• Krizy
    64.3k
    Hahahaha :lol:
  • db-izbjeglica
    19.5k
    sad je sve na nama.... pobjeda sutra skoro sve rjesava...reziser

ne bih rekao da rješava sve, ali pobjeda sutra i mislim da magarad onda polako ispada iz ozbiljnih kalkulacija za prvo mjesto...6 bodova prednosti 12 kola prije kraja!

mislim, dinamo će vjerojatno izgubiti 6 bodova do kraja sezone, al hajduk onda praktički nema prava na kiks...moraju dobiti sve utakmice do kraja - što bi bilo jako, jako teško izvedivo.

da smo dobili mrtvu lokomotivu prošlo kolo, sutra bi imali meč loptu da ih šutnemo iz bilo kakvih kalkulacija.
  • bbb medimurje
    4.8k
    Meni je ipak ova utakmica vise otkrila da se rijeku do sad jako podcjenilo
    Za tovare sam i mislil da budu kad tad kiksali
  • bbb medimurje
    4.8k
    Ima se tu do kraja i rijeku jos svasta za pitati
  • Klenx
    9.8k
    DERI RIJEKO

Neka su i oni ušli u ozbiljnu trku za titulu
    Nama pobjeda sutra otvara dobro vrata, a ni X nije loš.

Tovari smiješni bez Krovinovića.
    Nabij na Livaju i Kalinića i valjda će nešto napraviti
  • bbb medimurje
    4.8k
    VALDAS DAMBRAUSKAS: Rijeka je iz jedne i pol šanse dala tri gola!

Ide ovo tu ili u shit of the day?
  • marcio amoroso
    47.6k
    Dambrauskas je pošteno čestitao.

Inače pobjeda sutra ništa ne rješava. Ne rješava ni poraz. Ali 3 pobjede u sljedeće tri utakmice bi riješile dosta toga.
  • puxigadjurdja
    2.6k
    Sutra gaženje. Ili pukovnik ili pokojnik.
  • marcio amoroso
    47.6k
    Tovari smiješni bez Krovinovića.
    Nabij na Livaju i Kalinića i valjda će nešto napraviti
    Klenx

Meni su također bez Krovinovića baš jadni, a da još nema Livaje ne bi bili ni četvrti.
  • Praskaton
    4.8k
    Ljudi puno je bodova u igri jos..nama 3 sa tovarima,2 sa osijekom,1 sa rijekom..treba bit oprezan nismo do sad bili bajni u hnl-u,valjda cemo sad ozbiljnije krenut kad nemamo europu
  • reziser
    8k
    ima toga još, ali neću spamati forum :mask:
  • reziser
    8k
    Ljudi puno je bodova u igri josBožo0

apsolutno, nije nista gotovo, puno bodova do kraja ima, ali sutra bi se mogli pobjedom pribliziti cilju, a svi znamo koji je cilj
  • Praskaton
    4.8k
    definitivno je sutra vazna utakmica,cak vise iz nekog psihickog spektra da posaljemo poruku da smo jos uvijek miljama daleko od ostatka.Danasnja pobjeda Rijeke je odlicna tovari prvu ozbiljniju pa lagana puška.Vjerujem da ce ih Osijek obje dobit..

Al po meni prvenstvo se rjesava na naša tri derbija i tu je najvaznije bit pravi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet