• db-izbjeglica
    19.5k
    U subotu opet "meč lopta" za izbacivanje protivnika iz utrke za naslov. Ako dinamo ne može dobiti ovakav hajduk, kojeg istra nadigra, znači ne nekim bunkerom nego su doslovno imali veći posjed i igrali nogomet, onda naš klub jednostavno ne zaslužuje naslov ove sezone.

Nadam se da će Kopić pokazati muda i ići na pobjedu, a ne šupčinski tražiti neriješeno kao u Osijeku.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Imamo priliku zabiti zadnji čavao u lijes euforije
  • Navijač Dinama
    11.1k
    I ova Istra svugdje prosipa bodove :roll:
  • Oluja
    5.9k
    Nema penala, nema pobjeda.
    Kitula u najavi.
  • Bosna86
    12.6k
    Vrhunski… Zadovoljan sam

Neki moj mokri san je pratiti kako se lome članske iskaznice sljedeći tjedan… To bi me razgalilo
  • Krizy
    64.3k
    Danas je fešta, danas se slavi

Ponosno Istro dižeš se ti,

Demoni tvoji i sad su s tobom,

Kao i uvijek pjevaju svi,

Ale ale zeleno žuti
  • Infinity
    20.7k
    Kapitanovic dva puta dobio loptu, oba puta pokazao da nije igrac ni za Istru. Ozbiljnost na razini dobro loseg termina.
  • Blue98
    837
    Bit ce fritula za sve
  • vjeko1701
    21.4k
    Koja je situacija sa Krovinovićem?
  • Crusades
    20.5k
    A sad slijedi.... raspad sistema.
  • NB86
    17.4k
    trenira, danas na klupi. Neke minute ce odigrat protiv nas sigurno, pitanje oce startat
  • vjeko1701
    21.4k
    Nadam se čim manje. Bez njega im igra ne liči na ništa.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Tovari popune cijelu gostujuću tribinu, a navijanje kao da ih je 100... Smiješni kao i hajduk.
  • vjeko1701
    21.4k
    Pa meni je sve oko tog kluba nekako paunaški uvijek bilo. Stalno neka napuhavanja, kurčenja, posturiranje a iza tog čorak, jedan do drugog.
  • NB86
    17.4k
    Evo i valdas kaze da je problem prevelika pasivnost gore i ne osvajanje lopte visoko. Oni s ovakvom postavom moraju imat 60%+ lopte protiv svakog ako to misli funkcionirat, ili kalinic na klupu i mlakar u prvu. Vec sam cim je dolazio govorio da ce im bit problem ako ga ne koriste kao igraca za zadnjih 30 min. Nema danas nogometa ako ti 2 igraca ne igraju obranu i svaka momcad ce to pokusat iskoristit tako da preuzmu posjed.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet