• ksapi
    2.1k
    Superhik, da te malo demantiram.. jako pratim ovo natjecanje i ništa od ovog što si stavio ovdje nije top par

    Ystads je dobio prvu tekmu s Valurom, ali imaju doma s FTC-om X kad su ovi došli bez pola ekipe, izgubili su doma i od Aixa, u domaćoj ligi mučenje s Hammarbyem, remi Aranas, poraz Savehof i Redbergslids..
    U najmanju ruku Valur je rang Savehofa, Hammarbya, oslabljenog FTC-a i Aixa, a iznad Aranasa i Redbergslidsa – znači Ystads nije nikakva pouzdana ekipa u ovom kontekstu.
    Valur je vani namučio jedan Flensburg, uzeo bod kod kompletnog FTC-a koji je doma izuzetno jak, dobili slični Benidorm vani.. Hrpetina minusa je tu, kvota 1.35 nema nikakav value.

    Aix je slična priča kao i Valur, ekipa koja jako oscilira, trenutno je u jako lošoj formi.. ako Benidorm bude igrao normalno (a nema naznaka da neće) tu nema nikakvog valuea.

    Pelister ima dosta problema s ozljedama, imam i neke insajdere da stanje u ekipi nije bajno, a i cijelu sezone igraju bezveze. Nedavno imaju ovdje X s Aquasom koji je vrlo sličan kao Motor, oni su nedavno namučili jači Skanderborg vani, jaču Bidasou u obje tekme.. Pelister u ovom sastavu i stanju nije nikako igriv.

    Sporting.. kažeš sam da će biti teška i tvrda tekma, ali igraš pobjedu Sportinga – to nema nikakvog smisla.
    Melić nije najbolji igrač Nexea, najbolji je strijelac jer puca penale, danas će pucati Kević koji to ne radi puno lošije. Krila općenito u rukometu nisu ključni igrači, nije taj izostanak ne znam kako bita za kontekst njihove kvalitete.
    Nexe nije uhvatilo još formu od jeseni kad su ubijali, lošiji su sada, ali ovaj Sporting nije pouzdana ekipa. Oni su se doma mučili s Balatonom i Alplom, ekipama koje su lošije od Nexea i ja mislim da tu može biti svega. Također ne vidim neki value u tih 1.50-1.60.
  • superhik
    10.2k
    evo ovdje se jasno vidi koliko je razlika u meni koji pratim samo preko nekih čisto statističkih podataka i nekoga tko prati baš natjecanje detaljno. Hvala na info :smile:
  • Carrasco
    4k
    Jedini razlog ovolike kvote na Alcaraza je problem sa malom ozljedom prošli tjedan, a razlika u kvaliteti je tolika da bi Alcaraz ovo s jednom nogom trebao dobiti.8sm6x6op9qmi9ix4.jpg
  • Tercel
    369


    Uz malu dramu na kraju, cestitke kolega! :cool:
  • ksapi
    2.1k


    Eto Ystads opet zastekao.. drago mi je ako sam komentarom nekom spasio lovu, a donio s dobitnim parom :D
  • superhik
    10.2k
    spasio si uloženo s ovim dobitnim parom :smile:
  • ksapi
    2.1k
    Kuzmanovic sahranio Sporting sa 26 obrana :rofl: bolesno
  • Infinity
    15.2k
    Nije mu to trebalo u zivotu :rofl:
  • kinfa95
    485
    Campazzo ce sutra igrat po prvi puta u Euroligi. Treba probat na zvezdu odigrat. 2.30 je trenutno, sigurno ce padat
  • rob ljubavi
    772


    Odigrao Campazza 9.5 over , vidio u nekim stranim kladionicama 10.5 granicu , s tim da je već i ovaj naš over srušen na 1.75

    Lučin iz Wisle mi također djeluje zanimljivo, granica od 4.5, a Wisli jedino igra pobjeda protiv Porta, s tim da je Lučin na sedmercima te je na bet365 granica 5.5
  • ksapi
    2.1k
    Lučin je upitan s minutažom, nekad igra 50min, a nekad ga jebe pa igra 15ak min kao recimo zadnju s PSG-om.. Zanimljiv je, ali ako fula penal to će gotovo sigurno pasti tako da ja nisam dirao

    Ono što svakako preporučam su Smits under 6.5-7.5 i Gisli Kristjansson under 4.5-5.5 (igrači rukomet LP).. Magdeburg je sigurno drugi, tekma im je nebitna, a za vikend imaju derbi s Fuchseom i sigurno će odmoriti udarne snage. Ova dvojica stalno igraju cijele ili gotovo cijele tekme, danas nebi trebali preko 15-20 minuta, a margine su prilično visoke. Kod Smitsa su problem penali, ali mislim da s očekivanom niskom minutažom to svejedno prolazi.
  • Sunja86
    993
    Svaka čast ispratio se smiths i kristjansson samo nastavi
  • superhik
    10.2k
    Ispračena oba prijedloga. Svaka čast obojici i hvala :clap:
  • ksapi
    2.1k
    Drago mi je da se prati :ok: vamos!
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.