• Logistika
    1.1k
    godinama glavi operacije drzali ljestve da lapa,a sad bi ga ovi tjerali zakonski, otkazima i tako....to je kriminalni milje,zna se kako on djeluje,koje su moguce posljedice...zato se i boje. Moze Antolic biti 100 policajaca,ali svi su oni svjesni da ce prije govno posegnut za nekim placenikom prije nego bilo tko od ovih koji su trenutno u klubu
  • marcio amoroso
    31.4k
    Prijava protiv Nadzornog odbora GNK Dinama

    Poštovani članovi Zone, s obzirom na ove sramotne igre prijestolja koje se događaju u našem klubu, ajmo im još malo zakomplicirati stvari. Počet ćemo s prijavom protiv Nadzornog odbora, odnosno protiv čovjeka koji je prije 10ak godina rekao da si osnujemo svoj dinamo jer je ovaj kakti njihov. Tako su se i ponašali krađom nekoliko stotina milijuna kuna iz kluba, a vrli NO o tome ništa nije znao ili je šutio. Ne treba im uzeti za zlo jer ipak u NO sjede biolog, arhitekt i stomatolog. Što bi oni mogli znati o financijskim tokovima!?
    Molimo isključivo članove kluba da pošalju prijavu u nastavku, na način da upišu svoje ime i prezime te broj sa članske iskaznice te pošalju mail na mail adrese koje ćemo navesti u nastavku. U naslov maila stavite "Prijava protiv Nadzornog odbora GNK Dinama"
    Ovo je samo početak. Dosta ste nas jebali, sad ćemo malo mi vas.









    Poštovani,


    Ja, IME I PREZIME kao član Dinama (broj članske iskaznice 123456789) prijavljujem predsjednika Nadzornog odbora Miroslava Rozića i članove nadzornog odbora Nikolu Polaka i Andreja Menigu zbog kršenja procesa i uloge Nadzornog odbora sukladno Statutu Dinama.



    Sukladno Statutu Dinama, članak 44. kao članu Dinama molim da mi se dostavi poslovnik Nadzornog odbora.

    Nadalje, Nadzorni odbor sukladno članku 41., stavak 1. „skrbi o provođenju odredbi Statuta i općih akata kluba, financijskom poslovanju kluba te raspolaganju njegovom imovinom“.

    S obzirom da je Nadzorni odbor održao treću sjednicu 22. prosinca 2022. godine, kao jedina točka dnevnog reda bila je: 1. Provedba odredbi Statuta i općih akata kluba



    A) Sukladno navedenom i točci 2. Zaključka NO-a, molim informaciju kako je Nadzorni odbor mogao donijeti bilo kakav zaključak o provođenju odluka Skupštine ukoliko nije zapisnik Skupštine napravljen i verificiran što implicitno podrazumijeva odluku NO-a bez pravnog temelja u vidu dokumenta Skupštine čime se sama uloga Nadzornog odbora degradira.

    B) Nadalje, zaključak Nadzornog odbora o ulozi Izvršnog odbora u kojem se navodi kako je tematika imenovanja sportskog direktora u kontradiktornosti odnosno Izvršni odbor nema ovlasti za donošenje takve odluke pozivajući se na članak 36. Statuta – s obzirom da članak 36. Statuta u svom stavkama navodi:
    1. Izvršni odbor svoje poslove obavlja na sjednicama koje saziva predsjednik Izvršnog odbora ili član Izvršnog odbora kojeg odredi predsjednik
    2. Izvršni odbor odlučuje većinom glasova nazočnih članova pod uvjetom da je na sjednici prisutna natpolovična većina svih članova



    Navedeni zaključak br. 1 koji se odnosi na stav Nadzornog odbora o imenovanju sportskog direktora je besmislen s obzirom da navedena tematika koja se odnosi na Skupštinu nema nikakve veze sa člankom 36. koji je isključivo vezan za to tko saziva sjednice Izvršnog odbora te o kvorumu i broju glasova Izvršnog odbora.

    C) Članak 15. Statuta Dinama navodi kako su prava članova pod stavkom 3. „Biti pravodobno obavještavani o radu kluba i njegovim tijelima na način propisan Statutom, posebnim aktima i odlukama Uprave.
    S obzirom da u navedenom zapisniku NO-a nigdje se ne navodi kako ću ja kao član kluba biti pravodobno obavješten te je zapisnik NO-a poslan svim medijima (što se navodi u zapisniku), zbog djelovanja kontra članka 15. tražim da se Nadzorni odbor smijeni jer nisam dobio informaciju kao član kluba dok su interni dokumenti poslani svim medijima.
    D) Članak 16., stavak 3. govori kako su dužnosti i odgovornosti članova „suzdržavanje od ponašanja i radnji koje štete klubu i njegovu ugledu“ – smatram kako javno objavljivanje internog dokumenta (zapisnik NO-a koji sukladno točkama A i B pravno nije valjan) dovodi u pitanje funkcioniranja kluba te potencijalno štete poslovnom i društvenom ugledu kluba.
    E) U Zaključku br. 4, Nadzorni odbor skreće pažnju na smjenu člana Uprave, no s obzirom na nedostatak zapisnika – ne navodi se činjenica kako smjena člana Uprave nije bila na dnevnom redu Skupštine, nije se glasalo o proširenju dnevnog reda te samim time navedena odluka je ništavna, odnosno Nadzorni odbor svjesno donosi zaključak o tematici koja nije bila na dnevnom redu da bi se o njoj uopće raspravljalo.



    S obzirom na gore navedene točke, molim da se provedu svi procesi sukladno Statutu i poslovnicima te se isključi kompletni Nadzorni odbor i bira novi s ciljem kvalitetnije skrbi o proveđenju odredbi Statuta, općih akata kluba, financijskom poslovanju kluba te raspologanju njegovom imovinom.



    Unaprijed zahvaljujem i sve najbolje povodom nadolazećih blagdana.



    S poštovanjem,
  • reziser
    5.8k


    sve pohvale na inciijativi

    poslano je :)
  • SAS1987
    13k
    Možda nebi bilo loše da se na cc doda i ured za udruge te sportska inspekcija.
  • marcio amoroso
    31.4k
    sve pohvale na inciijativi

    poslano je :)
    reziser

    Hvala, ali inicijativa je došla od grupe. Mi samo pomažemo kako i koliko možemo.
  • Papastrumf
    9.1k

    Nije od grupe nego od nezadovoljnih članova kluba :wink:
  • Nino Bule
    10.7k

    Stavi nam mail tu, rado bi ih dodao
  • SAS1987
    13k
    Državni nivo



    Grad Zagreb
    ODJEL ZA REGISTRE UDRUGA I POSLOVE NADZORA NAD RADOM UDRUGA
  • marcio amoroso
    31.4k

    Od grupe nezadovoljnih članova :wink:
  • Bruh
    819
    pa ne znam sam predlažem jer ak su uspjeli u futsalu i košarci ne vidim nogomet kao toliki skok onima koji znaju kaj rade
  • Captain America
    12.3k
    Prepuštaš im pobjedu. Ko da je problem osnovati klub, al jedan je Dinamo.
  • Jurki
    7.4k
    uc3bngkfkr649j01.png

    Generički odgovor :rofl:
  • Captain America
    12.3k
    Antolić praši Ivu Cigrovskij :lol: Step aside GRRM, there is new sheriff in town.
  • Krizy
    33.6k
    Pa to se zna već 3 godine :rofl:
  • superhik
    9.7k
    Tko praši Rožića? :lol:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.