• Blue98
    795

Sin ti ima dobar ukus za igrace, mozda bude novi andy bara
  • marcio amoroso
    45.7k
    neka 10ku u Hrvatskoj nosi Lovro.Neki tip sa Zapada

Mislim da će Kova dobiti desetku kad Modrić ode.
  • Neki tip
    21.3k
    vjerojatno, da, ali šta bi mu falilo i da 8icu zadrži.. :smile:
  • Baneki
    812
    Za Majera sam i ja pogriješio, nije teško to priznati. Nije mi se sviđala njegova indolentnost u fazi obrane, ali je uvijek imao loptu s "očima" u napadu. Sad se vidi da zamjenu za njega baš i nemamo, barem još neko vrijeme dok mlađi talenti ne stasaju.
  • striko
    2.4k
    dinamo U-19 iz 2015-te godine.
    275568936_2529845453813567_5149714133703608432_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_eui2=AeGZPRT-Rg43VYx8eBrXk1CO64rLR-J0n1nristH4nSfWc1wyiUwN7Vtapxa2UDnJ9E&_nc_ohc=S-_GtRh_QFUAX_igyte&_nc_oc=AQkfcb-kh5qLeCdu6BBRveNnhOGNpsrxes0QWu3dgqCRivBaxXNQvvDIomA727AA_NY&_nc_ht=scontent.frix7-1.fna&oh=00_AT_BJcaFxgwS8JYmraUUGxW6vj7soTyyEPj9TCTm8wQZHw&oe=62352AB4
  • Papastrumf
    19.1k

Nije baš uobičajeno da toliko igrača iz jedne u19 momčadi ostvari već zavidne karijere.
  • marcio amoroso
    45.7k

Baš zanimljivo. Ne znam gdje igra Hudećek, ali svi ostali su u najmanju ruku prvoligaški igrači, a neki zvijezde.
  • striko
    2.4k

Zato sam i postavio sliku. Šteta za Šunjića da se zadovoljio Championshipom.
    Volio bih njega i Moru gledati sljedeću sezonu u dinamu
  • Neki tip
    21.3k
    Ne znam gdje igra Hudećekmarcio amoroso

Ni više ni manje, nego u dedinim Ždralovima.. :)
  • deda
    40.7k
    Yep
  • Eduardo
    26.1k
    Ivan Prelec preuzeo danski Vejle, momčad koja se bori za ostanak i na posljednjem je mjestu Superlige.
  • Guinness
    3k
    Ima tko savjet kako najjednostavnije naći sve strance koji su igrali kod nas? Postoji li negdje neki popis?
    Palo mi napamet na hrnogomet po zemlji tražiti svakog, ali ako netko ima bolje rješenje/izvor neka javi.

U načelu nije niti bilo stranaca, izuzev exyu zemalja, do raspada i početka HNL-a, ili sam u krivu?
  • Ludovic IX
    9.7k
    ja se sjećam Medforda i Gonzalesa u dinamu - dva igrača koji su igrali u jugoligi za dinamo.. došli poslije svjetskog u Italiji.
  • Eduardo
    26.1k
    Ima tko savjet kako najjednostavnije naći sve strance koji su igrali kod nas? Postoji li negdje neki popis?
    Palo mi napamet na hrnogomet po zemlji tražiti svakog, ali ako netko ima bolje rješenje/izvor neka javi.

U načelu nije niti bilo stranaca, izuzev exyu zemalja, do raspada i početka HNL-a, ili sam u krivu?
    Guinness

Baci pogled na Wiki. Skroz na dnu stranice.
  • Eduardo
    26.1k
    Otkako je Majer ljetos došao iz Dinama uz odštetu od 12 milijuna eura, ljevonogi kreator je u 25 nastupa postigao tri i namjestio osam golova.

"Sretniji sam ako mogu postići gol nego ga namjestiti", priznaje Majer za Ouest-France, dnevnik iz Bretanje. Listu iz Rennesa otkrio je i kako je odlučio postati profesionalni nogometaš: "Ovo nikome dosad nisam otkrio. Dinamova generacija '98., kojoj sam bio kapetan, osvojila je 2013. prestižni Nike Cup bez mene. Bilo mi je drago zbog njih, ali znao sam da sam bolji od tih igrača.

Tada sam se zarekao: trenirat ću koliko god treba i sve podrediti samo jednom cilju - moram postati nogometaš. Točno u tom trenu mi je kliknulo. I ranije sam znao da sam dobar s loptom, ali to nije dovoljno za uspjeti u modernom nogometu. Puno sam radio na trci i agresivnosti."

Novinar mu je na to odgovorio da ga Rennes nije doveo kao destruktivca i trkača, nego ideologa igre, nogometaša koji na terenu vidi ono što drugi ne mogu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.