• deda
    27.7k
    Gavro zabio gol za Kayseri danas
  • Brotnjo
    471
    U našem malom gradu organiziran humanitarni turnir Loptom do dobrote. Nikola Moro proglašen za najboljeg igrača turnira.zo2w0d7m4ndyakm1.jpg
    lbpphfvcx2n7fzl9.jpg
    v2volh5wjnqse9dy.jpg
  • Ali
    1.9k

    Bravo i za organizaciju i za naseg Moru !
  • SAS1987
    13.3k
    Stojanović je za slovenske medije kazao da ga boli način na koji ga je Dinamo odbacio i prodao Empoliju ali da je tamo sretan.

    A jako me je razveselio broj komentara navijača Dinama iz Slovenije... Trebali bi se mi malo bolje organizirati :smile:
  • Krizy
    35.5k
    “Nije me taj Drmićev status povrijedio, više me pogodila, to jest baš me jako pogodila Dinamova tablica koju je objavio na Facebooku, kada sam u tablici označen kao Pinokio. Mislim da sam kao trener puno dao za Dinamo i da to nisam zaslužio. Ali te objave govore o njima. Ma ta je ideja ionako produkt samo jedne osobe u klubu”, rekao je trener Osijeka.
  • Nema zaleđa Mikića
    1.1k
    Nije me taj Drmićev status povrijedio, više me pogodila, to jest baš me jako pogodila Dinamova tablica koju je objavio na Facebooku, kada sam u tablici označen kao Pinokio. Mislim da sam kao trener puno dao za Dinamo i da to nisam zaslužio. Ali te objave govore o njima. Ma ta je ideja ionako produkt samo jedne osobe u klubu”, rekao je trener Osijeka.Krizy

    Žalosno je samo što je on tu osobu hvalio i podržavao dok je bio u klubu.
  • Mali Zeus
    9.4k
    Lik je jedan od najuspješnijih trenera Dinama u povijesti, ali istodobno i seljak i mjerna jedinica za licemjerje.
  • Eduardo
    17.3k
    što ne daje klubu za pravo da ga tako javno ponižava, omalovažava i sprda. Drmić kad to radi radi u svoje ime i time pokazuje koliki je seljak, a ovi pametnjakovići što se kriju iz Dinamova profila rade to i u tvoje i u moje ime, i u ime svih drugih navijača i članova kluba. Sramotno.
  • Mali Zeus
    9.4k
    ↪Mali Zeus što ne daje klubu za pravo da ga tako javno ponižava, omalovažava i sprda. Drmić kad to radi radi u svoje ime i time pokazuje koliki je seljak, a ovi pametnjakovići što se kriju iz Dinamova profila rade to i u tvoje i u moje ime, i u ime svih drugih navijača i članova kluba. Sramotno.Eduardo

    Ma naravno, onaj post je bio prejadan i nimalo dostojan ozbiljnog kluba, osobito što se ticao bivšeg, uspješnog trenera.
  • rob ljubavi
    772
    Gavranović prošlo kolo zabio gol u remiju 2-2 , evo sada u 23 minute utakmice 2x zabio i za treći asistirao.
  • immerwieder
    1.2k
    klinac otvori prva dva paketića
    g5edxfxedzwk0cyq.jpg
  • vjeko1701
    5.9k
    Da..."klinac" otvori. Ajd, ne moraš se sramiti ;)
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.