• Nolifer
    11.9k

Pa je, kako ne... Spomenici, klupice...
  • Mali Zeus
    18.3k
    Ta mjera je jedna od najglupljih stvari koje su naši političari donijeli, a konkurencija je ogromna. Besposličari sjede doma i štancaju djecu. Jedina zadovoljština je vidit još jedan poraz Senfa.Captain America

Mjera je katastrofa, a još je veća kak ju je gradska uprava išla brže bolje ukinuti, bez ikakve pripreme i promišljanja.
  • Mali Zeus
    18.3k
    Zna li itko, ovako napamet, ijednu stvar koja se poboljšala nakon dolaska na vlast TT-a i kompanije? Ali za ozbiljno.puxigadjurdja

Na Jarunu su uredili puteljak uz potok Vrapčak. :grin:
  • masacusec
    5.8k
    Ne zaboravi rekonstrukciju pješačko-biciklističke staze kroz Jarunsku koja je još uvijek u izradi...
  • Mali Zeus
    18.3k
    ↪Mali Zeus Ne zaboravi rekonstrukciju pješačko-biciklističke staze kroz Jarunsku koja je još uvijek u izradi...masacusec

Aha, zato je raskopano tamo, nisam imao pojma. Čini se kao da samo proširuju stazu.
  • masacusec
    5.8k
    Ma nikakav spektakl, novi parkovni rubnjaci i habajući asfalt and that s it.
  • Mali Zeus
    18.3k
    ↪Mali Zeus Ma nikakav spektakl, novi parkovni rubnjaci i habajući asfalt and that s itmasacusec

Idu jako. :strong: :grin:
  • NORTE
    17.3k
    Zna li itko, ovako napamet, ijednu stvar koja se poboljšala nakon dolaska na vlast TT-a i kompanije? Ali za ozbiljno.puxigadjurdja
    Prvo šta mi pada na pamet je pješačka zona Stara Vlaška i najava izgradnje tramvaj linije Heinzelovom od Zvonimirove do Vukovarske.

Vlast se mora kritizirat, posebno ako ne radi dobro.
  • puxigadjurdja
    2.3k

slažem se za ovaj dio kritiziranja, pogotovo konstruktivno. Narod svaki dan treba biti korektiv.
  • GZomanid
    748
    Otišo Bandić :pray:
  • db-izbjeglica
    17.9k
    Prvo šta mi pada na pamet je pješačka zona Stara Vlaška i najava izgradnje tramvaj linije Heinzelovom od Zvonimirove do Vukovarske.NORTE

Reorganizacija prometa na već postojećoj ulici dugoj cca 100m.

Tramvajska pruga u duljini od 1300m za koju je ostavljena i pripremljena trasa!

REVOLUCIONARNO!
  • Mali Zeus
    18.3k
    Prvo šta mi pada na pamet je pješačka zona Stara Vlaška i najava izgradnje tramvaj linije Heinzelovom od Zvonimirove do Vukovarske.NORTE

E Staru Vlašku sam zaboravio. Otvorili pješačku zonu, malo obojali žardinjere. Fini posao. :ok:
  • Tundra
    694
    mjera je sramotna samo zato jer nije na razini države
  • Papastrumf
    17.5k

Nisi vrijedan komentara pa ću se suzdržati.
  • BBB Sibenik
    6k
    E Staru Vlašku sam zaboravio. Otvorili pješačku zonu, malo obojali žardinjere. Fini posao. :ok:Mali Zeus

Hahaha doslovno, majku ti lik sazove novinare sve zivo predstavlja veliki projekt ove vlasti. Ja gledam koji k bas me zanima, prođem tamo iskrenija dvi kante piture i posadija dva pitara cvica
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.