• Dudu
    3.7k

Pa ne mogu ni stavit dok nema dovoljno cjepiva za sve, kada bude vise dostupnih doza nego zainteresiranih, tada ce krenuti mjere prisiljavanja.. tako da taman i jest do jeseni :blush:
  • Aggro
    734
    Hansu bu Merkelica stala na kraj bez brige
  • Dudu
    3.7k

A to svakako, moze doc necijepljen, ali pitanje je kako ce se vratit haha
  • Papastrumf
    24.3k

Ajde nek Hans pokusa uci u restoran u Njemackoj a da nije cijepljen, ili da nema negativan test i to ne stariji od 24 sata.
  • Mali dioničar
    21k
    kakve to veze ima sa lokalnim izborima? — SAS1987

Svaka županija donosi svoje mjere, a Zagreb ima status županije.

Nije da bi te trebalo zanimati, ali kad te sve drugo zanima, moglo bi i to.

https://www.koronavirus.hr/istarska/165

https://www.telegram.hr/politika-kriminal/vjerojatno-se-mijenjaju-mjere-za-skole-zupanije-ce-opet-same-odlucivati-o-povratku-ucenika-na-nastavu/
  • SAS1987
    20.9k
    hvala, nisam znao da su razlike na nivoju županija :smile:
  • NORTE
    27.6k
    Možemo je izbore dobio zahvaljujući samo 2 faktora:
    1. Deset godina najgore moguće vlasti u Zagrebu.
    2. Aktivizam i upozoravanje na komunalne probleme diljem Zagreba.

Ukratko, Možemo je na vlast u Zagrebu doveo Bandić. Sve ovo što se sada događa je zapravo jako dobro, da se ukazuje na mužnju love preko kojekakvih udruga i upire prstom u ideološke stavove Možemo. Mislim da Škoro ipak nema šanse, očekujem 35-40% za njega. Sutra ću se osvrnuti na ostale stvari koje nisam stigao komentirati.
  • deda
    48.5k
    Očekujem 60-35 za Senfa.
  • Mališan
    1.9k
    Očekujem više poništenih nego inače
  • Nolifer
    15.8k

a kaj sam ja rekao? da će im smetat baš ti grafiti i eto bio sam u pravu, nažalost ima budala kojima to smeta
  • Sljeme
    3.1k
    Očekivano. Do nedjelje špreha za naivne o poštenijem gradu i komunalijama, a onda bu naglo izašlo van sve kaj očito dobro skrivaju širim masama.
  • NORTE
    27.6k
    po ovom screenshotu izgleda da su i za obavezno cijepljenje. — NitkoBitan
    Mogu li oni to zaista provesti na lokalnoj razini? Mislim da ne mogu, nema šanse da mogu nametati to.

Biciklistička traka je dio kolnika, a staza dio nogostupa. — NitkoBitan
    Sramota ako Tomašević biciklist koji toliko zna o gradu ovo nije znao. Bike trake u Zagrebu u pravilu sigurno daju bolji osjećaj vožnje od bike staza koje su velikom većinom samo iscrtane rubne linije na lošem starom asfaltu nogostupa.

Nevjerovatno mi je da su Škoro i Filipović dobili više glasova od npr Troskota :grin: — SAS1987
    Nema tu ništa nevjerojatnog. Dinamo je po pitanju zagrebačkih izbora vrlo mala stavka za većinu građana. Troskot je novo lice bez neke pozadine na listi stranke koja u Zagrebu nikad nije ni postojala i nastala je u južnoj Dalmaciji. Program im također ne odašilje neke poruke koje bi dovele do većeg broja glasova. Dok je Filipović kandidat najveće stranke, a Škoro veliko ime i predstavnik nove stranke desnice.

A.gle, onda spomeni i Blajburški vod i Matu Skoju i posebno pokatoličenog Turčina.
    Uz dužno poštovanje, iz Možemo nitko ne spminje ideološke teme osim DPa koji ih forsira na dnevnoj bazi
    — Chinaski
    Nisam ultradesničar tako da me spomenuti previše ne zanimaju, ali reći ću ti da me npr. zanima negiranje i skrivanje komunističkih zločina. Možemo ne spominje ideološke teme, ali ih itekako prakticira i sigurno će ih pokušati uklopiti na lokalnu razinu s naglaskom na državnu, što će biti kratkog vijeka tj. neće biti.
  • SAS1987
    20.9k
    Nema tu ništa nevjerojatnog. Dinamo je po pitanju zagrebačkih izbora vrlo mala stavka za većinu građana. Troskot je novo lice bez neke pozadine na listi stranke koja u Zagrebu nikad nije ni postojala i nastala je u južnoj Dalmaciji. Program im također ne odašilje neke poruke koje bi dovele do većeg broja glasova. Dok je Filipović kandidat najveće stranke, a Škoro veliko ime i predstavnik nove stranke desnice. — NORTE

Ma ne pricam uopce o Dinamu. Meni je zao da desnica nema kvalitetnog kandidata jer Filipović i Škoro su realno dno dna.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet