• doubletrouble
    976
    https://gnkdinamo.hr/hr/Novosti/Clanak/nove-informacije-u-vezi-prodaje-godisnjih-ulaznica-za-sezonu-202324

    GNK Dinamo ovim putem obavještava navijače da je klub donio novu odluku koja se tiče prava prvokupa godišnjih ulaznica.

    Konkretno, vlasnici prošlosezonskih godišnjih ulaznica za tribinu zapad gore ostvaruju pravo prvokupa za tribinu zapad dolje - sektor 8. Isto tako, vlasnici prošlosezonskih godišnjih ulaznica za tribinu sjever gore ostvaruju pravo prvokupa za tribinu sjever dolje - sektor 4.
  • Tundra
    511
    I koje su nove informacije? :lol:
  • NitkoBitan
    11.9k
    Genijalna odluka, godisnjaci sa zapada gore mogu kupiti skoro pa rubni dio zapada dolje (sektor 8) u prvokupu. Proci ce bolje kaj se tice pozicije ako cekaju slobodnu prodaju :lol:
  • Robi T
    209
    Ista stvar i za vlasnike godišnjih za sjever gore
  • Robi T
    209
    Pardon,sjever gore može kupiti sjever dolje,sektor 4
  • dzg7
    252
    Pa dobro na sjeveru je svejedno,nitko ne sjedi na tom mjestu
  • maddaddam
    2.9k
    Ja stvarno ne kuzim da li oni ne kuze...
  • Bosskovitz
    7.3k
    Prvokup je tu i tako bitan samo onima koji žele zadržati ista mjesta koja su imali prošle sezone na Zapadu Dolje.

    Pravo prvokupa vlasnicima godišnjih za Zapad Gore je, ako ćemo biti realni i iskreni, potpuna besmislica. Neće se sigurno za centralne sektore na Zapadu rasprodati sve godišnje u pretprodaji dosadašnjim vlasnicima godišnjih za Zapad dolje, a tek u regularnoj prodaji za one koji do sada nisu imali godišnje ali su ih odlučili uzeti (takve za Zapad vjerojatno brojimo u desecima, ne više) neće biti neke velike navale uz ove cijene. Ja sam imao Sjever i sada ću uzeti Zapad u regularnoj prodaji, ali i da sam imao Zapad Gore - čekao bih regularnu prodaju i uzeo bolja mjesta. Šansa da budu lošija od sektora 8 je gotovo nepostojeća.
  • miro
    3.1k
    Uf, baš razočaranje i po meni skroz kriva poruka navijačima

    @deda imaš možda info, jel itko u klubu uopće razmatrao popust za klince?
  • emilperska
    3k

    ja sam imao zapad gore.. Isto ćemo na kraju čekati drugi tjedan vjv jer taj sektor 8 bi imali svakako.. i s tim da je od nas 6, radi cijene otpalo bar 2..
  • deda
    27.7k
    Po ovim cijenama neće se rasprodati sektori 5 i 6 na zapadu tako da sugeriram da pričekate slibodnu prodaju sljedećeg tjedna.
  • Ali
    1.9k
    Po ovim cijenama će kupiti ekipa koja to uzima na d.o.o. (bilo je takvih dosta u doba imena na sjedalicama) . Zatim dobar dio ekipe kojoj je svejedno jeli 200 , 300 ili 500 i dio onih koji će uložiti 300 jer znaju da bi mogli za LP dobiti za jednu tekmu glatkih 300 pa im se isplati uložiti i zaraditi višestruko.

    I to je jedan i pol sektor možda... ostali , tj. kibici ili drukeri su ostavljeni ni vrit ni mimo.

    Pričam o zapadu, sjever je naravno posebna tema. Dakle ona stara ekipa sa Istoka koja je ostavljena nigdje nakon potresa. A to je bila tribina pojam duge vjernosti unatoč svim nedaćama kroz godine plavoj boji... to je tragedija ovogodišnje objave prodaje godišnjih.
  • Ivdzo11
    2.9k
    Nacuo sam neku pricu da ce biti neki sastanak s upravom ubrzo i da ce se izvrsit pritisak da se smanje godisnje... (Sad ne znam koliko ima istine tu)
  • emilperska
    3k

    Voz za to je prosao. Sutra krece prodaja, nakon pocetka prodaje nece, a i ne smije bit korekcije
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.