• NitkoBitan
    11.8k
    Stadion u Kranjci ce bit vise manje onakav kakvog svaki navijac Dinama prizeljkuje (izuzev ultrasa ali oni ce se prilagodit kao i uvijek) - natkriven sa tribinama do terena. Ja ne vidim neki faktor koji bi trebao negativno utjecat na posjetu osim eventualno lose cjenovne politike ulaznica gdje ce nadlezni zabrijat da je stadion space shuttle a zapravo je obican stadioncic zamisljen kao vatrogasno rjesenje dok se Maksimir gradi.
  • Nino Bule
    11.3k
    Ja mislim da na novoj kranjcevicevoj dinamo nece igrat utakmicu ispod 7000 gledatelja izuzev prijateljskih i natjecateljskih radnim danom
  • db-izbjeglica
    12.6k
    da ukoliko stvarno postoji zelja investitora, u ovom slucaju grada, ozbiljna firma to moze odraditi u godinu dana, ili par mjeseci gore.Papastrumf

    grad nije privatni investitor da može odabrati ozbiljnu firmu, platiti i doviđenja.

    Na natječaj se jave firme koje će uvjete natječaja zadovoljiti na hrpu načina i posao dobije firma koja ponudi najmanju cifru. Kako za projektiranje, tako i za građenje... sve to vuče čitav niz problema.
  • NitkoBitan
    11.8k
    Na natječaj se jave firme koje će uvjete natječaja zadovoljiti na hrpu načina i posao dobije firma koja ponudi najmanju cifru. Kako za projektiranje, tako i za građenje... sve to vuče čitav niz problema.db-izbjeglica

    Miki bi zrihto natjecaj da uvjete zadovoljava samo jedna firma i svi problemi rijeseni. Fali...
  • Nolifer
    6.5k


    Nije ni ovaj daleko od toga... Samo pametno i transparentno...
  • SAS1987
    13.3k
    Pogledao presicu i moram kazati da mi se sviđa projekt stadiona. Jedino što me smeta na renderu je premali naklon tribina i nadam se da će tribine biti na minimalni razdalji od terena. U blizini stadiona će biti nova željeznička stanica pa očekujem da će biti neka kvalitetna park&ride opcija.
  • Nino Bule
    11.3k

    Mislim da kod naklona tribina gledaju vizuru okolice i ne zele ici na opciju da tribine budu više od ostalih zgrada, druga stvar je i ta zapadna tribina kojoj ce se vjerovatno isto prilagođavat.

    Inace balkon boysi nam idu u povijest ako dobijemo novu kranjcevicevu
  • SAS1987
    13.3k
    ne zele ici na opciju da tribine budu više od ostalih zgradaNino Bule

    Da, to su i kazali na presici. Možda bi trebali povečati zgrade oko stadiona. I zbog naklona tribine i zbog balkon boysa :lol:
  • agramZ
    2.3k
    estadio da tapadinha, atletico clube de portugal, lisabon.

    karatana, kako bi na zoni rekli.
    Fx60-2i-X0-AYIQF3.jpg
    Fx-UQkdr-WAAUYTgb.jpg
    Fw1-Gn-QZXw-Aw-O59-P.jpg
  • Infinity
    15.2k
    Tako je nekad bilo i u Mostaru. Ne znam da li je vise, nisam dugo bio tu na utakmici, ali znam da sam se sokirao prvi put kad sam vidio.

    Nisam bio siguran hoce li na 'prozoru' biti netko s ulaznicama ili ce se pojaviti Bata Zivojinovic s puskom.

    pnpmbgynkb4d5znp.png
  • Patak
    2.2k
    1994 arhitekt Hržić je radio idejno arhitektonski projekt Kranjče. Na linku se može kliknuti na sliku i malo detaljnije vidjeti. Nisam pronašao ništa više o tome pa ako netko zna više neka podijeli...Tko je uopće bio gradonačelnik tada, Mikša?

    https://repozitorij.muo.hr/?pr=i&id=46460
  • agramZ
    2.3k
    barnsley fc, oakwell, 1989.
    zauvijek anti-sjedala! :grin:
    Fz-DGGic-WAAEOwxo.jpg
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.