• NKDZ86
    9.4k
    bagra uzme nekog na zub i nema tu pomoći, a Kača je igrač koji uvijek daje 100 posto.
  • austrijanac
    13.2k
    Pa napisao sam to prije koji dan - ima problem koji je Stojke uspio rijesiti.
    Divlji je i trosi energiju na krive stvar, poput situacije gdje je trcao izmedu tri igraca Vikinga bez ikakve mogucnosti da dode do lopte.

Kad rijesi to da trosi energiju na krive stvari i shvati koliko je pozicijski nogomet inferiorniji i jednostavniji, bit ce odlican.

Nek mu ova polusezona bude sezona prilagodbe i nitko ne dvoji da ce bit odlican na proljece

Ne mislim da su to teske kritike, niti da ga ljudi ne vole, ja ga obozavam i nadam se da ce uspjet.
  • Zagi
    18.8k
    a Kača je igrač koji uvijek daje 100 posto.NKDZ86
    ..ali takvi su uvijek bili omiljeni navijačima.

Osim Kuleta i evo sada, Kačavende.
  • Zagi
    18.8k
    Divlji je i trosi energiju na krive stvar, poput situacije gdje je trcao izmedu tri igraca Vikinga bez ikakve mogucnosti da dode do lopte.austrijanac

Opet, Olića su ljudi slavili upravo zbog ovoga.
  • Paggini
    96.1k
    Ma nitko ne spori da je Kačavenda eksplodirao i da donosi ono što nam nasušno fali - taj nadrealni impuls i energiju, koju ima samo Stojković od naših igrača. Super je, volim što je u Dinamu, volim još više što me posrao momak, ali ovo što @austrijanac priča je također točno.

Kačavenda je top uletit iz drugog plana u 16 metara, izletit u nekako u priliku jer je toliko na sve strane, ali to često kod njega podrazumijeva i gubitak pozicije u vezi jer nema još uvijek dobru selekciju kada će i gdje će trčati, a to će doći s vremenom i radom.

Tehnički također nije baš blistav, odnosno nije osoba kao Stojke, Zajc i Mišić koji mogu sakriti loptu ili riješiti se lopte pod pritiskom, tu ju često izgubi ili šlampavo doda, što je opet - moguće ispraviti i vjerujem s obzirom na njegov karakter da će to ispraviti, odnosno dovesti u neku zadovoljavajuću razinu za naš nogomet.

Još jednom pohvale i treneru i stožeru što su malog zakaparili, odlična odluka jer tko zna gdje bi sad bili da nije protiv Thuna onako odigrao, uz ostale doprinose naravno.
  • Crni86
    23.7k
    Razlika izmedu kaca i stojketa je ta sta je stojke dobio minute, vrijeme i vjeru nakon ozlijede a kacvenda jos to trazi. Kaca je i pod Bjelicom par onih tekmi odigro jako dobro, pa i onaj Varazdin doma pred praznim maksimirom kad nije bilo Baturine

Slazem se sa svim gore navedenim manama koje ste napisali, ali mene to podsjeca skroz na stojketa. Ne racionalan, vuku ga emocije, muha bez glave, glupave greske, izgori u zelji. A vidimo Stojketa sad nakon sezone i pol.

Ja vjerujem da bi kac do kraja ove sezone mogao izrast za igraca za nasih prvih 11 za iducu sezonu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.