• Krizy
    35.4k
    Kopirali Burnley :wink:
  • BornaPŽ1986
    1k
    ↪BornaPŽ1986 Kopirali Burnley :wink:Krizy

    Ovako za Petkovica napraviti
  • SAS1987
    13.3k
    2jw1m3zo30s6whfd.jpg

    Mi bi od naših trenera mogli napraviti ne sliku, dvije, nego citav album :lol:
  • marcio amoroso
    31.9k
    Mi bi od naših trenera mogli napraviti ne sliku, dvije, nego citav album :lol:SAS1987

    A hajduk Bibliju
  • Eduardo
    17.2k
    Steven Gerrard preuzeo saudijski Ettifaq. Momčad bez velikih imena procijenjena na 26M€. Dovoljno da trenutno drže šesto mjesto po vrijednosti u ligi SA.

    Gerrard je uz Jorge Jesusa (Al-Hilal) i Nuna Espírita Santa (Al-Ittihad) definitivno najzvučnije ime tamo. Imamo i dva Hrvata, Dinko Jeličić (Al-Nassr) i Krešimir Režić (Al-Tai). Od imena koja su mi onako na prvu poznata tu je još Cosmin Contra (Damac).

    Vrijednost svih 18 klubova trenutno iznosi 418M€, a najvrjedniji igrač trenutno je Rúben Neves, 40M€.


  • Eduardo
    17.2k
    Šta kažete na potencijalno novo pravilo zaleđa koje će se testirati ovog ljeta? Pravilo glasi; zaleđe ne bi bilo kažnjivo sve do trenutka dok igrač ne bi cijelim svojim tijelom bio iza posljednjeg braniča u trenutku upućivanja lopte.

    Meni osobno je trenutno pravilo i više nego dobro, posebice nakon uvođenja VAR-a (doduše lige poput HNL-a i dalje imaju problem s istim zbog manjka kamera, ali to je neki drugi par rukava). Opet će se u velikom broju situacija povlačiti linije i gledati milimetri. Isto tako, novo pravilo opet neće olakšati posao sucima u nižim ligama gdje nema VAR-a. Mislim da u suštini neće riješiti glavni problem te da će i dalje biti hrpa krivo dosuđenih zaleđa kao što ih ima i danas.

    v811iql01avauizc.jpg
  • Infinity
    15.2k
    Mislim da ce doprinijeti vecem broju golova. Meni se osobno svidja.
  • Eduardo
    17.2k
    ili će pogodovati manje kvalitetnim braničima da zamaskiraju svoju 'nespretnost' :chin: jedno vrijeme bi moglo biti tako, barem dok prođe vrijeme prilagodbe i dok se braniči ne priviknu.
  • Infinity
    15.2k
    Mislim da ce na pocetku svi branici imati problema. Vjerujem da i vecina napadaca nece biti maksimalno 'iza linije'. Trebat ce svima da se naviknu.

    Ono sto je sigurno, brz stoper ce se cijeniti vise nego ikad.
  • agramZ
    2.3k
    mislim da se tu ne radi o rijesavanju problema oko linija i milimetrima nego o davanju smisla samom zaledju. znam da ovo wenger vec dugo zagovara i meni se osobno jako svidja. igrac sigurno nije u prednosti zato sto mu je dio tijela ispred posljednjeg branica, za razliku od cijelog kao na drugoj slici.
  • Ludovic IX
    5.1k
    Koliko bi drma i spika dali više golova da je ovo pravilo već vrijedilo
  • marcio amoroso
    31.9k
    Bit će jako teško namještati ofsajd zamke. Obrambeni će biti jako nesigurni i dovesti će do puno više golova. Meni glupa promjena pravila.
  • IstinaZaDinamo
    1.2k
    I opet cemo imati isti problem kao i sad, VAR ce gledati je li na primjer peta bila u ravnini.

    Bolje da se ostavilo kako je ali povuklo granicu na nekih 25 cm izmedju zadnjeg igraca i napadaca, sve preko je zaledje i zivio.

    Najjaca su mi zaledja od milimetra, a u ovom slucaju ce biti samo obrnuto.
  • Eduardo
    17.2k
    mislim da se tu ne radi o rijesavanju problema oko linija i milimetrima nego o davanju smisla samom zaledjuagramZ

    Ili da se pokuša povećati broj golova kao što @Infinity kaže tj. da se svi oni koji vole ovu igru nagrade većim brojem golova koji su ionako kruna utakmice, iliti ga najvrjednija stvar u nogometnoj igri.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.