• Krizy
    33.6k
    DATUM ROĐENJA: 01.02.1990.
    MJESTO ROĐENJA: Vinkovci
    VISINA: 184cm
    TEŽINA: 73kg
    NOGA: Desna
    BIVŠI KLUBOVI: Hajduk, Nacional, Split, Dinamo, Cagliari, Malaga, Sporting Gijon, Real Valladolid, Standard Liege
    POZICIJA: Napadač
    BROJ: #90
    UGOVOR: 15.06.2023.
  • Krizy
    33.6k
    j1ohuzy60lonjjhc.jpg
    cuepohnhmb9tv0kp.jpg
    Nekadašnji prvi topnik Dinama od ovog je tjedna ponovno u plavom dresu. Duje Čop nakon šest i pol godina vratio se u maksimirski klub s kojim je potpisao ugovor!

    Čop je u svom prethodnom opusu u Dinamu „zaokružio“ brojke: odigrao je 110 službenih utakmica, postigao 60 pogodaka noseći pritom dres s brojem 90 što je, uz simboliku godine njegova rođenja, na neki način bila i „sugestija“ čestih pogodaka upravo u samoj završnici utakmice, u 90. minuti i(li) sučevoj nadoknadi.

    - Jako sam sretan i ponosan što sam ponovno u Dinamu nakon šest i pol godina, hvala klubu na povjerenju koje sam dobio. Prošao sam s Dinamom brojne lijepe trenutke u svom prvom mandatu u dresu prvaka, a ovom prilikom čestitam stožeru, momčadi i klubu na ostvarenim povijesnim rezultatima u fantastičnoj prošloj sezoni. Trenera Damira Krznara i njegov rad dobro mi je poznat, ima dosta igrača s kojima od ranije imam kontakt, prije svega je to kapetan Ademi, i vjerujem da ću se brzo uklopiti u ekipu. Veselim se svim izazovima, dat ću sve od sebe na terenu i vjerujem da su pred nama novi uspjesi Dinama na domaćem i europskom planu - rekao je Duje Čop po potpisu ugovora.
  • puxigadjurdja
    1.4k
    Imam feeling da će na kraju Duje zabit više golova u sezoni od #livajaostani
  • xavier
    11k
    Imam feeling da će na kraju Duje zabit više golova u sezoni od #livajaostanipuxigadjurdja

    Ja se iskreno nadam da neće jer je realno treći napadač i ako dobije toliko prilike za igrati, to znači da nešto na žalost ne ide po planu.
  • marcio amoroso
    31.4k
    Ma može zabiti 20 golova na kup susretima i protiv ovih lakših u ligi. Ja se također iskreno nadam da će biti treći napadač, ali isto tako mislim da je bolja opcija za trećeg napadača od Andrića i posebno Kulenovića.
  • NORTE
    8.5k
    Sretno Duje danas i u cijeloj sezoni! Nastavi gdje si stao.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.