• Mali dioničar
    14k
    . Daj si pet!Orc123

    Daj si ti 5 da si napisao da trener nema pojma, a ne znaš ni kako se preziva.
  • Orc123
    5k

    Zamisli promasio mu jedno slovo, iznimno bitno. Cinjenica je da smo izgubili protiv lokomotive u finalu kupa koja je btw. 8. Na ljestvici juniora od 10. Klubova! Jel se on preziva Marulic, Radic, Maric...sasvim nebitno, cinjenica je da posao nije odrađen kako treba!
  • OsamŠest
    2.5k

    Jednostavno.. Stručnost mu otvara vrata, zaleđe koje ima mu zatvara.
  • Zagi
    4.9k
    Ma on isto...
    Mislio sam da je inteligentniji od toga da da onakav intervju Breki.
  • Gelipter
    3.4k
    sramotiš se i dalje ne odustaješ. Konstantno sve kritiziraš, a ne znaš najosnovnije stvari vezane uz Dinamo. U školi si sigurno imao povijest i tamo se učilo neke stvari koje su se dogodile prije tvog rođenja, ali se smatraju bitnima za zajednicu kojoj pripadaš. Ovdje na Zoni je velikoj većini bitna Dinamova povijest jer se na njoj prvenstveno temelji klub i ona čini njegov identitet. S ovakvim nepoštivanjem zapravo vrijeđaš i druge korisnike koji moraju čitati tvoje bahate upise.
  • Orc123
    5k

    O kakvom nepostivanju pricas? Napisao sam da trener juniora ne radi svoj posao kako spada sto je cinjenica i tu me kolega prozove da ne znam tko je senzen, bivsi igrac Dinama? I sta bi trebao reci da znam ako ne znam? Rekao sam da sigreno neka legenda kluba za koju ja nisam cuo...i? To znaci da ja nepostivam ljude ovdje koji znaju to? Jel znaci da ja ne volim i postujem svoju zenu ako ne znam kako se zvala od njezine bake prabaka ili teta po dedinoj strani? Znam njezine roditelje baku i djedove a ne cetiri pet koljena obitelji...nisam bio rodjen u to vrijeme i kakve veze ima legenda kluba Senzen sa temom mlađe kategorije Dinama. Niti sam bio bahat niti se izrugivao, nego nisam glup da ne shvacam da se ru neki nakacili na mene i svaki moj upis izokrenu koji napisem samo da me sprdaju jer eto to je fora. Ne zelim pisati vise na ovom forumu! Nit sam ikad ovdje nekog vrijeđao nit ne mislim. To sto ne znam kompletnu Dinamovu povjest od 1911.g ne znaci da tu istu povjest kluba ne postivam. Ao dinamu Kojeg pratim aktivno od ratnih vremena znam dovoljno i svoju ljubav prema klubu necu dokazivati nikome jer je imam i previse. Zivi i zdravi bili svi skupa i nek je nama Dinamo i dalje tu gdje je, svakim danom sve jaci sa novom energijom koja se pojavila nakon dugo vremena uopce ne sumnjam u to. Meni pak forum nije potreban da bi dokazivao svoju pripadanost klubu tako da ja sigurno necu vise komentirati...iznad svih Dinamo...zz
  • Ali
    1.9k
    Pioniri Dinamo-Hajduk 1:1, i mladi bili tići podigli pehar prvaka na Maksimiru.
    Butina, od sutra u preslagivanja škole.
    E da i ovaj mali Beligno ili kak se već piše, čudo od igrača, prolazio bile tiće kao kroz putar toplim nožem. Jedino prekršaje ga mogu zaustaviti. Za 5 godina bi mogao biti Eduardo v2.0
  • xyz
    840


    Riba smrdi od glave tako da i Butinu treba maknuti. Treba dovesti stručne ljude u omladinski pogon, a ne nesposobnjakoviće.
  • Mali dioničar
    14k
    Butina, od sutra u preslagivanja škole.Ali

    Sigurno u školi nogometa ima značajnog prostora za napredak, ali niti je prije godinu dana sve bilo super niti je danas sve loše.

    Ove sezone seniori su osvojili naslov, a kakvu takvu minutažu imalo je nekoliko juniora - Rukavina, Gurlica, Topić i Živković.

    Što je tiče atmosfere u i oko škole nogometa i kako se brzo okreće priča od heroja ulice do krpe za pometanje i nazad bih pojasnio na primjeru Brkljače.

    Dakle - prošle godine je realiziran transfer Brkljače u Dinamo. Tata Brkljača trudio se svim silama po svim medijima pljuvati po Hajdukovoj školi nogometa, a neki su se forumaši ovdje nasladjivali kako nitko u Hajduku nema pojma i kako će Brkljača naravno odabrati Dinamo jer će se ovdje odmah afirmirati i naravno za sezonu dvoje ide u Manchester City za 30 milja eura, a patnici sa juga neka se pojedu.

    Sredinom rujna 2022. Dinamo u Ligi prvaka i seniori i juniori pobjedjuju Chelsea, euforija je na vrhuncu. Brkljača čak nije ni starter u juniorima iako su ga neki forumaši ovdje gurali u seniorsku ekipu (?!). 9 mjeseci kasnije Brkljača skuplja minute u Dubravi, Dinamovi juniori ispali su u skupini natjecanja u kojem su Hajdukovi došli do finala.

    Da je Brkljača ostao u Hajduku, imao bi juniorsko finale Lige prvaka i minutažu u 2. klubu 1.HNL, dočekalo bi ga “gazi purgere” na Rivi i bio bi faca u Splitu, a sad nema ništa od navedenog i skuplja minute u Dubravi.

    Forumaši koji su se prije godinu dana nasladjivali nesposobnosti Hajdukove škole nogometa, samo godinu dana kasnije su u paničnom strahu od te iste škole.

    Ako se vratimo na Brkljaču, vrlo je lako moguće da će za 2 godine Brkljača biti svemirski brod za Capana koji je igrom slučaja završio u Hajduku.

    Htio bih podsjetiti da se ovdje nemilice pljuje po Dinamovoj školi nogometa, a ako pogledamo A reprezentativce Hrvatske, zadnji koji su ušli u reprezentaciju su Gvardiol i Šutalo, a valjda je konsensuz svih normalnih poznavatelja nogometa da je slijedeći kandidat za A reprezentaciju Hrvatske Baturina. Tu treba pridodati i Olma koji je A reprezentativac Španjolske.

    Uz podsjećanje da ne može svaka generacija biti najbolja na tablici, a posebno ne može izbacivati seniorske igrače iz godine u godinu, htio bih reći da ima mjesta za napredak, ali svaka sječa glava masovnih razmjera je pogrešna.

    Dinamo je velik klub i veliki klubovi u pravilu nemaju u seniorskoj ekipi puno igrača iz vlastite škole nogometa. To ne znači da je škola nogometa nebitna, jako je bitna za DNK kluba, ali ako imaš visoke ciljeve kakve Dinamo ima skauting je bitan najmanje koliko i škola nogometa. Posebno mi je u tom kontekstu smiješno spominjati rezultate pionira jer malo će tih pionira doći i do Dinamovih juniora, a kamo li seniora. S obzirom na to da je Šimić bio skaut Milana, a da i Bišćan i on imaju isukstvo svlačionice Intera, Milana i Liverpoola optimistično gledam u budućnost.

    Ako pogledamo seniorske momčadi Dinama, nikad u njima nije bilo više od 2-3 igrača iz Hitrec-Kaciana a da se napravio vrhunski rezultat.

    Stvar je jednostavna - vrhunski igrači iz škole u Dinamu ostaju do 22-23 godine, a nakon toga ih karijera odvede ili u neslućene visine ili u tešku prosječnost HNL-a ili sličnih liga.

    Konstruktivna kritika DA, bezglava sječa glave bez dobrih argumenata NE.
  • Keyser Soze
    8k
    Juniori dobili golom Vrbančića, iduće kolo s Hajdukom odlučuje prvaka.
  • maddaddam
    2.9k
    ppltp56tspzrnfq7.jpeg

    Baš je dosta niži od svih na terenu.
  • Efes Pilsen
    6.8k
    Pa i Modric je bio, samo ga treba dobro usmjerit. Sammir je bio strasno mocan u duelu, ima se tu i primjera i materijala za napravit dobru pricu.
  • IstinaZaDinamo
    1.2k

    Remi ili pobjeda nam donose titulu vjerojatno iako mi se cini da imamo tezi raspored od njih. Onih 3:3 sa Cibaliom bi moglo biti kljucno :meh:
  • Ali
    1.9k


    Ako pogledamo seniorske momčadi Dinama, nikad u njima nije bilo više od 2-3 igrača iz Hitrec-Kaciana a da se napravio vrhunski rezultat.

    Nebih se složio: evo dva primjera prvaci 2003g:

    Butina, Jozić, Cesar, Poldrugač, D. Smoje, Krivić, Drpić, Sedloski, Čale, Ćosić, Polovanec, Tomić, Krznar, Papa, Mujčin, Agić, Čutura, Janjetović, M. Jurić, Mikić, S. Marić, Balaban, Zahora, Mitu, Mešanović, Olić, Dragičević, N. Kranjčar

    Ili 2006:

    Lončarić, Turina, Šarlija, Carlos, Drpić, Čale, Buljat, Etto, Ćorluka, Tomić, Bošnjak, Modrić, Chago, Šarić, Vukojević, Marić, Mamić, Junior, Anderson Costa, Eduardo da Silva, Zahora

    Znatno više od 2-3 ...


    Slažem se da nemogu svi biti top generacije, ali ako Hajduk već drugu godinu uz Osijek uzme većinu kanti u pionirima/kadetima/juniorima to ukazuje na nedostatak kvalitetne selekcije i pad u radu u mlađim uzrastima. Vežem dvije godine jer su to u osnovi sva godišta od 2008 do 2003, jer su parni ove godine u hnl a neparni su bili lani.

    Nepotizmu je ono kaj je smrt za škole nogometa.
    Uporno za kadete (2006) igra cijelu tekmu mali od Daria Š. Koji je (2007g) a nije odrastao tome. Danas konkretno dva gola protiv hajduka njemu na teret. Poznavajući situaciju, sigurno nije Dario rekao da "moj mali mora igrati" nego tak dir škole i trener se žele dodvoriti. I to nije dobro za školu. Slična situacija se sa Zahorimim klince. itd...
  • xyz
    840


    Titulu nam donosi samo pobjeda. Oni imaju utakmicu manje i 2 boda manje.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.