• deda
    27.4k
    Stanje radova u Ždralovima i Bjelovarudjxtuelkm7qbpapt.jpg
    2qp4pu6hyviqnxkw.jpg
  • Dino
    2.2k

    Ne bi se bunio da nam naprave ovakav u skorije vrijeme, posto se kriteriji svakim danom smanjuju, ali najiskrenije dobivam fobije od ovih stadiona sa sto etaza i etazica hahahah
  • Infinity
    15.2k
    Sve je to super s vecim kapacitetima. Ovo u Antalyi izgleda super. A kad smo kod Antalye, imaju oni stadion od 8.000 na tri etaze :rofl:

    4kh9qm65ug1if2p9.jpeg

    Ovo je vec previse :grin:
  • Dino
    2.2k

    Dobili su na tome da im tribine budu strmije, pravo grotlo hahah

    Stvarno ne vidim nikakvu potrebu za vise od dvije etaze na stadionima od 25-40 tisuca, a pogotovo ne tri za stadion od osam :lol:

    Mislim na kraju krajeva, nemam se kaj rugat, ionak navijam za Dinamo hehe
  • Infinity
    15.2k
    Slazem se, al to je stadion u sklopu hotela, mislim da nitko i ne igra tu. Igrali smo mi na pripremama.

    Po meni stadion i od 80.000 moze biti na jednu etazu ako ce uvijek biti pun. Opcenito bi te etaze i pravio uglavnom o predvidjenoj popunjenosti.

    Kod nas kad vidis primjere rasprodanih utakmica. Zapad ode prvi, istok drugi, a zapad gore prije nego sjever gore. Treba tu prostudirati tocne brojke po svakoj tribini, ali da ne idem dublje u to. Meni djeluje da bi nama stadion poput Dragaa bio top. Jedna etaza 'u krug' i zapad i istok s dodatnom etazom. Ja bih tu dodao i jug-gore s par redova za goste.
  • Dino
    2.2k
    Istina, potpisujem!
  • Fanboy
    2.1k


    Gdje planiraju parkiralište za Bjelovar(navijače), jel kod IV Osnovne škole će preurediti ono ili bude tamo iza napravljeno novo...
    I iz ovog smjera od kuda si slikao, ta zelena površina jel će tu možda biti atletska staza kao kod Sokolane za atletičare ili bude ostalo zelenilo
  • deda
    27.4k
    Ja mislim da će parking biti upravo na ovoj zelenoj površini. Iako će dio ostati sigurno. To je slikano iz Osječke. Iz nje će i biti prilaz novom stadionu.
  • Fanboy
    2.1k


    Pa imaju dvoje vrata sa prilaza Andrije Hebranga za lijepi ulaz i od tamo ulaze strojevi, a komotno bi mogli tamo srediti onu drocavu cestu prema školi. Iz Osječke osobito ako ideš od strane suda će biti krkljanac preko mosta( i ovako je...).
  • deda
    27.4k
    Ona drndava cesta mora ostati. To je relikvija
  • SAS1987
    13.2k
    Finska, kapaciteta cca 5800 :smile:

    yygyyhcqro7fpoew.jpg
    x76kk9r9eep04z6g.jpg
    dibmuqngf5w39ip9.jpg
  • Oluja
    3.6k
    Meni su ovakvi stadioni prekrasni i zadovoljili bi sve potrebe vecine nasih prvoligasa, cak i s manjim kapacitetom. Primjer je Pacho arena.
  • superhik
    10.2k
    FC Copenhagen, točnije njihovi vlasnici Parken Sport & Entertainment, prodaju stadion Parken, četiri poslovne zgrade s uredima i dva Aqua parka za 178 milijuna eura.
    Posljedica je to gubitaka u posljednje dvije godine. Najteža im je bila 2020. kad su zabilježili gubitak od 179 milijuna € i pad prihoda od 35,1%
    U prva tri kvartala 2021. godine zabilježili su gubitak od 147 milijuna €

    200419-teliaparken-luftfoto-5.jpg
  • Infinity
    15.2k
    Ovo bi u Sibeniku sjelo kao budali samar. Gorica i Belupo bi mi isto bili za takav stadion.

    Izgradjen 2016. za 13 milijuna eura. To je za gradove iz kojih dolaze gore navedena tri kluba nista ako se to razvuce na duzi period. Koprivnica ima proracun od oko 250m kuna dok Sibenik i Gorica imaju oko pola milijarde.

    Inace, meni odmah prvo padne napamet kako nema 8.000 mjesta i u slucaju nekog izleta u Europu ne bi mogli igrati tu grupnu fazu, ali... Ti klubovi sigurno nikad nece igrati LP, a UEFA-i je kapacitet 'nebitan' van LP. Morali bi zadovoljiti sve ostale standarde, a ovo da bude blizu, a nekih 6.000 je sasvim OK. Samo bi gosti dobili 5% od 8.000, a ne od 6.000, ali je to manje bitno. Vec se dogadjalo. U svakom slucaju bi neki klub s ovim stadionom bio zbrinut na prilicno dug period. Klub koji tu igra je osnovan 2007., vec su upali u prvu ligu i igrali Europu na tom stadionu. Gorica bi s novim stadionom mogla biti jako slicna prica.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.