• Efes Pilsen
    14.2k
    :gasp: Ja ne mogu vjerovat.. LA s 21 godinom, pa prerano se oprostio od ozbiljnog nogometa :lol:
  • SAS1987
    19.3k
    Ne mogu vjerovati da su prodali največi projekt kluba u Los Angeles :lol: Idem čitati što piše jedini dalmatinski medij kojeg volim čitati, grupa "DOLI UDRUGA NAŠ HAJDUK !" :lol:
  • NB86
    17.4k

Jako slabo se razvija, cak bi rekao da nazaduje, pitanje je kolke pare ce on tamo dobit ako je hajduk dobio 6 mil + 2 kroz moguce bonuse. Mozda mu je bolje se osigurat i uzet tamo neki suludi ugovor nego zavrsit ko antonio marin.
  • Efes Pilsen
    14.2k
    Jaci je on igrac od Marina, ima problem s glavom i plivanjem, ali lopta mu se ljepi za nogu, brz, tehnika.. Jedan od perspektivnijih igraca U21.. Ja ne mogu vjerovat..
  • Captain America
    20.4k
    Boli ga briga. Malo nogometa, malo Hollywooda, malo se zaleti na utakmice ostalih LA ekipa i živi život. Imat će sigurno nekih milijun i pol plaću ako su ga tolko platili.
  • SAS1987
    19.3k
    Mozda mu je bolje se osiguratNino Bule

Bilo bi im bolje prodat Biuka makar za nešto manje novca u neki europski klub o kojem bi imao potencijal da se razvije. I zbog tih 20% i zbog klubskog ugleda. Tko će te na transfermarktu shvačati ozbiljno kad prodajaš najveće talente u Los Angeles?
  • Tom vg
    1.2k
    Bomba, da. Skupili su za plaće
  • NB86
    17.4k

Ma sto se tice hajduka ovo je kriminalan transfer, ja govorim iz njegovog kuta zasto se mozda odlucio za mls.
  • NB86
    17.4k
    Blefko prico price da je odbio 14 milijuna od citya za biuka a sad ga uvalili u ameriku, komedija.
  • Captain America
    20.4k
    Inače mi smo prodali Franjića za iste novce :rofl: I onda ovi dolje maštaju da smo na našoj razini.
  • BBBaranja
    4.4k
    Ja opet mislim da je ovo za sve njih win win situacija..
    Oni su došli do prijekopotrebnih para,mali je potpisao vjerojatno dobaar ugovor..
    A da me je nešto oduševio u tih par navrata što sam ga gledao pa i nije baš..
  • NB86
    17.4k

Dva glavna eksponata si prodao u lask i mls, kratkorocno im je dobar posao jer si izmuzo maks love ali velik je to udarac na ugled kluba, od klubova koji ce htjet trgovat s tobom do menadzera koji ce razmislit tri put hoce li dovest talentiranog igraca u split
  • Crusades
    20.6k
    Otišao na work and travel, a vi se rugate
  • Efes Pilsen
    14.2k
    LA(SK).. majko mila, a oba igraca su mi parila kao generacijski talenti u utakmicama mladih kategorija, Biuk je cak i dosta pokazao u svojoj prvoj seniorskoj polusezoni. Kako oni od njega nisu uspjeli napravit nista meni i dalje nije jasno. Mali uz sebe ima Livaju koji dijeli asistenije kao rukom, nisu ni tako mlada ekipa da bi ga se gusilo i pritiskalo za lose rezultate i unatoc tome fritula..
  • Crusades
    20.6k
    dat5n066mvy7qr2g.jpg

Kradem Bosni posao al nema veze
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.