• og1986
    2.9k
    Upravo htio i ja staviti taj članak. Govore kako na audio snimci od suca se ne čuje nikakvo vrijeđanje prema livaji.

Što ćemo sad ? Hoće netko odgovarati od novinara zbog plasiranja *fake news* ili ?
  • Ali
    2.7k
    Veteran Kvržić nam je ubio u srijedu Baturinu u pojam, danas na rujevici u mali džep spremio Marina
  • Zagi
    13.7k
    Lijepa akcija našeg trojica.
    Marin->Janković>Frigan> gol
  • Keyser Soze
    17.3k
    Lijepa atmosfera i na Rujevici, 4300 ljudi
  • vjeko1701
    21.5k
    Dobre i linije

IMG-20230408-192841.jpg
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Pa ja tu vidim dvije linije.... plavu koja je tanka i predstavlja najistureniji dio obrambenog igrača, te ovu crvenu...koja je debela i pokazuje kolilo je napadač u zaleđu. Barem ja to tako shvaćam... :confused:
  • vjeko1701
    21.5k
    A paralelnost s linijama košnje?
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Inače, trećeplasirane momčadi u HNL-u imaju 38 bodova iz 28 kola :monkey:

1,36 bodova po utakmici je dovoljno za TREĆE MJESTO
  • db-izbjeglica
    19.5k
    A paralelnost s linijama košnje?vjeko1701

Hahaha nisam ni gledao to :lol:
  • masacusec
    6.9k
    Ko kaže da je košnja idealna?!
  • vjeko1701
    21.5k
    Ne mora biti idealna ali ovo je preveliko odstupanje, posebno pošto se sve linije terena poklapaju s linijama košnje. Mogao bi napraviti analizu paralelnosti ali iskreno baš mi se i ne da večeras al garantiram ti da je košnja točnija od ovih nacrtanih.
  • DrawTube
    7.1k
    U 28. kolu SuperSport HNL zabilježena je sljedeća posjeta:

Slaven Belupo - Varaždin 1.513
    Hajduk - Istra 1961 14.966
    Gorica - Osijek 1.349
    Lokomotiva - Dinamo 3.961
    Rijeka - Šibenik 4.437

Ukupno: 26.226
    Prosječno: 5.245

Slaven i Gorica pumpaju brojeve kao i inače ali je današnja utakmica u pravoj posjeti nasojnaidla za njihove.

Iduće kolo bar 4000-5000 ljudi na Maksimiru uz glasnu podrsku i to je to.

Malo mi je neugodno što Rijeka koja nema nešto drukčiji mentalitet od Zagreba s 5x manjim brojem stanovnika ima sličnu posjetu na "manjim utakmicama "
  • db-izbjeglica
    19.5k
    Šta su se sad svi uhvatili tog jadnog borevkovića.
    Dobio je crveni...pogriješio je, zamislite. Pa onaj awaziem je ove sezone imao brat-bratu 5-6 tragikomičnih reakcija zbog kojih su zapravo i direktno primili gol.

Magarad kao zlatna ribica koja pojede vlastiti produkt defekacije, ispljune ga, nakon 2 sekunde zaboravi što je bilo, opet pojede taj isti produkt defekacije, ispljune ga i tako u krug...
  • Ludovic IX
    10.2k
    Koga boli kita za njihove probleme
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention