• deda
    27.6k
    Pozdrav Jaro. Ne zaboravi prognozirati na Predictoru i uključit se u nagradnu igru.
  • Slavonac
    383
    pozdrav svima!
    rodjen 1986. u vukovaru zivim u becu ;-)
  • deda
    27.6k
    Živio Slavonac, želimo ti dobrodošlicu na Zonu!
  • markoli
    1.6k
    Dobrodošli dečki. :strong:
  • marcio amoroso
    32k
    Slavonac dobrodošao :up:
  • reziser
    6.2k
    Pozdrav novopridoslima! :clap:
  • ZGBhoy
    1.7k
    Dobro već pišem par dana pa da neke osnovno ostavim tu.

    85 godište iz Markuševca al vani u Njemačkoj od djetinjstva.

    Hvala vam za ovaj Forum i trud
  • platini
    230
    92.godište - drugo lice Dalmacije (Zagore)

    Navijam za Dinamo otkad znam za sebe. Otac mi je valjda još ko bebaču govorio da su plavi naši i oduvijek je bilo tako. Nisam počeo navijati sa 7, 10 ili 15 godina nego doslovno otkad znam za sebe znam i za Dinamo. I moji su uvijek bili dinamovci jer je klub i u bivšoj državi imao taj nacionalni štih i navijalo se za njega kao za reprezentaciju Hrvatske. I šta da kažem, ne sjećam se koje sam godine krenuo u koji razred, ne sjećam se točno koje je godine bio koji važni trenutak u mom životu ali se sjećam koje je godine Dinamo igrao tu i tu utakmicu. I ne samo da se sjećam nego u većini slučajeva mogu i nabrojat prvih 11. Kad mi je rođendan ili neka prigoda draže mi je dobiti nešto dinamovo (makar privjesak za ključeve) nego nešto skupocjeno a da nije dinamovo. Dinamo je ipak prva ljubav i dinamov poklon probudi više emocija od štajaznam nekog usisavača, makar usisavač bio materijalno 50 puta vrijedniji. Ne razumiju to ovi šta pitaju ''a šta imaš od Dinama, oće ti Dinamo dat kruha?''... I Dinamo je jedna od rijetkih stvari koja je tu cijeli život. Da parafraziram izjavu (koja je pomalo patetična ali i istinita) iz onog filma: Mijenjam prijatelje, mijenjam žene, mijenjam stanove, mijenjam gradove, mijenjam sve ali Dinamo je uvijek tu, a šta ću nego ga volit i navijat za njega. Još živim okružen hajdukovcima pa sam zato vjerojatno još zadojeniji.

    Pohvalio bih na kraju markolija, dedu, dr.t-a i sve koji su radili sve one statistike, pokretali fb stranice, pisali o slavnim igračima iz prošlosti, svaka čast i na forumu. Svi veliki klubovi imaju svoj navijački forum pa je red da ga ima i Dinamo.
  • marcio amoroso
    32k
    Platini dobrodošao :up:
  • Neki tip
    19k
    Nisam ranije skužio ovaj podforum pa se "predstavih" na neki način kroz post u temi "Zašto volim Dinamo", ali izvrtih sad svih 18 stranica ovdje (vratio se s mora, a još na GO pa da, imam malo vremena viška :)) i drago mi je saznati tko ste, otprilike.. mislim da bih dobrom dijelu i pogodio godine vise manje, onak okvirno. :)

    E, sad, kad ja znam ponesto o vama, red je da se zna bar toliko i o meni.

    37 godina, rođen, odrastao i živim u istočnom dijelu grada, tak da je Maksimir prirodno okruženje.. kao klinac s tatom na Istoku pa od 15-19 cca na Sjeveru i Jugu pa više od 15 godina ponovo na Istoku i od ove godine Zapad, zbog starijeg sina. Mlađi je još premalen. :)

    Eto, dost'. :smile:
  • nkdz
    829

    Dobrodošao na najplaviji forum :D
  • deda
    27.6k
    Pozdrav svima dečki u ime foruma Zona Dinamo
  • runtothehills
    382
    Bok svima!
    27 godina, Slavonac roden i odrastao u Svicarsku.
    Navijam za Dinamo i pratim ga dosta intenzivno od 2006, generacija Eduardo-Turina- ... predvodjena pokojnim Kuzeom.
    Prva utakmica protiv Sesveta, u kolovozu 2007 ako se ne varam, na stadionu Kamen Ingrada i konstantno gledanje Boys-a hehe. Prvi put na Maksimiru (Istok) sa Red Bull Salzburgom 2009, nazalost ne bas lijepo sjecanje.
    Na Maksimiru sam cim obaveze to dopuste i termini se nekako poklope, uglavnom na Istoku.

    Svaka pohvala na forum i na ideji!
  • deda
    27.6k
    Lijep pozdrav kolega Komar od Zone Dinamo. Čitajte nas,pišite, pitajte. Još uvijek se stignete priključit i nagradnoj igri Dinamo predictor.
  • Stihl
    3k
    Ajde da se i ja malo predstavim, registrirao sam se prije nekih mjesec dana pa nikako, sad sam na terenu pa imam vise vremena( nema djece i zene :lol: ).
    Evo ukratko, kvart Sesvete, na stadionu od 2002.godine, tad sam imao 12 godina, stari me tad prvi put odfural na tekmu Dinamo-Varteks kolilo se sjecam, od onda sam ga stalno zical ajmo ajmo, njemu nakon par kola dopizdilo i veli on meni odi sam, i tak je krenulo, frend i ja malo na istok pa selidba na sjever i eto. Prvo gostovanje negde 2004-2005, Kamen ingrad- Dinamo, bila na toj tekmi ona koreografija Bum tres Dinamo urnebes, kad se kao lomi kamen, sigurno se neko sjeća. Također 2005 prvo euro gostovanje Auxerre - Dinamo, bil sam najmlađi u autobusu hahaha. Jedno vrijeme nisam uopce dolazio na tekme, tu i tam na futsal, no bez obzira na to uvjek sam bio tu negdje ali to sad nije tema.
    Prosle sezone i ove opet malo krenuo i isel bum koliko budem u mogucnosti. Ovim putem zelim pohvalit ovu sadasnju ekipu iz Sesveta i drago mi je da su se toliko digli, svaka cast!
    Također pohvale i vama na ovom forumu, zadnji put kada sam bio na forumu je bilo onda dok je bio onaj BBB forum tam negdje 2007.godine.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.