• Majki2111
    2.5k
    Ma utakmica za gušt. Trerba bit sretan što imamo ovako kvalitetnog takmaca u Rijeci i trebala bi nam bit čast igrat s njima. Nama ništa nije funkcioniralo, a oni su odigrali brutalno dobro prvo poluvrijeme. Drugo poluvrijeme je bilo sve kontra.. HNL je opasan i Rijeka je opasna.
  • Dragon1Warrior123
    2.8k
    Po meni je jucer Tomić dokazao da ipak "jos" nije trener za Dinamo. Odlican je u napadu i mislim sa bi pod njime bila samo takva rapsodija u HNL-u i da bi sve redom pojeli. ALI, isto tako bi i nas u Europi tamburali jer ne zna nikako uigrat obranu kako treba i uz to nije baš najbolji u prilagođavanju taktike.
  • Dudu
    2.6k
    Nemaju obranu, zato sto mu nisu doveli nijednog kvalitetnog branica, pa njima Escoval koji je loš stoper, krpa desnog beka gdje je još lošiji
  • marcio amoroso
    31.4k
    Escoval koji je loš stoper, krpa desnog beka gdje je još lošijiDudu

    Ako misliš na jučer onda je igrao desnog stopera. Igrali su sa tri nazad oni. Escoval desno, Velkovski sredina, Smolčić lijevo.
  • Dudu
    2.6k
    Ma da, al nije bilo pravog desnog wing-beka, tako da je to neka kompenzacija di on pokriva sve i ne pokriva nista, al uglavnom mislim da je svima jasno da to nisu kvalitetni igraci...

    Smolcic se forsira kao kapetan zato sto je dijete Rijeke, po meni nema uopce kvalitetu da igra u prvih 11, Escoval je kikser zestoki, Velkovski izrauban ozljedama, donekle ok rjesenje, za Vukcevica ne znam sta bi rekao. Tako da mi nije nimalo cudno sto primaju puno golova.. Zato vjerujem da je Tomic usmjerio taktiku da probaju zabit vise nego sto prime.. primanje golova s ovim igracima je neminovnost.

    To je neko moje vidjenje
  • marcio amoroso
    31.4k

    Slažem se, ali primanje golova nije uvijek uvjetovano lošim obrambenim igračima. Rijeka jednostavno u momčadi ima previše ofenzivno orijentiranih igrača i neminovnost je da primaju golove. Njima da igraju Cannavaro i Nesta primali bi golove.

    Vidio si naše obrambene igrače kad ih se ostavi na vjetrometini. Također izgledaju smiješni.

    Mene je jučer strašno iživcirala reakcija Lauritsena kod prvog gola Drmića, jednostavno se ne smiješ povlačiti i imati razmak 5 metara od igrača. Tako dopustiš da se igrač namjesti i uputi udarac bez pritiska. To je smrtni grijeh za obrambenog igrača. Isto to je napravio protiv onog smeća Ricea u utakmici protiv West Hama. Drago mi je da ga je Krznar jučer zamijenio na poluvremenu.
  • Dudu
    2.6k


    Mozda grijesim, ali mislim da je to taktika, jednostavno da igraju balansiranije puno manje bi golova davali, a ne znaci da bi manje primali, jer nemaju kvalitetnih igraca za drugaciji stil igre
  • Eduardo
    16.9k
    I još nešto. Jel prenosi neki medij fair Play Petka u devedesetoj minuti? Čovjek priznaje krivo dosuđeni aut kad Dinamo juriša po pobjedu, a kad su ovi u nokdaunu. Ponavljam, minuta je devedeseta.marcio amoroso

    Ili te čitaju ili prate na Instagramu :smile:

    Domaćin je na Rujevici vodio 3:0, ali je na kraju završilo 3:3. Dva prva gola za senzacionalni povratak Dinama zabio je Bruno Petković, ali to mu nije potez utakmice ili sezone.

    Njega je izveo u sudačkoj nadoknadi, kada je Dinamo krenuo po pobjedu. Sudac Igor Pajač pokazao je da je aut za goste, koji su tako imali priliku za novi napad, ali tada je do Pajača došao Petković i rekao mu je da je on poslao loptu van igre.

    Tako je svojoj momčadi poništio priliku da krene po pobjednički gol u tom napadu, ali je napravio hvalevrijedan sportski potez.

    Sudac je zbog toga promijenio odluku i dao loptu Rijeci, na što je njen trener Goran Tomić glasno pohvalio napadača suparnika: "Bravo, Petko!"
    — Index
  • xavier
    11k
    Ukratko, ili je trebao priznat gol ili vratit na prekršaj za Dinamo.deda

    Gol je ispravno poništen, ali je trebao biti vraćen prekršaj za Dinamo. Puštena je prednost nakon prekršaja na Ivanušecu da bi nakon toga Ivanušec napravio prekršaj na igraču Rijeke nakon čega je zabijen gol.

    Ne možeš dobiti prednost i napraviti prekršaj nakon toga pa da ti se prizna gol. Znači apsolutno slobodni udarac za Dinamo na rubu šesnaesterca.
  • Mali Zeus
    8.7k
    Prvo poluvrijeme nisam gledao pa ne mogu ništa reći, ali po rezultatu i onom što sam čuo bilo je grdo ko porez. U drugom je Krznar napravio prave izmjene i pojeli smo ih. Od prve minute smo se parkirali u njihovu polovicu i 16-erac, ovi se izgubili totalno i to je bilo to. Prvi penal čist, drugi po meni više nije nego je, a treći gol opravdano poništen, ali kako kaže @xavier, bio je faul na Luki prije. Bravo za Andrića, lijepi gol i dobra tekma, vidi se da ima kod njega štofa nešto. Taj treći gol je bio cijelo vrijeme u zraku, šteta da nismo zabili i četvrti, ali i ovako je ok, imamo utakmicu manje da ih preskočimo.

    Onaj način na koji Bruno puca penale, show čisti. :grin: Osobito, drugi, lopta se jedva dokotrljala preko crte, Zlomislić stoji.:grin:
  • plavo tece mojim zilama
    31
    [reply="marcio amoroso

    Kaj si ono reko ?
  • marcio amoroso
    31.4k

    Ovo je tema Rijeka-Dinamo.
    Šta sam rekao :grin:
  • plavo tece mojim zilama
    31
    Zabio je i Rijeci i protiv Gorice . Ponovo je dao gol sad protiv Rapida i to fakat dobar , nema se kaj rec ko igrac je dobar. Ne moze se suditi igraca na osnovu 1-2 utakmice pogotovo kad mu se jako malo daju sanse . Andric nije najbolji igrac Dinama ali je definitivno solidan ako nista a za Čopa je izmislio nogomet kako sam i rekao u prvom komentaru
  • marcio amoroso
    31.4k

    Aha, Andrić je u pitanju. Drago mi je da si ti u pravu jer ako Andrić zabija i Dinamo dobija sve je super. Meni osobno on kao igrač nema klasu za Dinamo i to je to. Neka me uvjeri u suprotno :grin:
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.