• plavi67
    920
    "Došli na seminar u Split, završili na Hitnoj: Pretukli ih palicama jer su im djelovali kao BBB-ovci

    Jedan muškarac je zadobio teške ozljede glave, a drugi je lakše ozlijeđen. Premlatila ih je skupina napadača i to teleskopskim i gumenim palicama, a otkriven je i motiv


    Dva muškarca koja su napadnuta i ozlijeđena u Splitu prije nekoliko dana bili su radnici jednog mobilnog operatera, a na Hitnom kirurškom prijemu KBC-a Split završili su zbog zagrebačkih registracija na autu, javlja Slobodna Dalmacija.

    Naime, muškarci su napadnuti dan prije derbija Hajduka i Dinama. Jedan je zadobio teške ozljede glave, a drugi je lakše ozlijeđen. Premlatila ih je skupina napadača i to teleskopskim i gumenim palicama.


    Obzirom da nisu opljačkani niti su prije napada bili u sukobu, policija je počela s istragom. Istog dana uhitili su trojicu napadača, 20-godišnjaka, 18-godišnjaka i jednog maloljetnika.

    Nakon pretrage mobitela i stanova, pokazalo se da se skupina nije tamo našla slučajno te da nisu ni svoje žrtve slučajno izabrali. Kako javlja Slobodna, pronađena je i skica na kojoj su bili označeni položaji kraj pojedinih splitskih hotela na kojima su se organizirale "sačekuše", a bile su označene i rute bijega. Mete su im bili ljudi koji su došli vozilima zagrebačkih registracija i koji su mladićima u zasjedi izgledali kao navijači protivničkog kluba.

    No, žrtve napada nisu u Split došli na utakmicu, već po radnom nalogu na edukaciju.

    Trojica mladića prijavljeni su za kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda i pomaganju u izvršenju kaznenog djela. Istraga je i dalje u tijeku jer je u skupini bilo još napadača."

    preuzeto s 24h.
  • bbb medimurje
    2.9k
    g6wg7qrylh2nft5o.jpg

    'Nije petkovic pa...' i onda se mi cudimo za manjak realnosti i mentalno stanje prosjecnog tovarskog uma,a ovakav clanak izbace jedne ozbiljne novine
  • Mr Anderson
    5.3k
    Ne treba se s bolesnicima zamarat. Nije im bio penal nad Brunom, a onda oni dobiju dva za slabiji kontakt. Kažu da se penali ko nad Brunom ne sude u Europi, a protiv nas sudili za lakše povlačenje u Salzburgu i sad u utorak. To je tamo neizlječiva bolest, a biti će još gore s budućim godinama bez titule.
  • bbb medimurje
    2.9k
    Knjiga novinara Blaža Duplančića naziva „Hajdučka priča“ okupila je Ivicu Šurjaka, Faruka Hadžibegića, Miloša Šestića, Vladimira Petrovića Pižona, Dževada Prekazija, Mehmeda Baždarevića, Nikicu Cukrova i mnoge druge

    Poznata hrvatska imena i prezimena
    Svakako pogledajte videozapis na dnu
  • SAS1987
    13.4k
    internet ih kvalitetno sprda.

    9vxr0paddhrqez7y.jpg
  • Rocky1986
    245
    Nismo isti.

    "Mislim da mi svi znamo kolika je u Hrvatskoj podjela na sjever i jug, na Dinamo i Hajduk. Mi smo svi ovih mjesec dana živjeli kao jedno i to je najveća nagrada koju mi igrači možemo dobiti" - Bruno Petković, 18.12.2022., Zagreb

    "Htio bih se zahvaliti svom klubu i svojim suigračima jer da nije bilo njih, ja danas ne bih bio ovdje. Još jednom ste pokazali da je ovo najbolji grad na svijetu. Nadam se da ćemo napokon donijeti i tu titulu u Split. Slavit ćemo je već ove godine ako Boga ima.” - Marko Livaja, 19.12.2022., Split”
  • Krizy
    35.8k
    Bogohuljenje :grimace:
  • Mr Anderson
    5.3k
    Nekad pomislim da se naši igrači previše gospodski ponašaju. Ovi dođu dolje i odmah zaborave reprezentaciju.
  • Captain America
    13.5k
    Doček reprezentacije u Shitu i onaj govori: "Ako ima Boga, ove godine smo prvaci." Doček u Kaštelu i prvo pitanje "voditelja": "De mi reci, hoćemo bit prvaci ove godine?"
  • NORTE
    9.1k
    ove godine smo prvaci." Doček u Kaštelu i prvo pitanje "voditelja": "De mi reci, hoćemo bit prvaci ove godine?"Captain America
    Ni ove ni sljedeće godine neće bit prvaci sigurno.
  • Miro93
    2.7k
    I još pjevaju "Zbog jedne ljubavi..."
  • serbus
    3.6k

    Jebe im se glavno da je jaka glava... :rofl:

    Samo da se ispričam maloj Šulentićki i Buliću nisu tak loši bili nakon kaj sam vidio ovo od dole
    Attachment
    074rg9ic54krxr3o (3M)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.