• Bosskovitz
    7.9k
    Jao, ono kad znaš da je "članak" toliko sramotan da se nećeš ni potpisati: https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/foto-petkoviceve-pripreme-za-proljece-opustanje-u-kaficu-s-kapetanom-i-cigaretom-u-ustima-15143608

    Evo cijeli, da ne klikate:


    Nogometaš Dinama Bruno Petković prije nekoliko se dana odlučio - opustiti. Uoči početka priprema hrvatskog prvaka, naš ga je čitatelj "ulovio" na jednoj zagrebačkoj lokaciji s cigaretom u ustima.

    Napadač Dinama i hrvatske reprezentacije bio je u društvu kapetana Dinama Arijana Ademija, a u nastavku sezone trebao bi Modre povesti prema novom naslovu prvaka, moguće i novom europskom uspjehu.

    Petković ove sezone ne igra nogomet kakvog je prezentirao nekih prijašnjih sezona, a zasad je izostao i često najavljivani transfer u neku jaku sredinu, gdje po kvaliteti zasigurno pripada...


    --

    S druge strane, ozbiljan BMK s Petkove strane. Ne vjerujem kako se netko može baviti profesionalnim nogometom 2022. godine i pušiti cigarete.
  • serbus
    3.6k

    A ne smeta ti kad puca penale ko Prosinečki... :grin:
    Čovjek živi život svog idola... Samo više ne isporučuje kao idol to je problem. Po meni možeš sve ako ispunjavaš ciljeve ako ne opalio bi ga po đepu da mora gledati hoće li ići po cigarete ili platiti viski a da ne žica lovu Ademija. Brzo bi došao pameti ovako kad mu svi puštaju mu se jebe.
  • Captain America
    14.5k
    Čuo sam s više strana da i Livaja zna zaružit, zanimljivo da gamad ne pokušava doć do njegovih slika u izlascima.
    Samo čekam napad na Petka kad im idući put pokaže middle finger ili odbije dat izjavu nakon utakmice. Mi SaMo RaDiMo SvOj PoSaO
  • Deleted User
    0
    petko kad je odbio dati izjavu imbexu je postao moj favorit !
    žalosno je što je on jedan jedini .
  • Sljeme
    1.9k
    Podrška Petkoviću :victory:
  • Mali Zeus
    10.3k
    Kakvi odvratni likovi i kakav odvratni cirkus oko svega. Sad odjednom je bio zaražen 16. što znači da je dan poslije uredno šalabajzao okolo zaražen.
  • Deleted User
    0
    „Mi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno (...) Laž je srpski državni interes (...) Laž je u samom biću Srbina (...) U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina (...) Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž.”
    (Dobrica Ćosić, Deobe)
  • Markelo
    2.5k
    Još veći "shit of the day" je to da ta trakavica oko Đokovića vrišti kao udarna vijest na svim našim portalima. Siguran sam da ima važnijih vijesti koji se tiču ove zemlje od toga da li će "Down Under" izbacit Đokovića ili ne
  • Mali Zeus
    10.3k
    Još veći "shit of the day" je to da ta trakavica oko Đokovića vrišti kao udarna vijest na svim našim portalima. Siguran sam da ima važnijih vijesti koji se tiču ove zemlje od toga da li će "Down Under" izbacit Đokovića ili neMarkelo

    Haha da, to su live prijenosi, iz minute u minutu. Bemti kao da je svjetska kriza, a ne hoće li ovaj igrati na AO ili ne. Strava.
  • Bosskovitz
    7.9k


    Da sam netko i nešto u Dinamu, dao bih mu tri mjeseca da prestane pušiti i nakon toga bih ga kažnjavao. Pušenje baš jako utječe na mogućnosti sportaša, to je kao da imaš debelog igrača - ako kažnjavaš debljinu, kažnjavaš i pušenje. A nije baš da je on u vrhunskoj formi pa da možemo reći da savršeno funkcionira uz pljuge.

    Prosinečki je bio prije 30 godina; prošlo-svršeno vrijeme :D
  • Nino Bule
    11.7k
    Sad znamo zasto bruno dise na skrge nakon 45 minuta igre
  • Keyser Soze
    8.3k
    Pa to da Petković puši i zna pocugat je opće poznata stvar. Radio je to i kad je imao najjača izdanja za Dinamo tako da ja s tim nemam problem.
  • Mali Zeus
    10.3k
    To da je to opće poznata stvar ne znači i da je normalno za jednog profi nogometaša i da bi trebalo biti samo tako prihvaćeno. A prihvaćeno očito jest i tolerira mu se.
  • Keyser Soze
    8.3k
    Šokirao bi se kad bi znao u kakvim su sve pričama bili neki naši igrači, Petkovo pušenje je nebitno u odnosu na to. Teško je kontrolirati takve stvari, uvijek bilo i bit će.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.