• The Undertaker
    4.1k
    Naivno bi bilo pomisliti da ni Rusija nema neki svoj scenraij. Očito je da nastupajuća kriza može lako dovesti do smjene vlasti u velikom broju EU država i USA. U GB i Italiji se to već dogodilo. Neka u Francuskoj i Njemačkoj dođe neko desniji na vlast pa će biti tarapane.
  • deda
    28.2k
    Liman je oslobođen
  • Nino Bule
    11.6k
    Još jedan komentar na NWO, schwab pricu s ukrajinom. Govori se o ukrajini od strane anti nato ekipe kao da njome vlada LGBT lobij, feminacisti i takve gluposti, a rusija raj za bijelog krscanskog covjeka i onda vidis da jedna rusija šiša FRANCUSKU u rastavama i abortusima 2-3 puta, mozda bi bilo bolje da zelenskij i ukrajinci skinu vlast u moskvi i vrate rusima iskonski krscanski duh jer ovi ga sigurno ne gaje.

  • xavier
    11.1k
    nova talijanska vlada također nije neprijateljski nastrojena prema putinumasacusec

    Nemojmo miješati kruške i jabuke. U regiji Rusi imaju podršku u Srbiji te u srpskom dijelu BiH. Uz to, Mađari nisu za direktni udar na Rusiju. Talijani su čvrsto na strani zapada i među prvima će zajedno udariti na Ruse ako bude trebalo.

    Ovo je bitka koju Rusi mogu samo izgubiti, ali problem je što su na žalost otišli predaleko pa sad više ne mogu reći "ajmo sad ovo zaboraviti i vratiti se na stanje od prije godinu dana".
  • Krizy
    36.9k
    Hahaha kakvo trolanje
  • masacusec
    3.1k
    Ovo je bitka koju Rusi mogu samo izgubiti, ali problem je što su na žalost otišli predaleko pa sad više ne mogu reći "ajmo sad ovo zaboraviti i vratiti se na stanje od prije godinu danaxavier

    Naravno, ali da rezimiramo stvari koje su trivijalne i koje zna baba na Dolcu....ovo nije rusko-ukrajinski rat, ovo je rat Rusije i zapada na teritoriju Ukrajine koja bilježi enormne žrtve....tu pobjednika nema niti će biti...eventualno ovi preko bare koji imaju predsjednika koji se ne snalazi ni u vlastitoj kancelariji
  • xavier
    11.1k


    Prvo, moj odgovor je bio na tvoju tvrdnju kako smo usamljeni u regiji u svojim stavovima, a činjenica je da je cijela regija u NATO-u uz iznimku Srbije i BiH koje su okružene NATO članicama.

    Drugo, naravno da Ukrajina nije sama u ovom ratu jer se bez pomoći zapada ne bi mogla oduprijeti Rusiji. No ne možeš nazvati nešto ratom Rusije i zapada kad niti jedan zapadni vojnik nije sudjelovao u tom ratu. Da zapad stvarno uđe u rat, ruske snage bi bile zbrisane.

    Treće, da, nama u Europi ovaj rat ne paše i život bi nam bio nešto ugodniji da smo svi skupa rekli "nek Rusija u Ukrajini radi što želi, to nije naš problem", ali to ne znači da bi to bilo ispravno i moralno.
  • serbus
    3.6k


    Slažem se uz dodatak....
    Putin ne bi stao da je dobio Ukrajinu tek onda bi mislio da smo u kurcu pa bi krenuo dalje dok ne bi imali Ruse na granici i kasno za bilo što osim ww3. Ovako možda ima nade da dođu svi pameti pa nažalost imamo žrtve samo kod Ukrajinaca a rekao bi i naivnih ruskih vojnika..
    Do nekog novog sukoba kako ide ona stara mir je samo razdoblje između dva rata.
  • masacusec
    3.1k
    Prvo, moj odgovor je bio na tvoju tvrdnju kako smo usamljeni u regiji u svojim stavovima, a činjenica je da je cijela regija u NATO-u uz iznimku Srbije i BiH koje su okružene NATO članicama.xavier

    Okruženi smo u regiji zemljama koje pretendiraju na naš nacionalni prostor!
  • SAS1987
    13.5k
    Okruženi smo u regiji zemljama koje pretendiraju na naš nacionalni prostor!masacusec

    Kad završimo igrat ćete slovensku ligu :rofl:
  • deda
    28.2k
    Igrsli smo već jednom. 1940te. :wink:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.