• Ludovic IX
    5.5k
    Kažem da treba naći nekog čiji se glas sluša. Čiji glas će marko ili slavko iz kustosije ili zlatar bistrice koji razmišlja na način da je jedino bitno da dinamo bude prvi, poslušati i barem razmisliti. Taj marko o sjeveru razmišlja kao o hrpu huligana i boli ga tuki što sjever vice
  • marcio amoroso
    32.5k
    A koja mu je alternativa daj mi reci.dZg1986

    Zemljo otvori se da ne čitam ovako debilne komentare :rage:


    Krade nas, ali nitko to tako lijepo ne radi, koje razmišljanje u pm.
  • xavier
    11.1k


    Ja i dalje nisam siguran ima li u njegovom postu neka ironija koju nisam primijetio ili je to stvarno što je želio reći.
  • Keyser Soze
    8.2k
    S ovakvim stavom dinamovog puka i situacijom u svlačionici, bjegunac opet vodi u utrci.
  • Nino Bule
    11.5k
    Kakvim stavom dinamovog puka daj nas nemojte maltretirat index i 24sata komentarima, nek dođu na stadion ti fantomski podrzavatelji zdravka mamica
  • Mali dioničar
    14.3k
    Nadam se da je današnji istup zapečatio sudjelovanje u Skupštini kluba "legendama".

    Tri skupštinara su potpisali ovo pismo, a priča se da je jedan od njih i zakotrljao priču. Od toga su dvojica navodno zaposlenici kluba.

    Evo Poldrugač ima u Dinamu 43 prvenstvena nastupa, a u Belupu 122. Znači ispravan naslov tekstova bi bio "Skupštinar Dinama ujedno i legenda Slaven Belupa...".

    Najgluplja i najgora pretpostavka ulaska "legendi" u Skupštinu kluba je da su oni zadužili Dinamo pa eto ih u Skupštini. Nogomet se desecima godina igra zbog love.

    Svaki, ali svaki od legendi je igrao u Dinamu za novac. Dakle - oni su za to što su dali Dinamu i te kako dobro plaćeni. Evo legenda Deverić je 1984. toliko volio Dinamo da je otišao u Hajduk. Pretpostavljam onak iz ljubavi. Onda se 1987. opet vratio u Dinamo. Iz čiste ljubavi. Onda je 1991. otišao u Sturm. Vjerojatno isto iz ljubavi prema Sturmu.

    Svaka naša dječja Dinamova ikona - od Zajeca do Kranjčara i Mlinarića je otišla kad je došlo vrijeme za uzeti lovu.

    I to je sasvim u redu i ljudski.

    Ali sad je DOSTA i NE SERITE - Dinamo vam ništa nije dužan. Plaćeno vam je i u novcu, a i imali ste privilegiju nositi dres hrvatskog nacionalnog ponosa najljepšeg grba na svijetu koji bi milijun ljudi u Hrvatskoj nosilo i besplatno. Imali ste privilegiju pred krcatim Maksimirom doživjeti ovacije koje je teško platiti novcem. Imali ste iskustvo gorčine poraza toliko puta podijeljeno sa Dinamovim navijačkim pukom. Igranje u Dinamu bio je vaš izbor, a samim time što ste igrali u Dinamu bili ste i jeste privilegirani u odnosu na tisuće zagrebačkih i hrvatskih talenata čiji je to životni san bio, a koji stjecajem okolnosti nisu imali tu čast.

    Naravno da nije isključeno da netko tko je igrao u Dinamu bude i sposoban raditi u tijelima upravljanja klubom. Ali to se mora isto tako zaraditi i dokazati. To je sasvim nova utakmica i dokažite se na tom polju. I odlučite se - želite li biti sportski djelatnici (igrači, treneri, sportski direktori, skauti...) ili želite biti u tijelima upravljanja klubom? Jer to su nespojive stvari.

    Kako jedan sportski direktor kluba može biti u Skupštini? Što ako ne radi svoj posao korektno, a kroz Skupštinu može smijeniti direktora koja ga kritizira da ne radi svoj posao dobro. Kako jedan trener može biti u Skupštini kad na je na terenu ključna osoba i kao takav podložan kritici i otkazu. Da ne velim da je opet i kao sportski direktor i kao trener bogovski plaćen za posao koji obavlja.

    Dakle, i za igračke doprinose ste odavno i te kako dobro plaćeni i za trenerske i za skautske. Maknite se iz Skupštine!
  • Mlađi referent
    10.7k


    Upravo tako

    Glava je povukao vrhunski potez sa zadnjom pressicom ( koliko god to smiješno zvuči jer je pressica bila bijeda), ali dovoljno dobro da pritisak prebaci na drugu stranu i optuži ih za nesposobnost i kriminalno odrađen prijelazni rok. Plebsu je to dovoljno da se okrene protiv bilo koga, a da neće protiv likova ala Antolić i Čačić.

    Uvjeren sam da bi prije 2 mjeseca Antolić imao veću podršku nego glava, danas je obrnuto upravo radi jednog roka, a onda se k’o za kurac nadovezao užasan nastup protiv Gorice. Gdje god da se okreneš možeš čitat kako je sad ZM manje zlo.
  • Mlađi referent
    10.7k


    Nažalost nije samo index i ostali portali, pogledaj stranice tipa dinamozag2 i njima slične. Popušili su tako jeftine forice da je to strašno
  • BlueVelvet
    336


    To je u jednu ruku i dobro, antolic i ekipa nemaju podrsku doslovno nikog iz javnosti, da sw autra povede akandiranje protiv njega cijeli stasion bi zdušno prihvatio..

    S druge strane, drzava jedino ato treba je ne dopustiti da pravomocno osudeni bjegunac upravlja najpoznatijim hrvatskim klubom...

    Iz toga jedino logicno dolazi neko trece rješenje
  • Armagedon13
    958
    Stalno se priča da politika traži "treću opciju",ali kako ona ulazi u klub.Politika ju ne može instalirati
  • Mr Anderson
    5.4k
    Ništa ne ide preko noći. Možda bi za neki prijelazni period bilo rješenje da Antolić odstupi, a da u predsjedništvo dođe netko iz tzv treće opcije. Samo da nije Zorić ili netko od mamićevih ljudi.
  • Nino Bule
    11.5k

    A način vjerovatno postoji, odradit reviziju statuta i trazit raspisivanje izbora, a zbog raznih nepravilnosti u statutu i funkcioniranju kluba postavit tehnicku upravu da vodi klub do izbora.
  • Logistika
    1.1k
    "To je u jednu ruku i dobro, antolic i ekipa nemaju podrsku doslovno nikog iz javnosti, da sw autra povede akandiranje protiv njega cijeli stasion bi zdušno prihvatio.."
    ahahahha ovo si bas dobro rekao...nekao vidjeti kako zapad diše u kojem postotku...prvo odskandirati Antolicu,pa Mamicu
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.