• Keyser Soze
    8.2k
    Jesu li se mogli učlanjeni preko ova 4 povjerenika prebaciti na drugog povjerenika nakon kaj su mamićevce suspendirali ili ulaze u proces članstva i više se ne mogu prebacivati te im brojka neće važiti?
  • Papastrumf
    9.9k

    Ne mogu prebaciti na novog povjerenika clanove koje su vec predali.
  • Bosna86
    11.6k
    Neću pisati brojku dok ju grupa ne objavi, ali mi smo skupili bas ozbiljan broj ljudi
  • NORTE
    9.3k
    i mini koreografijom sa podignutim članskim iskaznicama od strane članova na sjeveru.Miro93
    Tako smo s osobnim iskaznicama već imali "koreografiju".
  • R13S61
    193
    Tako smo s osobnim iskaznicama već imali "koreografiju".NORTE
    Samo bi sada išlo bez prigodne pjesmice kao tom prilikom :grin:
  • serbus
    3.6k
    Stari moj oni pišu o jednoumlju a zadnjih 20god rade što žele. Nisam čuo ovog peška Žigrovića koji i svojim seljačkim ponašanjem ne spada u dinamo više neki cirkus, da zastupa barem jednog člana koji ne misli kao on.

    Teško je biti maknut sa sise ali došlo je konačno i to vrijeme, to njih jebe a ne dinamo... Grebu se oni za svoje privilegije koje su imali taj talog društva možda će ipak morati nešto i raditi u životu kada nema više "stavi na dinamo, dinamo će to platiti".. .
  • superhik
    10.4k
    Ode Žiga. K'o će nam sada biti maneken za nove dresove. Tuga, čemer i jad.
  • NORTE
    9.3k

    izbaceni-mamicevci-ukaljan-je-ugled-hrvatske-ako-treba-ici-cemo-na-sud-za-ljudska-prava-u-strasbourgu
    namodi grebza

    :rofl:
  • Boysica
    458
    Citam i sjedim na cenifi kak bi Izet reko
  • Mali Zeus
    9.8k
    Ovo sve mi se čini kao da je Dinamo pacijent koji se lagano budi iz kome. Daje prve znakove. Još tu ima posla i nije sve gotovo, ali se definitivno nazire svjetlo na kraju tunela.
  • superhik
    10.4k
    Ne samo Dinamo nego i navijački puk koji i dalje voli Dinamo, ali ga je narkoman i ekipa oko njega udaljila.
  • Mali Zeus
    9.8k
    ↪Mali Zeus Ne samo Dinamo nego i navijački puk koji i dalje voli Dinamo, ali ga je narkoman i ekipa oko njega udaljila.superhik

    I to isto, da. Ovu cijelu priču s članstvom treba samo nastaviti dalje kad sve ovo prođe i još jače. Sve će to doći na svoje novim statutom, boljom organizacijom i čišćim klubom.
  • NORTE
    9.3k
    BSN

    Kodžoman (financijski direktor)
    Rožić (predjednik NO)
    Amra (član uprave)
    Antolić (član uprave)
    Žiga (skupštinar)
    Polak (NO)
    Meniga (NO)


    Cijeli nadzorni odbor, 2 od 3 člana uprave.
  • Rex Ramae
    2.5k
    Definitivno, zadnjih 15ak godina je bio horor dok smo gledali kako se zlo samopromovira preko press konferencija i putem plaćenih članaka, nabijanje na kurac novinara koji bi se usudili postaviti pitanja, ljubljenje sa srbima i pjevanje hajdukovih pjesama, represiju i pokušavanje ubijanja svakog kontra glasa, uništavanje svakog talenta koji nije htio potpisati ugovor sa agencijom itd.

    U zadnje vrijeme se čini kao da sanjam jer je toliko bilo ubilo nadu u meni da će se išta promijeniti za moga života da još uvijek strahujem da se zlo ne vrati ali onda vidiš da mu svi okreću leđa, da se narativ u novinama skroz promijenio pa je od najvećeg trgovca u svijetu nogometa koji bi Eskimima led prodao došao do osuđenog kriminalca kojem svi okreću leđa i onda znaš da je gotovo, da ide na smetljište povijesti gdje i pripada a na nama ostaje da klub vratimo ljudima i zato svi na Osijek, svi jako i pozitivno sada gurati priču jer smo opet vratili Dinamo!
  • Mali Zeus
    9.8k
    ↪Mali Zeus Definitivno, zadnjih 15ak godina je bio horor dok smo gledali kako se zlo samopromovira preko press konferencija i putem plaćenih članaka, nabijanje na kurac novinara koji bi se usudili postaviti pitanja, ljubljenje sa srbima i pjevanje hajdukovih pjesama, represiju i pokušavanje ubijanja svakog kontra glasa, uništavanje svakog talenta koji nije htio potpisati ugovor sa agencijom itd.Rex Ramae

    Što su sve klubu napravili kroz godine to je strava. I smradovi se i dalje bore i ne žele pustiti svoju kasicu prasicu, sve to pod egidom velike ljubavi prema Dinamu, a zapravo se radi o čistom kriminalu i koristoljublju. Da ne spominjem svu običnu ekipu koja puši tu spiku i dalje iako nemaju nikakve materijalne koristi od toga.
    Bez obzira na sve, klub je i dalje živ i pod klub ne mislim na onaj službeni u Maksimirskoj 128 nego klub za koji svi mi navijamo, klub koji je će uvijek postojati i koji će uvijek imati vojsku navijača iza sebe.

    ok malo sam krenuo u patetiku. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.