• SAS1987
  4.4k
  baš to, stadioni kapacitete 4500 - 5000 za Šibenik, Zadar, Vinkovci, Slavonski Brod, Varaždin itd. po uzoru na Dugopolje, stadion MTK, taj finski, Bačka Topola itd.

  U prosjeku će biti popunjeni cca 50% i financijski su jako isplatljivi jer se za takve male investicije jednostavno pronađe privatni investitori. A ako će neki od tih klubova nekim čudom ući u grupne faze recimo konferencijske lige onda nek igra na Poljudu jer se oni ionako nikad neće kvalificirati.
 • Infinity
  6k
  Nemoj Varazdin tu. Varazdin po meni ima jako fin stadion, mada mislim da bi ga trebalo modernizirati. S istokom bi to bilo najlakse s obzirom da ispod tribina nema nista, pa nema ni krov. Goli beton s kojim bi se dalo raditi.

  Taj stadion je i ovako medju ljepsim u Hrvatskoj, a uz neka ulaganja mogao bi biti top. Ne moraju cak ni spajati sve cetiri tribine, tj. mogu ih izgraditi i spojiti po uzoru na Parken, kad ga je vec kolega gore postavio. Taj stadion meni itekako ima potencijala.

  Ovo ostalo sto si nabrojao. U Brodu vec rade, a Vinkovci, Sibenik i Zadar realno sve za poravnati sa zemljom i praviti od nule. Nadam se da nekad i hoce, nadam se i da ce se ti klubovi vratiti i biti neki faktor u hrvatskom nogometu, neki zivot izmedju prve i druge lige.
 • Mali Zeus
  1.2k
  SB_STADION_faza6_novo_1-1.jpg

  Što će ovo u Brodu fino izgledati kad se završi.
 • Crusades1986
  4.6k
  Slavonski Craven Cottage.
 • Mali Zeus
  1.2k
  Slavonski Craven Cottage.Crusades1986

  Isto meni palo na pamet. Em izgled em odmah uz Rijeku. Baš imam soft spot za Marsu.
 • Guinness
  959
  Samo da bude nešto od toga.

  Švabe su se povukli na kraju iz cijelog "projekta" kojeg su planirali i, što se sportskog dijela tiče, ovo je vjerojatno još jedna sezona za zaborav.
 • Infinity
  6k
  Ovo ce biti top i kad zavrse samo 'prvi plan'. Centralna tribina u kompletu, a ove tri prvi nivo bez krova.

  Nisam dovoljno upucen, al naletio sam nedavno da je u Marsoniji doslo do nekih problema. Ipak, to bi valjda samo trebalo sprijeciti bolji rezultat s obzirom da stadion radi sam Grad bez pomoci kluba i klupskih investitora.
 • NORTE
  2.5k
  @Mali Zeus
  Može više informacija o planu Empolija oko uređenja stadiona?
 • Mali Zeus
  1.2k
  NORTE
  Samo sam naletio na tu informaciju tražeći slike stadiona, ali koliko sam skužio još se ne zna kad će uopće krenuti radovi.
 • SAS1987
  4.4k
  Jedan od designa novog stadiona Pogona (na kraju su odlučili za drugi design) ali mi je ovaj brutalan.

  Kapaciteta cca 21 000 (tribina iza gola prima 6 000) ali u kutevima nema sjedala nego je "fake tribina" iz koje se jednostavno može malo povečati kapacitet. Tribinu iza gola za 4k ljudi, bez ulaza i napraviti u tribine u kutevima te bi bio top stadion i za nas (cca 22k).

  ffp9n7fyqq6fa8pn.jpg
  2bak8jnpslotko26.jpg
  fjoudgprbtgjfw8p.jpg
  lrcvn8gtvrlhq7zz.jpg
  cglwep6tll4eme03.jpg
  445uosig8eylim9w.jpg
 • SAS1987
  4.4k
  Projekt Bytom koji nije bio odabran na natječaju. Jako sličan stadionu u Tirani ali po meni bolji jer ima više loža koje bi bile ogroman generator prihoda jer izgladju stvarno top. Kapaciteta nešto manje od 22k.

  ys50rijwqhl7wwj2.jpg
  93197wrmz8vv7qgk.jpg
  a1p5zroug8u2gwcg.jpg
 • Mali Zeus
  1.2k
  Ovo mi je definitivno najdepresivnija tema na Zoni. :groan:
 • serbus
  1.1k


  Mene uvijek u tim trenucima utješi koch sa volim Maksimir zbog mirisa urina... samo je sad problem da bi toga nema.
 • SAS1987
  4.4k
  koch sa volim Maksimir zbog mirisa urinaserbus

  Da, da, nema boljeg od poplavljenih wc-ja na sjeveru pola sata prije početka utakmice (sarkazam ako nisi skužio).
 • serbus
  1.1k


  Nema bolje, Japanci bi zlatom plaćali za taj doživljaj..
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.