• reziser
    6.2k
    Osijek prodaje ime stadiona, bit će to prva takva Arena u Hrvatskoj, evo kad je i službeno otvaranje

    ime osijekovog stadiona
  • SAS1987
    13.2k
    ...Prodajom imena stadiona klub će, ako ne u cijelosti, a onda u dobroj mjeri i pokriti troškove njegove izgradnje...

    Vjerovatno ulaga novac neka madžarska firma (sto je ok, hvala bogu da). Ako je neka druga firma bi bilo zanimljive jer bi dobili bolji uvid koliko uopce vrijede prava na ime stadiona u hr.
  • xavier
    11.1k
    Osijek prodaje ime stadionareziser

    "Prodaje" je tu malo prejaka riječ jer se vrlo vjerojatno radi o firmi Belfry, mađarskoj građevinskoj firmi iz koje stoji, pazi čuda, Meszaros. Mislim klub će dobiti lovu što je super, ali nije da su baš uspjeli "prodati prava na slobodnom tržištu" kako to pokušavaju predstaviti.
  • Markelo
    2.5k
    Tipujem na "Orban arena"
  • Papastrumf
    9.3k
    Čuo sam već na nekoliko mjesta da je Red bull.
  • Eduardo
    17.2k
    znači upropastili su predizborno obećanje Andre Vlahušića koji je kad postane gradonačelnik planirao Mateschitzu ponuditi dugoročnu suradnju između dva svjetska brenda - Dubrovnika i Red Bulla :sweat:

    Mogli smo imati GOŠK - Red Bull!

    Ali, tko zna, možda u Dubrovniku osvane klub, a u Osijeku arena :smirk:
  • vjeko1701
    5.9k
    Ako Red Bull uđe u neku klub u hr, ne znam zašto bi ušao u bilo koga osim Gorice, simboli i boje su već napola tu xD
  • xavier
    11.1k


    Da, to je velika prednost jer Red Bull se inače ustručava mijenjati boje i grbove klubova koje kupi :cool:
  • og1986
    2.9k


    Gradonačelnik Dubrovnika je rekao da bi htio red bull tamo da spoje ta dva brenda. Dubrovnik kao turistički poznat grad i red bull za promidžbu.
  • vjeko1701
    5.9k
    Pa ne ustručava se, al ovo bi barem moglo uz manje promjene :P mislim da bi bez problema složio cijeli grafički dizajn RB Gorice :D

    Baš čitam ovo bezano uz Dubrovnik, osobno ne bi imao ništa protiv, mada sigurno i da to naprave, pitanje dal bi uopće ulagali dovoljno da postanu prvoligaši. Mislim, to je neko predizborno obećanje, mogu ja isto reći da ću napraviti s NK Zagorec Krapina da se kandidiram za gradonačelnika. Ko ne bi htio klub uz najmoderniji muzej u ovom djelu europe :P

    Stadion stiliziraš sa fake plastičnim ukrasima koji liče na vinovu lozu, 7-8k mjesta, naziv Stadion Pod Brajdama :P
  • deda
    27.4k
    Dragi moji Zonaši, onaj tko hoće i zna, taj i može!

    Došlo je vrijeme da vam deda počne vadit krv sa slikama novog gradilišta. U mojim Ždralovima ozbiljno su krenuli radovi na izgradnji nove natkrivene tribine kapaciteta oko 800 sjedećih mjesta i novih svlačionica. Investicija bi trebala biti teška oko 6-7 milijuna kuna. A Zagreb ne može.

    hgvr9ouw96el52bv.jpg
  • Mališan
    1.7k


    Deda samo pitanje, nije provokacija nego me zanima. Poznanik je igrao za Ždralove prije nekoliko godina i kroz priču s njim je spomenuo da je glava "navijač" Ždralova i da često pogura klub s raznim donacijama opreme i slično. Ima li istine u toj priči ili je izmišljotina?
  • deda
    27.4k
    Mamić je rođen 300 metara od igrališta, roditelji su odselili u Sesvete kad je bio 8-9 godina, njegovi bratići i rođaci žive tu. Prije par godina su igrali kup Mladost - Dinamo i on se deklarirao kao navijač Ždralova, da. Klubu je Dinamo donirao 300.000 kuna, a 200.000 kuna je dano i Nk Bjelovaru također kad se igrala kup utakmica dvije godine poslije. To se javno zna, nije nikakva tajna.
  • SAS1987
    13.2k
    Imali smo prije par tjedana raspravu oko tribine na jedan kat vs tribine na dva kata pa sam prije par dana sasvim slučajnu naljetio na navijašku tribinu Arminije:

    Tribina ima u teoriji dva kata ali u praksi je skoro pa jedna tribina koja ima odvojene ulaze itd. Još da ima gornja tribina malo večji naklon bila bi idealna.

    stadion_alm06.jpg
    110.jpg
    736750924-arminia-bielefeld-29h8cVLP2ma7.jpg


    Na sličnu foru je napravljen i navijačka tribina u Dortmundu koja ima sektore ograđene sa ogradom:
    42750586_401.jpg
    Borussia-Dortmund-v-VfL-Wolfsburg-Bundesliga.jpg
  • deda
    27.4k
    Počela izgradnja novog stadiona NK Mladosti iz Ždralova

    Drugoligaški san Mladosti iz Ždralova počeo je izgradnjom novog stadiona. Kako je rečeno na današnjoj konferenciji za novinare izgradit će se nove prostorije, sa svlačionama, prostorom za presice te sobom za doping kontrolu, kao i nova tribina s 1000 mjesta koja će u najvećem dijelu biti natkrivena. Investicija je vrijedna šest i pol milijuna kuna od čega će tri pol namaknuti sam klub. Gradonačelnik Dario Hrebak je potvrdio da će Grad Bjelovar pomoći izgradnju s dva miljuna kuna, dok je Slavko Prišćan, predsjednik Nogometnog saveza Bjelovarsko-bilogosrke županije kazao kako će HNS osigurati milijun kuna. Zatvorena financijska konstrukcija trebala bi pomoći ispunjavanju ambicioznog roka za izgradnju.

    -Naš je plan da se svi radovi završe do rujna i da sve selekcije našeg kluba, od najmlađih do seniorske ekipe, dobiju puno bolje uvjete za treniranje – kazao je Ivica Željko Beljan, predsjednik NK Mladosti iz Ždralova.

    U Ždralovima su svoj san počeli pretvarati u stvarnost i stadion se gradi, a prema riječima gradonačelnika Hrebaka 3. svibnja bi trebala početi i gradnja nogometnog stadiona na Logoru. Bjelovar će biti grad u kojem se odjednom grade dva stadiona, a time se malo gradova može pohvaliti. Nogomet je sport koji izaziva najviše zanimanja, puno djece želi trčati za loptom pa je izgradnja nove infrastrukture koja nudi izvrsne uvjete za treniranje svakako dobra vijest.

    zdralvi-2.jpg
    zdralovi-4-768x576.jpg
    zdralvi-glabna-768x576.jpg

    I tak, moja selendra od Bjelovara će raditi istovremeno dva stadiona, a Zagreb ne može ni jedan. Mašala.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.