• jedan u nizu
    13.9k
    Nakon 27 godina u bendu, i 35 godina nakon sto je odsvirao prve njihove demo stvari, veliki bubnjar, Matt Cameron napušta Pearl Jam.
    Prije nego se pridruzio Pearl Jamu, bio je u genijalnom Soundgardenu.

After 27 fantastic years, I have taken my final steps down the drum riser for the mighty Pearl Jam. Much love and respect to Jeff, Ed, Mike and Stone for inviting me into the band in 1998 and for giving me the opportunity of a lifetime, filled with friendships, artistry, challenges and laughter. I am forever grateful to the crew, staff and fans the world over. It’s been an incredible journey. More to follow. I thank you all from the bottom of my heart.

Peace and Love,
    Matt Cameron

• mlinchica
    3.3k
    Kad smo već kod bubnjara, mali podsjetnik i na jednu legendu koja nas je napustila prije par godina..

• Paggini
    57.5k

Jel ide tko od Zonaša na Gojiru, hmmmm?
  • Dino
    4k

Nisam kupovao karte kad su izasle u prodaju jer mi je tad plan bio raditi izvan Zagreba u to vrijeme, ali s obzirom na to da se faks malo oduzio, sad mi je zao kaj nisam uzeo karte :rofl:
  • Droljo
    18.2k
    Kad smo kod Gojire:
  • javolimtebejako
    2.6k
    nisam gojiru slusao nikad al vidimo se na ovom za 2 tjedna..

• NB86
    16.9k
    I na queense i na gojiru

bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.