• Infinity
    15.3k
    Te podjele su mi retardirane. Evo kolega je dao svjez primjer iz Belgije, a nedavno se umalo dogodio slican slucaj slucaj u Austriji. Tad je LASK sjebalo oduzimanje bodova, inace bi imali bodovnu prednost pred Salzburgom. Ta prednost bi se prepolovila i olaksalo bi se Salzburgu. Naravno da ovi zbog tih -12 bodova i psiholoskog udarca nisu bili ni blizu na kraju, ali se lako moglo dogoditi da sistem koji si smislio da oteza Salzburgu na kraju bude u njihovu korist.

    I sto netko isto rece. Nama ce jesenski kiksevi zbog europskih nastupa puno manje znaciti ako se ti bodovi polove na polusezoni.

    Ovaj sistem koji se igra je dobar i treba samo dosta raditi na marketingu. HNS mora zaposliti neku struku koja ce uciniti sve da HNL na TV-u izgleda ljepse. Oni visoki baneri u Koprivnici? Daj stavite takve iste iza golova u Kranjcevicevoj, Gorici, na Subicevcu. Po mogucnosti da ne budu onako sareni. Nocne utakmice s tog Subicevca ili Kranjceviceve bi puno ljepse izgledale da se snimaju s istoka. Dajte naputak klubovima koji ne mogu rasprodati cijeli stadion kada im dolaze Dinamo i Hajduk da gostima daju vecu broj ulaznica ako je to moguce, pa da se popuni istok Subicevca ili Kranjceviceve. Pustite te grupe na istok u Varazdinu, sigurno ce onda i simpatizeri gostiju sjesti na tu tribinu. Naravno da domaci ne zele igrati u gostujucoj atmosferi, al daj ih onda nekako animiraj da dodju na stadion.
  • Fanboy
    2.2k
    Ekipa jel to stvarno ne postoje sažetci utakmica na youtubu koji se mogu pogledati ??
    Ovdje se raspravlja o tome kako treba najbolju momčad što više skršiti pravilima da bi liga bila zanimljiva kako bi privukla gledatelje, a ti gledatelji i navijači ne mogu pogledati snimke i najbolje trenutke utakmica.
  • Ludovic IX
    5.8k
    Koliko god glupo bilo da nema na yt, imaš na tportalu. Stvarno nije teško naci
  • db-izbjeglica
    13.2k
    ne vidim kako bi taj sustav sa podjelama pojačao kvalitetu lige, ona bi ostala ista.
    samo bi MOŽDA nekvalitetnija momčad došla do trofeja.

    ta momčad bi sa svojim koeficijentom uletila u kvalifikacije za LP i što onda?
    imaju koeficijent valjda 7,000...nenositelji od prvog kola i odmah na prvoj prepreci bi dobili moguće i težeg protivnika nego u konferencijskoj ligi, a naši klubovi ispadaju doslovno od svakoga.
  • Efes Pilsen
    7k
    Sta ce im on? Covjek koji je odigrao nista u HNLu..
  • marcio amoroso
    33.2k
    Meni je on bio dobar u ono nešto minuta što je dobijao.
  • db-izbjeglica
    13.2k
    Dosta igrača dovode naši klubovi iz albanije, s kosova u zadnje vrijeme... Rekao bi da je uzorak uspješnosti takav da se kao pogodak pokaže jedan od 10, valjda su jeftini pa klubovi idu na APP
  • Fanboy
    2.2k
    Bilo je tu dobrih igrača osobito za HNL, Rahmani, Kastrati, Uzuni, Cokaj, Mersinaj, Selahi, braća Sahiti...
    Loksa predvodi taj trend, mislim da ih imaju blizu 10-ak, no kada se od stranih igrača u HNLu oduzme Olmo mislim da je Rahmani postigao najbolju cijenu i karijeru van HNL-a.
  • miro
    3.3k
    ovak zločesto, na prvu, rekao bih da se dobar rikverc može dogovorit s managerima tih igrača
  • db-izbjeglica
    13.2k
    a neš ti rikverca za igrača koji dolazi iz albanske/kosovske lige.
    ne bi da zarađuju pola milje po sezoni, vjerojatno dolaze igrati za 2000 eura mjesečno.
  • Fićo1986
    992
    42mh4q7rgu5fbe0o.jpg

    Dokle više...
  • Neki tip
    19.6k
    "Dokle" što?

    Dokad će bivši igrači Hajduka za novine izjavljivati da je Hajdukova momčad dovoljno dobra za osvajanje naslova? Ne zna se točno, ali vjerojatno zauvijek, budući da ovaj živi vječno, a bivši igrači se uglavnom (osim u ružnim rastavama) pohvalno izražavaju o bivšim suigračima i bivšim klubovima.

    Što bi Katić drugo trebao reći i što bi drugo novinar trebao staviti u naslov, ako je to Katić rekao?

    U čemu točno sad vidimo problem?

    To je samo novinski naslov. Nije proročanstvo, predskazanje, nije izjava premijera ni predsjednika, već bivšeg igrača Hajduka kojeg su (kao što svaki dan rade jer im je to posao) nazvali novinari i pitali đe si, šta ima, jesi naš'o klub, ima li šanse da se vratiš u Hajduk, šta misliš može li Hajduk osvojit?

    I on odgovorio da može.

    A urednik smatrao da je to bolje za naslov (jer jest) nego "nisam još našao klub, ali traži mi menadžer, nešto se kuha, vidjet ćemo".

    Vel'ka stvar u pm. :)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.