• ZgBlue
    715
    Iskreno, meni je drago što su dobili ovako šupački.

1. Samo su si produljili agoniju
    2. Sad stvarno nemaju alibija u smislu namještanja u našu korist
    3. Puno je slađe prvenstvo proslavit sutrašnjom pobjedom, nego njihovim današnjim kiksom
  • Svi na Sjever
    3.3k
    Trener Hajduka izjavljuje da nece ici u Sibenik a da igraci mogu ako hoce..???
    Jel mi moze netko objasnit sta igraci hajduka imaju raditi na utakmici Dinama??

Izgleda da je i ovog vec poprimilo ludilo...
  • deda
    42.1k
    Nek dođu na istok
  • Fanboy
    3k
    Mislim da je u 2022 hajduk dobio 9 kaznenih udaraca, od kojih je mislim 6 svirano u trenutku rezultatskog zaostatka bilo da su gubili ili pokusavali povesti.Ali

Hvala ti na info, znači ako sam dobro prebrojao do sada su odigrali 15 utakmica proljetnog dijela i imali 9 penala...
    Sa takvim suđenjem u prvom dijelu bi imali 21+ penala u svoju korist na sezonskoj razini.
  • db-izbjeglica
    19.5k
    ma većina penala je realno i bila, možda par komada je bilo dvojbeno, ovaj danas nije postojao...al sve skupa, ništa posebno pogrešno od sudaca.

meni je najjače što oni bacaju drvlje i kamenje po sucima, a ljudi su im dosudili rekordan broj penala, mislim da nema kluba u svijetu koji je dobio više penala u sezoni. da postoji ikakva urota, ne bi im sudili pola penala. također, mislim da ove sezone nisu dobili ni jedan-jedini crveni karton, a realno samo zbog prigovora njihovi igrači su mogli popiti par komada. međutim, kradu ih, kradu i kradu... :lol:
  • Markelo
    3.6k
    Pitali Garciju je li ih Dinamo stimulirao

Ne znam zašto bi Dinamo stimulirao igrače Istre u utakmici, realno nebitnoj za Dinamo. Pa ovisimo sami o sebi zašto bi nudili pare Istrijanima? Ne lovimo mi zaostatak
  • blackbully
    4.6k
    Dinamo-Hajduk 21.5. (subota) u 20:00 sati. Prenosi T-portal.
  • reziser
    8k
    kak mi na qrac ide reklama od tcoma....livaja, i torca....otkazal bum pretplatu za iduciusezonu
  • Captain America
    20.4k
    Valentina u plavom :cool:
  • reziser
    8k
    ue9lq64dqn6rjd7l.png
    bolja slika
  • reziser
    8k
    još samo jednu zelju imam....da ih dobijemo u subotu... :strong:
    e da..i...
    da rijeka uzme kup.... :pray:
  • reziser
    8k
    računica: ostat ću dostojanstven do kraja? :vomit:
  • reziser
    8k
    možemo li očekivati špalir magaradi pri izlasku prvaka na teren u subotu?
  • blackbully
    4.6k

Mislis da ce "ulica" to dozvolit? Cak ni sveta krava Livaja ne bi ostao posteden.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet