• Fan
    2.5k
    Ja samo znam da su me prije mjesec dana ovdje uvjeravali da on trkački među najboljim kapacitetima u klubu.
    Ok, možda znaju više, al u ove dvije tekme se činilo da ima najmanje kapaciteta od svih jer ne samo da je sve to izgledalo sporo nego ga prema iza skoro nije ni bilo.
  • Dinaminjo
    2.3k
    Postoje razliciti trkacki kapaciteti

Netko je odlican na kracim netko na duljim udaljenostima.
    Netko ubrzava jako dobro, ali se brze potrosi.

Prema svemu videnom Gabi naginje prema ultramaratincu, ali mu fali brzine..
    ..i cvrstoce u duelu
  • Droljo
    30.4k
    Postoje razliciti trkacki kapacitetiDinaminjo

I brzina rekuperacije. Komes je jednom prilikom rekao kako ronaldu nakon sprinta od 30 metara treba oko pola minute rekuperacije a kovačiću minuta i pol. Ne držite me za točne brojke ali razlika je tu negdje.
  • Dinaminjo
    2.3k

Upravo zato, zbog rekuperacije, igraci vece konstitucije poput Petka i Belje izgledaju kao da se vuku po terenu..
    ..sjetite se Bob Sappa protiv Mirka i kako su svi rekli da treba izdrzat pocetak da se ovaj ispuse..
  • IceMan
    4.2k
    Vido je španer, odličan na postavljene obrane, i odličan u ritmu HNL-a. Onaj slalom na Poljudu mu nikad neću zaboraviti.

Kad su fizički jake ekipe, puno duela, skok igre - drugih lopti a prije svega tempa, on se malo ugasi.

Nije prvi put da sam to uočio kod njega.

Iako po meni u ovom uzvratu protiv Thuna, bilo je i puno lošijih od njega prvo poluvrijeme.
  • Paggini
    93.3k
    Kad su fizički jake ekipe, puno duela, skok igre - drugih lopti a prije svega tempa, on se malo ugasi.IceMan

Da, čim ga se stisne i markira malo jače, pogotovo na poziciji u sredini veze, zna se pogubiti jer je dosta mekan, a i donošenje odluka mu je relativno sporo na takvoj razini, pa ga jednostavno uguše. U defanzivi je užas, jbg, to je uvijek i bio, samo je na krilu to manje vidljivo nego kad ostanu krateri u sredini terena.

Ima dečko itekakav potencijal, zna nogomet, samo se s njim treba raditi, a i on sam treba raditi na sebi. Mislim da može biti jako dobar veznjak, ali mora početi se puno više kretati i prema naprijed i prema nazad. I očvrsnuti prije svega. Stojković je građom mršaviji od njega, a na dojam puno čvršći
  • Xpert1992
    827
    Ja bi njega drzal na krilu, jbg, on tam moze zavaljat nekoga i onda smo jebeni, a ak izgubi loptu na krilu lakse se to pokrije nego kad pokusa zavaljat nekog na centru i izgubi loptu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet