• Keyser Soze
    7.8k
    2gxhgkewtmsb5ec7.jpeg

    pridružujem se na kratko ideji... @Bosna86
  • mniokl
    247
    Racunica je jasna 76;72!
  • bbb medimurje
    2.8k
    PRVO IDE OPRAVDAVANJE:
    "pa i ovog protiv Istre sudac Lovrić je dugo vagao na VAR-u, dok nije ostao dosljedan svojoj prvoj procjeni. Dosudio ga ili ne, Hajduk bi zasigurno okrenuo Istru do kraja. Nije to poanta"

    ARGUMENTI PREMA KOJIMA SU ONI POKRADENI:
    1. Slika prva, u Koprivnici smo ujesen. Diamantakos izjednačuje na 3:3, VAR kaže bio je neki kontakt, ma kakav kontakt, tanka priča, ali suci kažu nije gol, ćao bod

    2.Slika treća, evo nas u Puli, Hajduk zabija za 2:1, Biuk u 56., međutim nakon duge VAR provjere Pejin je poništio pogodak, a Nikoli Kaliniću pokazao žuti zbog prekršaja u napadu. Ma kakav prekršaj, to prema Perkovića, bratu košarkaša Splita... Tanak kontakt. Granično. Bilo bi 2:1 za Hajduk i Kalinić ne bi dobio žuti, a zbog tri žuta je preskočio kasnije Koprivnicu i što bi bilo kad bi bilo...
  • bbb medimurje
    2.8k
    1. zaboravili su spomenuti nepostojeći crveni i penal za Istru al oni bi to svakako preokrenuli do kraja
    2. za obje situacije eksperti svi eksperti su rekli da je cisto
    3. sudac je kriv jer kalinica nije bilo u koprivnici nakon cistog udaranja po licu
  • bbb medimurje
    2.8k
    Odavno gori clanak nisam procital
  • reziser
    5.8k
    Odavno gori clanak nisam procitalbbb medimurje

    jednostavno, preskocis takve clanke
  • Boogieman
    307
    Kaj se tiče ove gamadi i "nelegalno osvojenih naslova", treba im konstantno nabijati na nos da postoji presuda da je Dinamo prvak 1978./1979., pa se prave grbavi. Kad će oni imati neku presudu u svoju korist, nek se jave.

    Ustvari ne znam zakaj Dinamo (a i mi) taj trofej uredno ne upisuje u sve knjige i obilježava godišnjice.
  • superhik
    9.7k
    Postoji i sudski dokaz da je Širić Malešu priznao da su za titule 2004. i 2005. suci od Hajduka dobivali lovu i da su im ostali još i dužni
  • Majki2111
    2.5k
    https://fb.watch/d3iHQMCF68/

    Nije aktualno, al na ovom linku je cijela tekma Hajduk Gzira 1:3 sa hrvatskim komentatorom. Neka se ima ovdje pa ko hoće malo guštat kad mu je potrebno neka klikne.
  • superhik
    9.7k
    Petar Draganja je istaknuo kako je od srpnja do kraja listopada 2011. bio član Nadzornog odbora Hajduka. Kazao je kako je tada stav kluba bio da ima „nepoželjno suđenje“.

    Potom se osvrnuo na utakmicu Split – Hajduk iz kolovoza te godine, na kojoj su „bijeli“ bili oštećeni. Kad je Hajduk u rujnu krenuo na slavonsku „turneju“, Draganja je iskoristio priliku da se sastane s Širićem, kojega do tada nije poznavao pa je susret dogovorio preko jednog poznanika.

    – Milo Nižetić i ja smo se našli s njim u jednom kafiću u Osijeku i popili „prijateljsku kavu“. Razgovarali smo na temu suđenja i zamolili ga da nam prilikom delegiranja budu dodijeljeni razumni suci, koji nas neće oštetiti. Širić je s kazao kako nema ništa protiv da se pomogne našem klubu. Spomenuo je da je ostalo „nekih repova“ od prije, odnosno da je ostala obveza bivšeg predsjednika kluba Joška Svaguše prema njemu. Rekao je i da se vidio s Malešom, ispričao je svjedok.

    Potom mu je prezentiran njegov iskaz iz istrage kada je naznačio kako im je Širić poručio da mu „Svaguša nije platio dogovoreni iznos za kup koji je Hajduk osvojio“, te da je spominjao kako mu je „Hajduk dužan i iz vremena Igora Štimca“.

    Osnovano se sumnja da je (Željko Širić) u cilju pribavljanja nepripadne materijalne koristi, od kolovoza 2011. do 3. prosinca 2011., u Krapinskim Toplicama, Splitu i Zagrebu, nakon što je (Hrvoje Maleš) od njega zatražio da se njegovom klubu pošteno sudi u sezoni 2011./2012., zatražio da mu na ime starih dugovanja preda iznos od 95 tisuća eura."

    Sumnja je instant usmjerena na posljednje naslove prvaka Hrvatske iz 2004. i 2005. godine, kada je predsjednik Hajduka bio Branko Grgić, a sportski direktor, kasnije i trener, Igor Štimac. Priča kaže kako se Širić, nakon što je Zagrebu osigurao naslov prvaka 2002. godine, okrenuo Hajduku. Bijeli su 2004. i 2005. godine dvaput za redom osvojili naslov prvaka, međutim iz Poljuda navodno nisu isplaćivali dogovorenu obvezu, zbog čega im je Širić zaprijetio da će promijeniti ploču i da će im sudački vjetar zapuhati u prsa doli u leđa. Čelništvo Hajduka Širiću je navodno ostalo dužno 95 tisuća eura,
  • SAS1987
    13k
    Edo Pezzi priznaje da su suci pomogli Hajduku :grin:

    https://fb.watch/d3GylHDmq6/
  • Ludovic IX
    5k


    ovo bi im svaki dan stavljao na njihovu temu na sportnetu.. ja sam tam baniran jer sam im rekao da su karakterne pičke pa ne mogu
  • deda
    26.3k
    Zato imaš Zonu :lol:
  • Ludovic IX
    5k
    sa mojih 43 godine, valjda mi uz malu djecu strpljenje na niskim razinama i kad pročitam nebuloze tamo o tome kako smo i ove godine pogurani od strane sudaca pa sad vidim da je mamić platio vjerojatno i pomoćnog suca da ne sudu offside mikiću prije mandžinog gola u amsterdamu i to ne od nekog tko je tek došao na forum već tovar koji je tamo godinama, para mi izlazi i onda im moram reć što ih ide
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.