• rokikaciga
    11.9k
    Odigrao utakmicu za 10, cisto savrsenstvo, perverzija, moze predavat na Harvardu sa ovom utakmicom

I onda samarcina bez razloga 20 minuta do kraja da iznevjeri ekipu...pa jebote Stojke, cemu to?
  • miro
    8.5k
    ja ne vjerujem kaj citam
  • Kepec
    8.6k
    MAJSTORE, PISAJ IM U USTAKepec

E moj Stojkoviću, upravo si se popišao u usta svima nama koji te brane. Na hlađenje minimalno 5 utakmica za ovo, fuj kakav potez u ovako bitnom trenutku.
  • Fatos Beqiraj
    1.4k
    Najveca greska Bobana je sto ga nije jos na ljeto proda
  • Kujtim Shalla
    8.9k
    za Harvard,nije ga bilo prvo poluvrijeme care
  • jp23
    3.7k
    Izveo Zidanea iz 2006te.
  • Crni86
    20.3k
    Ekipa je mislila da bu prek noci sazrio…

Nejde to decki moji prek noci. Zalosno je samo kaj je odigral tekmu zivota i sve upropastio u jednoj sekundi - glup, bas glup potez.
  • db-izbjeglica
    20.1k
    Ovaj dečko nema glavu za biti igrač dinama.
    Što je previše - previše je.

Koliko crvenih je dinamo dobio ove sezone?
    4!

Koliko ih je dobio stojković?
    3!
  • rioda
    14.4k
    Za vikend Gorica, baš me zanima što bi ovaj put mogao napraviti
  • Zg123
    3.5k
    Al jebote led bar da ga je protivnicki igrac nagazio ili ne znam jebote nesto mu grubo napravio pa ga je osamario ali covjek iz cista mira okret i bam pa sta je s glavom jebote???
  • Kruno
    1.3k
    Autogol to još nije.
  • joesimunic
    110
    Jedanput se moze desit ali vise od toga se ne moze opravdat pustio je cijelu ekipu na cijedilu zbog svojih pizdarija
  • rioda
    14.4k

Nije iz čistog mira, ušao mu je kopačkom u potkoljenicu
  • Miro Vugrinec
    10.3k
    Da je neinteligentan po 100 put ispao, apsolutno je. Da ga treba lupit po džepu, apsolutno treba i sankcionirat ga za ovo. Ali isto tako, da nije njega ne bi ni imali nikakve šanse danas, defintivno igrač utaimice i bez crvenog bi ispali 99 posto jer nas je naša struka povukla u svojih 20 metara još na 2:1, a tek na 3:1 još duplo vise.

Tako da ova njegova reakcija nema nikakve veze s ispadanjem, najveću štetu je napravio prvenstveno sam sebi jer od heroja i senzacionalne tekme pricat će se o tome kako je ogromna budala i kako je Zvone bio u pravu kad je rekao divlji igrač.
  • Jima
    1.2k
    Slažem se. Neka mu pomogne netko, pa nije to neizlječivo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.