• Navijač Dinama
    7.3k
    Arena već ima Franćeskog za NFL. Više me zanima gdje će Bulić nakon ove sezone. Jer na SK-u radi isključivo NFL i ništa drugo, doslovno je u eteru samo od listopada do veljače, ta 4 mjeseca, a ide poprilično velika plaća cijelu godinu.blackbully

    Ima i Glavana. Kad je koledž on je tu također sto se komentiranja tiče.

    A Bulić nije potpisan kao stalni komentator više kao analitičar i poznavaoc u NFL. Inače sam Bulić ima pravničku firmu, što mu je "primarni" posao. :smile: za njega je najlakše da dođe na Arenu.

    Budimo realni Ivković može gdje god, njemu su sva vrata svugdje otvorena. Koliko god nekima bio iritantan i egoističan malo tko ima toliko sportskog znanja kao on. Najbolji sportski novinar u Hrvatskoj.blackbully

    Slazem se. Zna nekad smorit kad krene upadat u riječ i sa egom svojin, ali čovjek bi dva dana mogao pričat o nogometu i općenito bez prestanka, a da se sa druge strane nalazi bubam neki prosječni pratitelj sporta. :smile:

    Teški da će nać boljeg voditelja podcasta pogotovo nogometnog od njega. Prvi mi na pamet pada Vela, al on je većinu vremena pijan ili sto god je, pa na pamet krene bubat stvari mješa imena i drvi po nečem sto uopće nije u prijenosu. Samo da nije Rale narkoman ili onaj debil Petrak
  • kinfa95
    485
    Budimo realni Ivković može gdje god, njemu su sva vrata svugdje otvorena. Koliko god nekima bio iritantan i egoističan malo tko ima toliko sportskog znanja kao on. Najbolji sportski novinar u Hrvatskoj.blackbully

    ne budi smiješan
  • SAS1987
    13.3k
    Budimo realni Ivković može gdje god, njemu su sva vrata svugdje otvorenablackbully

    Lako za Ivkovića, više me zanima što će biti sa desnim?
  • serbus
    3.5k


    Oba lika su na početku tribine dok su se još analize pisale bili nisam za Mamića ali... Di su dokazi... Tak da ih nabijem na onu stvar...
  • Nino Bule
    11.3k
    Los mi bas i je karakterno tip covjeka "nisam za mamica ali"

    Inace taman se ufuro u ulogu voditelja i sad su ti podcasti vrlo dobri, na pocetku je pre napadan bio i stalno drzo monologe i raspravljo, sad ima taman mjeru kad raspravljat malo, kad pustit goste.
  • Eduardo
    17.2k
    Pogledao sam samo Q&A, ali i tih pol sata bilo mi je dovoljno da me glava zaboli od enormne količine forsiranog smijeha (od strane obje gospodične) i diplomatskih odgovora. Ali, evo... ako se netko poželio Mile...



  • Efes Pilsen
    6.8k
    Ovako izgleda zenska kriza srednjih godina..
  • blackbully
    4.4k
    Pogledao podcast na Gol.hr-u. Dobrih pola sata se pričalo o Koprivnici i cijelom cirkusu. Osudili gađanje stolicom, složili se o korektnom suđenju osim da je i Soldo zaslužio žuti, mogućem pražnjenu stadiona, ekscesima na dijelu tribi e gdje nije bila Torcida... u cijeloj priči Čurković se oglasio 2 puta. Krovinović je daleko bolji od Mišića u nekim segmentima igre i kako Čulina nije vidio uletavnja igrača na penalu.
    Ostatak vremena šuti kao zaliven. Od kad je na plaći magaradi nijednu lošu riječ nije rekao protiv njih, Torcide i cijelog kaosa što rade već par kola. Netko je na nekoj temi predložio da bi trebalo zamijeniti njega i Topića i slažem se makar je i on Hajdukovac, ali je realan Hajdukovac.
  • blackbully
    4.4k

    Ljubo gospodin :strong:
    z1ejljxiga5cg1rt.jpg
  • Navijač Dinama
    7.3k
    Čurka je od ok osobe i novinara postao toliko govno da je gnjusno slušat ga. A kad ovi pričaju o njima on šuti i vidi se da jedva guta i da čeka da se pređe sa te teme.

    Ljubo je sve objasnio jer je prenosio tu tekmu, kao i Mateo sa objašnjenjima kako je trebalo postupit i ajde tu i tamo Valentina koja nije previše tu pričala pa onda, ali onda na kraju ovaj govnar tovarski veli "dobro dobro ajmo dalje".

    Miho umjesto čurke bi bio top pogodak, pa i Kecmana da vrate i to umjesto Valentine, kobasica party jbg, cim krenes nesto malko drukčije od teme ona upada najglasnija, idemo ovo idemo ono, a podatcima za razliku od ove trojice i Kecmana nema pojma baratat.

    Jos onaj iritantni glas kad krenu oni sa morskog ludila mješat č i ć i te ih izgovarat ili pričat jekavicom.. :vomit:
  • pencilneck
    635
    Biti na plaći nekog kluba je smrt za bilo koga tko pokušava biti sportski novinar, podcaster ili opinion maker jer si kontinuirano i inherentno u sukobu interesa.

    Sve OK, imaš pravo raditi za koga god hoćeš i naravno da nećeš gristi ruku koja te hrani, ali daj onda budi korektan, povuci se iz emisije dok god si na plaći kluba i prepusti mjesto nekome tko se ne boji izreći svoje mišljenje, kakvo god ono bilo. Koja je svrha podcasta u kojem se jedan od stalnih članova usere svaki put kad treba nešto reći što bi potencijalno moglo biti kontroverzno, ovoj ili onoj strani? Lijepo je zarađivati pare na više strana, ali ponekad se ne može imati i ovce i novce.

    Ćurković out.
  • blackbully
    4.4k
    Brkić i Stjelja novi voditelji A1 Nogometnog podcasta. Marić gost za vrijeme SP-a.
    ol24wxp7lc6r7ws3.jpg
  • pencilneck
    635
    Debakl Podcast inkubatora.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.