• db-izbjeglica
  12.9k
  Slusam Kustica upravo na RTL direktu, nece tu biti nikakvog pozitivnog pomaka. Oni (HNS) bi najrade da svi gledamo utakmice sjedeci, da bude atmosfera kao na "repki"NitkoBitan

  postoji stvar koja se zove kompromis i super je, funkcionira u mali milijun stvari povezanih sa životom.
  ako navijači nisu spremni na kompromis, ako hns nije spreman na kompromis, onda je to sve gubljenje vremena...
 • The Undertaker
  4.1k
  Zar nije jednostavnije implementirati pravila koje ima UEFA za svoje utakmice? Ti nekakvi dogovori između nepomirljivih strana mi se čine kao gubljenje vremena i da se može reći da se nekoga nešto pitalo. Puknuće kod prvog gostovanja.
 • db-izbjeglica
  12.9k
  Zar nije jednostavnije implementirati pravila koje ima UEFA za svoje utakmice? Ti nekakvi dogovori između nepomirljivih strana mi se čine kao gubljenje vremena i da se može reći da se nekoga nešto pitalo. Puknuće kod prvog gostovanja.The Undertaker

  uefina pravila su dosta stroža...
  recimo bundesliga ima totalno drugačiju praksu u odnosu na uefina natjecanja.
  na njihovim stadionima imaš i stajanje!

  sve se to može riješiti, sjesti i dogovoriti kao odrasli ljudi, samo treba postojati volja.

  npr. HNS ne želi baklje, navijači žele...pa jbmu mater, ok - palite baklje, al nemojte ih bacati u teren!
  samo jedan banalan primjer....
 • vjeko1701
  5.9k
  npr. HNS ne želi baklje, navijači žele...pa jbmu mater, ok - palite baklje, al nemojte ih bacati u teren!db-izbjeglica

  Znači nema šanse xD
 • Keyser Soze
  8.2k
  Danas je održan sastanak u Hrvatskom nogometnom savezu na kojem je prisutan bio ravnatelj hrvatske policije g. Nikola Milina, predsjednik uprave Hajduka Lukša Jakobušić, predsjednica uprave GNK Dinamo gđa. Vlatka Peras i član uprave GNK Dinamo g. Krešimir Antolić, dok je domaćine predstavljala delegacija HNS-a na čelu s predsjednikom g. Marijanom Kustićem.

  Na sastanku je razmotrena situacija nastala nakon nasilnog napada na policiju u subotu 21. svibnja te je izražena zajednička volja za radom na napretku sigurnosnog aspekta nogometnih utakmica. Svi sudionici sastanka prihvatili su načela prema kojima se svi dionici nogometa trebaju pridržavati propisa i dobrih praksi hrvatskog i europskog nogometa, čiji je predvodnik upravo Dinamo.

  Na kraju sastanka dogovoreno je da će Hrvatski nogometni savez kao domaćin predložiti zajedničko priopćenje te da neće biti pojedinačnih medijskih istupa sudionika sastanka.

  Po izlasku iz Hrvatskog nogometnog saveza predsjednik uprave Hajduka Lukša Jakobušić, vjerojatno ponesen euforijom nastalom osvajanjem jednog trofeja nakon devet godina, prekršio je ostvareni dogovor te je dao izjavu medijima u kojoj je, između ostaloga, člana uprave GNK Dinamo g. Krešimira Antolića usporedio sa svinjom. S obzirom na to da pet dana nije imao dozvolu istupati u javnost, Jakobušića je malo ponijelo pa je prekršivši dogovor sa sastanka svojim neciviliziranim rječnikom pokazao da je samo mali čovjek. U izostanku argumenata te kao skretanje s pravog problema očigledno mu je ostalo samo vrijeđanje na osobnoj razini.

  Sve to neće nas zaustaviti u tome da u svakom segmentu napravimo još jači, bolji i europskiji Dinamo.

  GNK DINAMO
 • Captain America
  14k
  Zašto se Antolić potpisuje s GNK Dinamo?
 • deda
  28.1k
  Priopćenje je skroz ok. Bez obzira što ja ili neko drugi mislio o Krešici.
 • Markelo
  2.5k
  Dođe Jakobušić sa sastanka na kojem je trebalo dogovoritt neke stvari između klubova i malo spustit tenzije i onda na kraju izvali to što izvali. Valjda je sad ispao frajer u svom kotaru. Titula+ vrijeđanje nekoga iz Dinama, pa to je za dobit ulicu u Splitu
 • The Undertaker
  4.1k
  Naravno da se sve može dogovoriti. U teoriji. U praksi je malo drugačije. Lukša nije ni izašao sa sastanka i već je prekršio dogovor.
  S druge strane imaš ove naše koji ne znaju što misle bez poziva u Međugorje.

  Premalo se piše i o tome da je Torcida minirala navijački kodeks.
 • bbb medimurje
  2.9k
  Meni je to seljacki s oba dvije strane
  Di u europskom nogometu imas takva priopcenja(vrijedanja)
 • NORTE
  9.3k
  Jedva čekam vidjeti na superkupu one koji su prije 6 dana odbili ući na stadion zbog pravila koje sada odobravaju.
 • The Undertaker
  4.1k
  Ja bih odbio igrati Superkup dok Hajduk ne izbriše trofej iz 95.
 • Captain America
  14k
  Di u europskom nogometu imas takva priopcenja(vrijedanja)bbb medimurje

  Di u europskom nogometu navijači jednog kluba naprave svinjariju pa raznim spinovima istih i medija drugi klub ispadne jedini krivac?
 • db-izbjeglica
  12.9k
  Naravno da se sve može dogovoriti. U teoriji. U praksi je malo drugačije. Lukša nije ni izašao sa sastanka i već je prekršio dogovor.The Undertaker

  To je drugi par rukava.
  Oni zapravo i ne žele stabilnu situaciju, jer tako gube alibi. Nekakvo uže za spašavanje mora postojati kako bi se opravdao neuspjeh.
 • deda
  28.1k
  Sad ću opalit jednu jako optimističnu najavu za nadolazeću sezonu. Očekujem da prvi put nakon 15 godina Dinamo prođe prosjek od 5.000 gledatelja po utakmici, a HNL da pređe 3.500 što bi bio najbolji prosjek u posljednjih 20 godina.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.