• deda
    48.5k
    Već par sati ne radi online kupnja godišnjih :monkey:
  • M77
    516
    Jučer i danas do ovog trenutka se prodalo 158 godišnjih ulaznica... Stanje brojača je trenutno 4071.

Broj prodanih godišnjih sve ukupno: 3972
  • Stjepan
    479
    Za godišnje piše da su karte za online kupovinu rasprodane?
  • bbb medimurje
    5.3k
    Dinamo je dosad prodao 3.900 godišnjih ulaznica
  • deda
    48.5k
    Moram pohvalit ove s ulaznice.hr

Nešto je štekalo sa plaćanjem pa mi je dva puta prošla uplata. Nazvao sam ih, rekli su mi da pošaljem mail. Vratili su novce u roku par minuta.
  • Neki tip
    21.4k
    Za godišnje piše da su karte za online kupovinu rasprodane? — Stjepan

Pisalo je tako jučer, baš sam išao pogledat nakon tvog upisa, ali evo vidim da ih danas opet ima (i) u online prodaji.

Pa ajmo tko nije.. :)
  • NitkoBitan
    39.8k
    SN kazu da je do jucer (pola sata prije utakmice) prodano 4200 godisnjih. Bilo bi zanimljivo vidjeti stanje po pojedinim tribinama. @deda Poklapa li se ta brojka sa tvojom evidencijom?
  • NitkoBitan
    39.8k
    Jucer je bilo u ponudi oko 4050 godisnjih ulaznica a trenutno ih ima oko 3900. Mozda je mali dio naglo maknut iz prodaje ali mi se cini vjerojatnije da je dio ljudi cekao da osiguramo barem grupnu fazu KL.
  • doubletrouble
    1.9k
    @deda do kojeg broja prodanih godisnjih smo dosli?
  • deda
    48.5k
    Na moru sam pa ne pratim baš. Ali valjda je to nekih 4.300-4.400

Evo sam bacio oko na brojač. Sad je 3.986 karata u ponudi
  • NitkoBitan
    39.8k
    Kakva je bila do sada praksa kupnji godisnjih ulaznica, jesu li se prodavale do prve ili druge tekme play-pffa (bilo za LP ili EL) i je li ti ovisilo koju tekmu igramo doma?
  • NORTE
    27.6k
    Do tekme u Zagrebu do kraja 1.poluvremena.
  • Stjepan
    479
    Sektor Sjever dolje 3 rasprodan - godišnje ulaznice
    3970 je broj preostalih godišnjih ulaznica
  • Stjepan
    479
    Tribina Zapad dolje 7 rasprodano - godišnje ulaznice
  • Klenx
    12.2k
    Nakon ovog jučer i ako maznemo kod Boda neki dobar rezultat bit ću razočaran sa ispod 5500 godišnjih
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.