrebno :smile:
  • Navijač Dinama
    10.3k
    Jel gledao netko "Šesti autobus", kakav je film?
  • black Olives matter
    61
    meni dosta loš. Pročitaj knjigu od Vilima Karlovića - Preživio sam Vukovar i Ovčaru. Onda mi zahvali :)
    Tek onda ćeš vidjet zašto je film loš.
  • Patak
    3.5k
    Da, knjiga Vilima Karlovića je odlična.
  • Džudžan86
    306

Pored njih bih za ovu godinu jos izdvojio Dune 2 koji izlazi na jesen kao i Napoleon
  • Captain America
    20.4k
    Barbie? :fire:

Sad za ozbiljno, MI7 je bomba :fire:
  • NB86
    16.9k
    Oppenheimera cu pogledat ali mi je zadnji nolanov, tenet, jako los. Opcenito mi je precjenjen i ima te svoje nolanizme koji me iritiraju tako da sam rezerviran kakav bi oppenheimer mogao biti.
16566676869122
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.