• Sunja86
    1k
    ywne64b3qjhkaew3.jpg
    rcndekshx2r6j6kl.jpg
    mgtyfh8nggpmbwyu.jpg
    afqyhjhvpr7kny9l.jpg
    kg4via8pactrjugc.jpg
    j8p9le0e12uhefnt.jpg
    Uzelo se nešto
  • Stojke
    48
    Kladionica zaspala,igra li se sta veceras ili se preskace liga prvaka?
  • Sunja86
    1k
    Prolazi Juventusa i Sportinga mi se danas čine da bi mogli doći
    Ukupna kvota 2.05
  • BigZ
    393
    Koje su prognoze za HNL ovaj vikend?
  • Infinity
    15.3k
    Kuca na Dinamo i Rijeku.
  • Nolifer
    6.7k
    @Infinity

    Tu sam stavio tiket da vidiš kaj sam pao danas...

    0z6m9tdfbzl8rzru.jpg

    Promjenit ću taktiku, smanjit ću parove, povećat ulog...
  • Infinity
    15.3k
    Ma igraj manje parova. Stavi cetiri para, maksimalno pet, kvota oko 10 i s 20kn da dobijes oko 200. Prije ces doci do tih 200kn i s njima nekako ugrabiti 1000, nego da igras 10 parova i za 5-10 kuna pokusas dobiti 1000. Tesko je.

    Ja vjerujem da je jedini pravi put do dobitka 1-2 para, kvota oko 2 i stalno isti ulog, ja lupam 50KM (200 kuna). Al za to nikad ne stavljam svoje pare, nego dobijem tako na nekim bezveze listicima, pa se onda pravo posvetim. Isplatilo mi se vise puta, mada treba dobrog strpljenja i discipline.

    U svakom slucaju, najlakse je sebi stvoriti neki sistem koji ces pratiti onda kad dobijes neku sicu i kad 'igras s njihovim parama' kako bi se reklo. Od tih tiketa s velikim brojem parova odustani. To igras za minimalni ulog i igras samo velike kvote, pa i ako prodje da si dobio neku top lovu. Nemoj da ti deset parova vadi zivce zbog 500 kuna, nije vrijedno.
  • LovroZG
    1.3k
    16 parova teško prolazi i da su svi 1.2 koef. Treba prvo nać neš šta dobro gađaš pa onda dalje složit sustav kojeg ćeš se držat. U protivnom samo luda sreća ti donosi pare.
  • Nolifer
    6.7k


    Slažem se. Sad ću malo pauzirat sa kladom, no kad bude nešto zanimljivo onda opet...
  • ksapi
    2.2k
    Decki, svi ovdje pogresno shvacate poantu kladenja..

    Jedini nacin da dugorocno budete u plusu su da igrate ‘value’ - odnosno kvotu za koju mislite da bi trebala biti manja nego sto je. A kako doci do toga je cesto cijela nauka.. Za pocetak vam mogu reci da na jacim nogometnim ligama value gotovo da ne postoji, u 99% utakmica.

    Bilo je ovdje nekih dobrih pickova koliko citam temu, pogotovo ona Cibona u gostima u ABI kada je suparniku falilo pola ekipe (iako je jedva prosla to je bio klasican primjer valuea).

    Najucinkovitiji nacin da se to sve dugorocno isplati su singlovi-doublovi.
  • Brotnjo
    477
    da mi je vidit toga što je u plusu izašao iz kladare... Infinity je dobro napisao, odigras dva para i moliš se Bogu :lol:
    Ovako nešto - 2q9tcjlm74k88t6k.jpg
    :razz:
  • ksapi
    2.2k
    Ja osobno zivim od toga.. i to jako dobro

    To mi je full time posao pa se osjecam slobodnim napisati nesto sto je sigurno istina

    Ali put do dugorocne zarade od kladenja je jako tezak, zato kazem ‘kako doci do valuea cijela nauka’
  • Infinity
    15.3k
    Najlakse je value naci na nekim ligama koje pratis, jer ti na prvu zapadne za oko, pa se onda upustis u analizu. Ja sam jesenas u nasoj drugoj ligi par puta pogodio dobre kvote. Izmedju ostalog, prolaz BSK-a protiv Rijeke i Rudesa protiv Istre su mi se itekako isplatili. Pretproslo kolo prve lige mi nije bilo jasno kako je na Rijeku protiv Gorice kvota veca od nekih 1.35. I ovo sad protiv Belupa mi djeluje kao moguci ulov.

    Ja najcesce takve parove igram tako sto ih stavim vise na listic i igram nizu uplatu, jer nemam vremena analizirati detaljno. Kad imam onda igram single za neki bolji ulog.

    Ja volim taj neki osjecaj dok pratim listic i kladim se skoro svaki dan. Iz tog razloga sam mozda i u minusu kad se sve zbroji, ali ako stavim na papir pare koje sam ulozio i dobio igrajuci pametno, sigurno sam u dobrom plusu, mada je to daleko od neke cifre od koje bih mogao zivjeti. U tekucoj godini sam u plusu cak i racunajuci te neozbiljne listice, ali je to cisto neka sica sa strane i vise sam imao srece nego sto sam se trudio nesto.
  • Olmic
    2.7k



    Slobodno podijelis ako zivis od toga
  • Infinity
    15.3k
    Hoces li mu dati placu na kraju mjeseca? :rofl:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.