• Krizy
    70.6k
    U posljednjih sedam ligaških utakmica Stojković je upisao četiri gola i osam asistencija.
    Sudjelovao je u 12 golova Dinama u posljednjih sedam kola.
  • gledatelj
    1.3k
    Azuriraj to ili pričekaj kraj tekme za svaki slučaj haha
  • Crni86
    20.8k
    Kakva forma ovo proljece….

Nas kljucni igrac u drugom dijelu sezone
  • Zagi
    16.8k
    Moze gif golčine kada netko uhvati vremena? thx
  • javolimtebejako
    4.6k
    U posljednjih sedam ligaških utakmica Stojković je upisao četiri gola i osam asistencija.
    Sudjelovao je u 12 golova Dinama u posljednjih sedam kola.
    Krizy

ovakvu formu nisam imao ni u PESu 2013 na become a legend. stojke melje sve pred sobom
  • grba
    668
    Jos jedna asistencija
  • gledatelj
    1.3k
    @Krizy čekamo updateane podatke ahha
  • Krizy
    70.6k
    U posljednjih sedam ligaških utakmica Stojković je upisao četiri gola i devet asistencija.
    Sudjelovao je u 13 golova Dinama u posljednjih sedam kola.
  • Fatos Beqiraj
    1.6k
    Svaka cast prosloj sezoni Tonija Fruka, ali trenutno je Stojke 3 klase iznad, a i Luka Sucic nije ni blizu Stojkovica trenutno.
  • NVKOD
    11k
    Screenshot-20260404-170303-Sofascore.jpg

Divljak! Sedma utakmica (HNL, Europa) u nizu gdje ima gol ili asistenciju. Strašan je!
  • Praskaton
    5.8k
    Nek starta 3-4 utakmice (a doci ce i to) i sipat će se hvalospjevi.Jedan od nasih najtalentiranijih igrača,samo mu minute trebaju i to će dokazati.Praskaton

Veto na njegov transfer.Ne postoje novci za koje bih ga prodao.
  • Paggini
    79.2k
    tucY6tX.jpeg

Prosječna utakmica Luke Stojkovića, slikovito
  • Goncalo Santos
    3.6k
    Prvi sam ga pljuvao radi ispada i glupih crvenih kartona, ali ovo sta momak radi trenutno je renesansa.

Ne moze me nitko uvjeriti da na sp fruk i majer u trenutnoj formi mogu ponuditi vise od njega. Za Belju smatram da apsolutno zasluzuje ici na sp, ali realnost je da mi necemo igrati tamo neki dominantan nogomet pa mozda nece moci puno pokazati, zato bi Stojkovic tamo toliko energije mogao unijeti s klupe kad ude i jednim potezom prelomiti utakmicu.

Samo eto, Boban nije kum kusticu da se neke stvari poguraju...
  • prefontaine
    7.9k
    Lik zadnje dvije utakmice na Sofi ima ocjene 8.7 i 10, na Rezultatima 9.3 i 9.8.

Divljak naš dobri
    Screenshot-20260404-174029-Sofascore.jpg

Screenshot-20260404-174047-Flashscore.jpg
  • Dr Hofmann
    5.4k
    Ne može ono zabiti svatko, naš blesavi Luka Stojković. Veli frend da je to od nogotenisa...To ne znam, ali vrhunski gol
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.