• Dragon1Warrior123
    4.8k
    Meni je Tomić jako dobar ofanzivni trener. Mislim da bi znali uživat da on vodi Dinamo. Ali kod njega me nekako brine kako se nosi s pritiskom i manjak kontinuiteta. Njegove momčadi znaju često imati "crne rupe" koje Dinamo, a ni mi ne trpimo baš često :rofl: (nismo poznati po strpljenju s trenerima štaš, ali to je više do trenera koje je uprava postavljala nego do nas...)
  • NB86
    17.4k

Imaju crne rupe jer momcadi s manjkom kvalitete moraju imat crne rupe.
  • Mr Anderson
    15.6k
    Trebao je sudit ovo. Na kraju će se izvlačiti na to iako 99% nebi utjecalo na rezultat. Ubila ih Rijeka.
  • jp23
    3.6k
    3-1 Mance. Ovaj čovjek je definicija džokera s klupe
  • Captain America
    20.4k
    Trebat će pravog kondicijskog trenera dovest Tomiću. Ovi padovi nakon 65. nisu normalni i ne smiju se stalno događat.
  • NB86
    17.4k
    Pa njima solano igra u prvoj a sava cestic na rubu prve. Ne moze on izmislit 5 igraca s klupe kad ih nema, a i vuckic i muric su sami po sebi igraci koji ne trce puno, naravno da onda to u zadnjih 30 min izgleda losije kad nemas kadar za nista vise.
  • SAS1987
    19.2k
    Jedva cekam pizdarjenje Bjelice poslije utakmice :lol:
  • NB86
    17.4k
    Koji kurac on sad ovoliko gleda, pa daj javi mu odma da je ofsajd
  • Captain America
    20.4k
    Mala škola nogometa Gorana Tomića
    676-F434-F-B377-4-C39-8-B30-B7-CC2-B21-DFC3.jpg
  • jp23
    3.6k
    Hvala Rijeci i Tomiću za ovo "olakšanje" za zadnjih 5 kola. Sad ako bi bili tako ljubazni da i u kupu nabiju hajduk, bio bih vrlo zahvalan
  • vjeko1701
    21.4k
    Za nas sreća da se Rijeka pogubila u par tekmi nakon polufinala i sami se izbacili iz trke jer bi sad bilo gusto.
  • Infinity
    20.7k
    Goran Tomic je Bog za nekog Jakira, mada mislim da mi mozemo i moramo bolje i od tog Tomica.

Osijek kao Osijek. Tesko je izbrojati koliko puta su pokopali sami sebe kad stignu pred cilj. Rijeka ih i u kupu napucala, kompleksi ce jos da rastu.
  • NB86
    17.4k
    Morao se očešat o sudca bjelica, ali prizna da nista nisu zasluzili
  • Ludovic IX
    10.2k
    Sad sam zapravo prvi put vidio tu situaciju oko nesuđenog penala - je mu stao ali ako dobro vidim, Mađara nije spriječio time u ničemu. On je tom nogom krenuo naprijed tek kad mu je ovaj maknuo nogu ti ne vidim da ga je spriječio u nečemu. Lovrić je onda krenuo dizat nogu kad je ovaj stao na nju pa nije mogao dalje u kretnju. Mađar je drugom nogom bio u kretnji dok mu je ovaj stao. Sad ako je stajanje samo po sebi faul za penal, onda je penal..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet