• Filip 91
    488
    Dno dna. Zalaganje 0 bodova.
  • Olmic
    2.7k
    Razvalili nas na terenu, a i na tribini
  • Blue98
    721
    Da mi je neko u 8om mjesecu reko da ce tobolcari bit ispred nas plesku bi mu dao
  • reziser
    6.2k
    Ide moj reset. Do boljih vremena
  • blue heart 72
    1.3k
    U kojem smo mi energetskom i psihološkom kurcu, to nije istina. Skoro svi igrači van forme, pičkasti ulazak u tekmu. Katastrofa od tekme sa naše strane
  • Slavonac
    383
    0 bodova...tovari od prve minute bolji...
  • Fanboy
    2.1k
    Zazivao sam smjenu Krznara u 8 mjesecu nakon onih gostovanja na Islandu gdje se već pokazalo da je situacija loša, daj mu priliku, daj mu priliku...Kao da se radi o djetetu, eto te prilike. Rasprodalo se što se moglo, umjesto da se Litavac doveo kada je bilo vrijeme išlo se igrati.
    Ovo danas je bilo kukavički na n-tu, igra kakve bi se postidio i Belupo.
  • Eduardo
    17.2k
    Kako smo igrali dobro smo i prošli. Potpuno zaslužena pobjeda magaradi. Livaja pokazao apsolutnu klasu. KTC mi nikad nije izgledao ovoliko nemoćno kraj nekog igrača. O usporedbi s Petkom danas nema dileme, Livaja objasnio stvari.

    Naša igra - FUJ!
  • Keyser Soze
    8k
    Za ovo odgovara uprava i samo uprava. Prodali Majera, Gavranovića, Gvardiola, Atiemwena, Kastratija, Jakića i doveli Špikića, Menala i Bulata. Di su pare? Kup smo već izgubili kako s ovakvom ekipom uzeti prvenstvo? Sramota!
  • Blue98
    721
    Na pauzi se provjetrit svlacionicu i dovest kvalitetna pojacanja, al posto imamo ovako sposobnu upravu ovo zvuci ko SF
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Ovo je katastrofa.
    Ja ne pamtim ovako loš dinamo, u ligi za bedaka se igralo bolje. Svi igrači su van forme, novopridošli igrači su razina nedostojna ovog kluba, najgore od svega je govor tijela igrača, gard, totalni nedostatak samopouzdanja. Boli me gledati ovakvog oršića kojeg je neznalica krznar ubio, čovjek ne liči na sebe, ne moćan je na terenu.

    Kad si takav, onda i primaš gol iz doslovno svake šanse koju ti protivnik stvori, a gol zabijaš teško ili nikako. Kad se tome pridoda kukavički pristup čovjeka na klupi, onda je ovakvo što neizbježno.

    Jbt mi ne možemo na Maksimiru nikoga dobiti... Koja je uopće zadnja pobjeda? Dragovoljac ili koji k? Lokomotiva, Osijek, Rijeka, pravednici... Svi šamaraju dinamo iz tih par šansi koje stvore u utakmici. Šibenik ne bi dobili da nije bilo sretnog auto gola...užas, užas, užas...

    Sreća pa će brzo zimska pauza, jer ovako više ne ide, ovo je rasprodaja ugleda, ovo je bacanje govana na sve dobro napravljeno posljednjih sezona.

    Prije 7-8 mjeseci dinamo je pobjeđivao tottenham na Maksimiru, sad nas kurčev hajduk, jad i bijeda od kluba rastavlja na proste faktore u utakmici gdje naši igrači pošten faul nisu uspjeli napraviti.

    Jedva čekam da se dočepam kreveta i pokrijem se po glavi.
  • Crusades1986
    9.5k
    JEBENA SRAMOTA.
  • Mali Zeus
    9.3k
    Glavno da je Barišić izjavio već na prvoj presici da se nada da će nakon nove godine produžiti suradnju s Kopićem. Jebena vizija, nema što. A kad vidiš koje smo igrače prodali pamet ti stane, kao da uporno pucamo sami sebi u nogu i pitamo se zašto je sve tak loše.

    Eto i to sam doživio, da Dinamo na Maksimiru igra ziheraški, a da Hajduk igra taman koliko im treba. Nije da su oni neki svemirski bod, ali se vidjelo u svemu da su u boljoj formi i da su bolje posloženi. Livaja se poigravamo s nama. Slali su par dugih lopti u prvom i naravno onda u drugom dijelu iz 2 takve lopte primimo golove. Da ne pričam da smo 4, 5 puta ispali prelako u obrani di su oni bili 3 na 2. Obrana smušena, u napadu bez ideje, ali najgori je voljni moment. Kao da im se nije dalo i da bi najradije da nisu tamo. Ok promijenili smo trenera, ali Kopić nije trener koji će dići ovu ekipu bilo menalno bilo taktički.
  • markoli
    1.6k
    Jednog beskrvnog zamijenili s drugim i očekivali pozitivni “šok”. Odvratno loše igramo. Nije problem izgubiti gdje barem igraš, ovo je negledljivo bilo. Opet.
  • db-izbjeglica
    12.6k
    Dinamo je četvrti na tablici, a prvoplasirana momčad ima 70% osvojenih bodova, jel shvaćate koja je to razina bijede? Strašno, ne znam što bi rekao! Sreća pa su i ovi iznad dinama poluretardirani, inače bi imali zaostatak od 10 bodova.

    Nužne su drastične promjene:

    -dovesti kvalitetnog trenera i ne štediti lovu
    -provjetriti svlačionicu, jer očito ima igrača koji nisu razina ovog kluba
    -vratiti u formu ključne igrače
    -dovesti minimalno 3 kvalitetna igrača, iz hnl-a obavezno kačavendu, razmisliti i o lovriću...
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.