• Dragon1Warrior123
    2.8k
    Ma nema šanse. Ja koliko se sjećam bilo je 1 i pol, dva max. Za onog drugog koji je krilo je bilo 3-3.5
  • Majki2111
    2.6k
    1,5 milja za otkup prema SN, neka je ovdje informacija
  • deda
    27.3k
    Portugalski twiteraši kažu da je stvar riješena, prema njima odšteta je 2m Eura.
  • Krizy
    35k
    GNK Dinamo i Sporting CP dogovorili su transfer prvotimca Josipa Mišića za 2 milijuna eura u zagrebački klub. Na temelju toga Dinamo i Mišić potpisali su višegodišnji ugovor.

    - Iznimno sam sretan i ponosan na ovaj trenutak. Bila mi je čast doći u Dinamo već prije pola godine, a potpis ugovora je svakako jedan sjajan trenutak u mojoj karijeri. Trudio sam se svojim igrama otkad sam stigao tu pokazati i svoju kvalitetu, ali istovremeno i zahvalnost i sigurno ću tako nastaviti. Drago mi je što su se klubovi dogovorili oko mog prelaska u Dinamo - rekao je Mišić po potpisu ugovora.

    Josipe, čestitamo!
  • Mr Anderson
    5.2k
    Jako podcijenjen igrač kod navijača iz meni nepoznatih razloga. Jučer jedna od najboljih njegovih utakmica u Dinamu. Po meni igrač utakmice.
  • Ali
    1.9k

    Ako protiv cetvrtoplasirane ekipe koja je uz to jos u padu forme (poraz od treceplasirane ekipe i mrsavi x protiv pretposljedne ekipe) uzmes samo jedan bod i uz to imas 0 udaraca u okvir gola u 90min igras veznog igraca u takvoj utakmici i imas 0 kljucnij dodavanja, sto je tu za pohvalu???
    Super je da je to ucinak u slaven belupu, ali za Dinamo je to ispodprosjecan ucinak
  • Majki2111
    2.6k
    Screenshot-2022-03-14-at-01-06-43-GNK-Dinamo-Zagreb-rezultati-u-ivo-raspored-utakmica-i-ostali-rezul.png

    Bez konkurencije igrač utakmice. Kolko drugih lopti je pokupio. Izgledao je ko gromada u tenk u sredini nasprav svih ostalih.
  • deda
    27.3k
    Ali tebi stvarno moram reći da nemaš pojma o životu, a nogometu posebno.
  • Ludovic IX
    5.1k
    drugo poluvrijeme smo trpili baš zbog mišića jer je jako sporo izlazio s loptom, izgubio par lopti u opasnoj zoni..
  • deda
    27.3k
    Uzmi u obzir da su cijelu tekmu prakticki on i Gojak bili sami protiv njihove trojice u sredini
  • serbus
    3.4k
    Ja nisam fan Mišića i mislim da mu fali igre, kreacije prema naprijed da tu presporo donosi odluke ali derbi nakon što sam u miru pogledao odigrao je dobro. Ali to mi je i problem sa njim uvijek je dobro a stari igraš u dinamu očekujem da neku tekmu i bljesneš napadački pa tamo di je završilo x, izvučemo pobjedu to ja očekujem od veznjaka koji igra u d.
  • Majki2111
    2.6k
    Al pazi takvi su uvijek najglasniji. Misle da vide sve i vide sve krivo i loše... Ružno za čitat ponekad :vomit:
  • Ali
    1.9k
    Deda i Majki, jeli cinjenica da je Misic na poljudu imao ulogu "glavni vezni igrac" pazi sama rijec kaze VEZNI.
    Dakle trebao je nesto povezati, dajte me vas dvojica sad uputite koje je akcije u 95min on kreirao i koliko je prilika za gol stvorio ?
    Mislim citam hvalospjeve a mi izgubili dva boda u borbi za titulu prvaka i to od cetvrtoplasirane ekipe koja je van forme. Kaj smo mi dosli do stadija da cemo se veseliti X i da smo ocuvali mrezu netaknutu protiv onako lose ekipe? Pa nogomet se igra za gol vise i za bodove. A nas vezni red igra alibi igru, vrati loptu stoperu ili golmanu i nek ju on nabije na Petka...
  • miro
    3.1k
    Mišić je vrlo korektan igrač, nešto kao Gojak (s manje fizike i više klikera), ali nije igrač s kojim ćemo napravit iskorak u bilo kojem smjeru. Bolje je forsirat Bulata i Baturinu, a to bi se vjerojatno već dogodilo da smo na plus 10, ovako moraju igrat iskusnjare
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.