• flexXy
    1.8k

    Mozda su zagrepcani ovih zadnjih 5,6 kola shvatili da se moze zabavit i na utakmici a ne samo u kafani i soping centru.
  • Stjepan
    479
    Nadam se ostanku Dinamovih okosnica Oršić,Livakovića,Ademia i nastavak totalne Dinamovštine koje je vladala zandji 5,6 kola ovog prvenstva svi se trebamo potruditi da Zagreb ponovno diše punim plućima za Dinamo pogotovo da mlađe generacije osjete tu ljubav prema Dinamu!
  • Eduardo
    16.8k
    HNK Rijeka ovim putem obavještava javnost da Goran Tomić od danas više nije trener prve momčadi. Nakon završetka prvenstvene sezone i finala Kupa Hrvatske, HNK Rijeka i Goran Tomić dogovorili su sporazuman raskid suradnje.

    – Na početku želim istaknuti da je do dogovora došlo na moju inicijativu i hvala HNK Rijeka što mi je izašao ususret, rekao je Goran Tomić.

    Tomić je postao trener Rijeke početkom ožujka 2021., te je u završnici sezone odveo Rijeku do trećeg mjesta u prvenstvu. Rijeka je ove sezone stigla do play-offa Konferencijske lige, ostvarila je plasman u finale Kupa Hrvatske, te u končanici osvojila četvrto mjesto u HNL-u.

    – Želim se zahvaliti svima u HNK Rijeka, počevši od predsjednika Damira Miškovića na prilici, dopredsjedniku Deanu Šćulcu, Robertu Palikuči i Ivanu Manceu, sportskim direktorima s kojima sam surađivao, Srećku Juričiću, generalnom direktoru Luki Ivančiću, ali naravno i svim ljudima u klubu. Hvala stručnom stožeru s kojima sam svakodnevno radio, igračima na odličnim igrama i siguran sam da smo u svakom trenutku davali svoj maksimum. Rijeka će mi uvijek ostati u lijepom sjećanju kao jedan predivan dio moje karijere. Na kraju hvala i svim navijačima na podršci, zaključio je Goran Tomić.

    HNK Rijeka Goranu Tomiću želi puno sreće u nastavku karijere
  • Neki tip
    18.3k
    Kustić o Lukšinim uvredama Antolića

    "Tek poslije sam vidio izjavu predsjednika Jakobušića, iako je dogovor na sastanku bio da ćemo izdati zajedničko priopćenje, da neće biti nikakvih izjava poslije, svi su usuglasili na samom sastanku. Iznenadila me ova izjava, mislim da to ne pridonosi nikako smirivanju tenzija, što mi kao čelnici Saveza i klubova trebamo raditi i biti primjer, da spustimo tenziju, da se ovakve izjave ne koriste. 

    Mislim da uvrede nisu dobre i ovakav način komunikacije nije dobar. Na sastanku uopće nisam primijetio da stvari idu u ovom smjeru, sastavak je bio vrlo dobar, što mogu potvrditi svi njegovi sudionici. Složili smo se u svim točkama, bili jednoglasni, do toga da sam u jednom trenutku rekao da ne vidim probleme između dva kluba."

    (Da se razmemo, Antoliću pripadaju razne uvrede, ali od nas, dinamovaca)
  • vjeko1701
    5.9k
    Lukša vs Antolić je ko Alien vs Predator

    Avpmovie.jpg
  • NORTE
    8.4k
    Lukša vs Antolić je ko Alien vs Predatorvjeko1701
    Fc Gzira se sviđa vaša objava.
  • deda
    26.3k
    Znači da je Dinamovo priopćenje pun pogodak, a tovarsko govno
  • Svi na Sjever
    1.8k
    To je drugi par rukava.
    Oni zapravo i ne žele stabilnu situaciju, jer tako gube alibi. Nekakvo uže za spašavanje mora postojati kako bi se opravdao neuspjeh.
    db-izbjeglica

    Upravo tako njima ne pase stabilna situacija i tako je vise manje uvijek bilo ,jer siva zona mora postojat da imaju izlaz za neuspjeh.

    Oni su svjetski prvaci u spinovima i podmetanju,sezone u kojima je za Dinamo igrao najbolji igrac svijeta su pokusali okaljat i obezvrijedit a to dovoljno govori dokle su spremni ici.

    Na pocetku sezone jedan Igor Stimac je oznacio Jakobusica kao vrlo opasnog covjeka skrivenih namjera,ne trebamo dalje ici.
  • db-izbjeglica
    11.8k
    ljudi božji...oni svjesno izazivaju skandale, ja ne kužim kako to nekima nije jasno.
    iskoristit će svaku mogućnost da naprave nešto kako bi potpirili strasti i držali vlastite navijače budnima, hajduk i torcida su usuglašeni i zajedno djeluju. na takav način, neuspjeha nema - samo okreneš ploću na ukralo, pokralo, istuklo, diskriminacija, neregularno kme, kme, kme... i to je to, ovce slijede priču!
  • Navijač Dinama
    6.8k
    Jel se nagađa već di će Tomić, sa obzirom da su ga otpustili, a i mi smo "pronašli stalnog" trenera?
  • Nino Bule
    10.7k

    Bila je neka prica o arabiji, ne bi me cudilo ni da proba opet u kinu
  • cron1ck
    1.5k
    Ma nekako mislim da će si on uzeti pauzu neka dva-tri mjeseca(ovisi o rezultatima Dinama) i čekati da Cacic dobije pedalu i preuzeti Dinamo. Nešto je spominjao da je previše iscrpljen nakon Rijeke i nekako mi taj scenarij kako je sljedeći na redu za Dinamo ima smisla.
  • deda
    26.3k
    Evo malo vijesti sa Šubićevca:

    Iako gazda kluba Marino Jurić bježi od službene potvrde izbora novog trenera Šibenika, vjerojatno je da će to biti Krunoslav Rendulić, stručnjak, koji se već iskazao dobrim radom na Šubićevcu u dvije sezone

    - S bijelim dimom, koji najavljuje novog trenera, službeno ćemo počekati još dan-dva, ali velika je vjerojatnost da će se Rendulić vratiti kući. Zašto kući!? Pa, on ima kuću u Srimi nedaleko od Vodica – kazivao nam je Marino Jurić.

    Usporedo s viješću o mogućem povratku Rendulića na Šubićevac zakotrljala se jedna zaista važna informacija. Poslije sastanka s gradonačelnikom Šibenika drom Željkom Burićem vlasnici šibenskog prvoligaša donijeli su konačnu odluku o dogradnji stadiona na Šubićevcu. Vrlo je vjerojatno da će se ta investicija temeljiti i na europskim sredstvima.
  • Eduardo
    16.8k
    znači Rožman je bio patka...
  • Nino Bule
    10.7k

    Lijepo je cut da ce raditi na infrastrukturi, ne znam sta bi za rendulica rekao, sigurno ok trener za prvu hnl ali ja volim kad se rezultatski slabiji klubovi nadigravaju sa svakim (garcijina istra, rosasov sibenik), to od rendulica ne bumo gledali
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.