• Infinity
    15.2k
    Gledam sad ovaj listic od kolege @blackbully. Jel znate da za dvoznak mozete kroz hendikep izvuci bolju kvotu? Barem u kladionici u kojoj se ja u BiH kladim.

    Evo za primjer tri dvoznaka koje je odigrao.

    Eupen 1.75, AEL 1.65 i WAC 1.55.

    Kod mene su kvote 1.75, 1.54 i 1.60 na iste parove ako ih igram iz obicne ponude kroz 1x i x2. Ukupno 4.31

    Kada bi ih odigrao kroz hendikep imao bi kvote 1.85, 1.65 i 1.60. Ukupno 4.88.

    Nekome tko igra za vece pare to stvara veliku razliku. Na ovim manjim kvotama razlika je manja od 0.05, ali zato na ovima oko 1.7 mozes dobiti 0.10. Netko tko igra 20-30 parova dvoznak bez iznenadjenja ce i sa 0.01 vecom kvotom dobiti puno bolji dobitak, a tek ako ima 0.03-0.05.

    Ako ganjas dvoznak s kvotom oko 2 onda tek dobijas pravu stvar. 1X na Bolognu protiv Intera je 1.97, kroz hendikep je 2.15. 1X na Debrecen protiv Ferencvarosa je 2.0, kroz hendikep je 2.25.


    Pretpostavljam da neki ne znaju o cemu pisem, zato i pisem :rofl:

    U ponudi imas postavljen hendikep, npr.
    1 Bologna - Inter (1:0) 2.15 - 3.75 - 3.00
    2 Bologna - Inter (2:0) 1.39 - 5.25 - 6.50
    3 Bologna - Inter (0:1) 13.00 - 6.50 - 1.19
    4 Bologna - Inter (0:2) 34.00 - 12.50 - 1.04

    Ono kladionicarsko 'hendikep na Inter' bi bilo prvi par odigrati dvojku. To znaci da ce Inter dobiti dva razlike ili vise, ali to svi znamo. Medjutim, ako tu tipujemo jedinicu, to znaci da Bologna od pocetka utakmice ima prednost, tj. s jedinicom nam odgovara pobjeda domacina ili remi, a to nije nista drugo nego 1X. Tu ga imamo s kvotom 2.15 igrajuci kroz ponudu za hendikep. Odigramo li iz obicne ponude, tamo je 1.97. Cinjenica je da bi kvota na 1X iz obicne i na 1 iz hendikep ponude trebala biti jednaka. Kroz hendikep je uvijek veca ili u krajnjem slucaju jednaka ako su u pitanju stvarno niske kvote i iz tog razloga umjesto dvoznaka treba igrati hendikep.


    Ovaj nacin hendikep ponude u BiH nema bas u svim kladionicama. Moze se igrati u Premieru. Da li u Hrvatskoj netko ima? Ne znam. Da li imaju istu gresku kao i Premier? Ne znam. Da li je ovo namjerna ili slucajna greska? Ako je kod svih isto onda je vjerojatno neka njihova praksa, a ako je slucajna onda im se od srca zahvaljujem :rofl:


    Da se vratim na listic oko kojeg je sve pocelo. Kolega je imao ukupnu kvotu 68.4645. Dodam li njegovim dvoznacima 0.1, 0.1 i 0.05 na koeficijent, jer su tolike razlike kod mene, imao bi koeficijent 79.2394. Razlika je 10.7794. Na uplacenih pet eura imao bi za 54 eura veci dobitak, tj. nekih 47-48 kad se odbije porez.
  • Sunja86
    993
    Da znam o čemu pričas skontao sam to prije 3 4 godine na Premieru
  • ksapi
    2.1k
    Da, ima primjera i na hrvatskim kladionicama (cak i nekim stranim) da recimo bude veci koef na ishod bez nerjesenog nego na cistu pobjedu, da na azijski -1.5 bude veci koef nego na isto ‘europski’ hendikep 0:1 - tip 1.. treba samo malo uci u dubinu ponude :D
  • rob ljubavi
    772
    Kolega ksapi igra li se sto na rukometu dubrava-porec te elverum-kolstad ?
  • superhik
    10.2k
    Poreč je po meni u gostima loš. Dobili u prvom dijelu sezone samo Bjelovar, Trogir (1 razlike) i Osijek.
  • rob ljubavi
    772
    Je, ali je caka to kaj je domaćinstvo zamijenjeno sudeći prema onome što su objavili klubovi, a kvota je u priličnom padu na pobjedu Poreča, a zna se koliko domaćinstvo u HR rukometu znači.
  • rob ljubavi
    772
    Eto na kraju Poreč sa zamjenjenim domaćinstvom pobjedio, zanimljivo da je od jutarnje kvote 1.85 do prije početka utakmice kvota pala na čak 1.25

    Što se Elverum-Kolstad tiče , Kolstad je nakon dugo vremena osvojio naslov, ove sezone u prvenstvu 17/17 pobjede i u kupu sve riješili lakoćom, još kad im dođe Sagosen i neki igrači bit će opasni.
  • ksapi
    2.1k
    Jebiga, nisam vidio na vrijeme postove :D

    Da, zamjena domacinstva je bila, a u hrv rukometu to znaci jako, jako puno.

    Kolstad je i ovako, dolaskom Bergeruda, Sigvaldija, Smarasona, Eck Age i Gulleruda (sve reprezentativci Islanda i Norveske), klasa za sebe tamo, ovo finale jucer je ociti dokaz. Nisam bio siguran mogu li ubiti Elverum samo tako, to je ekipa koja igra LP, ali nakon ove tekme je ocito da su i klasu iznad njih. A sve me strah pomisliti sto ce biti iduce :B
  • Carrasco
    4k
    Zverev još uvijek daleko od najbolje forme, ali ne mogu da ga ne odigram na ovakvoj kvoti.reukidca0nce9ttr.jpg
  • ZgBlue
    484


    Pojeo mi je živce igrom, al ispratio sam ga i ja, samo još nadodao Rubleva u liveu na kvoti 1,60. Tako da se zahvaljujem na paru.

    Također znam da nisam jedini kojem je jučer prošlo pa odmah čestitam svima koji su novce stavili na hendikep Dinama! :strong:
  • Carrasco
    4k
    Za večeras/sutra5e6odpiuf44sfugo.jpg
  • ksapi
    2.1k
    Evo jedan od mene danas..

    Rukomet, EHF liga
    Skjern-Balatonfuredi / Skjern -4.5 (na dobrom dijelu stranih klada je već to na -5.5 otišlo)

    Tekma rezultatski nije bitna za obje ekipe, ali Skjern je u nizu poraza i najavili su da žele dobiti ovo kako bi popravili situaciju, ušli opet u ritam.. Inače su dosta dobra ekipa doma, vrlo rijetko gube i u ovakvoj tekmi očekujem njihovu laganu pobjedu. Najsličnija europska im je Alpla +4 što je problem za okladu, ali mislim da je Balaton sa sastavom koji imaju još lošiji. U ligi sa slabijim ekipama doma Sonder +7, Nordsjaelland +2, Lemvig +7, Mors +9, Midtjylland +5, Fredericia +8, Holstebro +5.. Mislim da je Balaton u rangu dna danske lige trenutno.

    Gosti su bez par igrača od početka sezone, a danas im nema prvog LV Sretenovića (bitan obrambeno), prvog SV Szollosija te prva dva DV Malinovića i Gostovića, nema ni prvog LK Boke. Nisu imali nijednu tekmu ove sezone u tako lošem sastavu, a ionako su gubili sve jače tekme: Granollers doma -5 i vani -3 (bilo i -8 u 50.min), Nexe vani -14 i doma -3, Skjern doma -3 te Sporting vani -3 i doma -6. Nisu očito baš zainteresirani za tekmu koja im ništa ne znači, za vikend je bitnija ligaška i mislim da će uz njihovo tankiranje i ozbiljniji Skjern ovo biti uvjerljiva pobjeda.
  • rob ljubavi
    772
    Zonaši prate, kvota jako brzo pala
  • superhik
    10.2k
    Moj rukomet za danas
    Ystadts je dobio prvu utakmicu u gostima. Pobjeda im treba za potvrdu drugog mjesta u skupini.

    Pays je u prvoj utakmici izgubio samo jedan razlike. Trenutno su predzadnji u skupini i treba im pobjeda te nada u visok poraz FTC za Play off

    Pelister, izravna borba za četvrtu poziciju i Play off

    Sporting, kvota narasla od jučer na 1,60. Biti će tvrda i teška utakmica. Nexe ne može računati na svog najboljeg igrača Melića koji je ozlijeđen što je velik problem.

    m9v228oorbzj6xr1.jpg
  • Infinity
    15.2k
    Ja sam Wrexham danas igrao, mada mi nije jasno zasto kvota raste stalno. Mozda saznam nakon utakmice :rofl:

    Ubacio sam jos i Sportinga i Alcaraza na asistenciju Carrasca :grin:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.