• Jurki
    17.8k
    Ali ovo je prirodan put, put u kojem će u rotaciji biti “naši dečki”. Tu se oporavio Perković, nadolazi Leon Jakir, drugi malac iz juniora ZebićTongo Doumbia

Sve receno.

Zadnji igrac kojeg smo iz juniora prebacili u seniore je bil Baturina vec tam davne 2021. godine.
    Postali smo manje privlacan klub mladim talentima. Loksa je ubrala fine plodove tog naseg nerada/nereda (Kača, Stojke, Krivak). I taj trend se mora okrenuti u nasu korist.
    Kao razvojni klub imamo prestaru momcad...5. ili 6. stoper moraju biti nasi klinci, a ne stranci.. bez obzira na to koliko nas je Bernauer osvojil svojim pristupom, angazmanom i trudom u proteklih godinu i pol.
  • Sajla
    9.4k
    Rekao bih da Cannavaro kod stopera jako cijeni fizikalije i da ima neke standarde ispod kojih ne ide, koliko god igrač bio dobar u samoj igri. Max sa nekoliko kila mišića više, čvršći i viši u skoku - sigurno bi ostao.
    Hvala za ovo što je odigrao, nadam se da će u St. Ettienneu iskoristiti šansu, pokazati da zna i može i izboriti se za ugovor.
  • Dragon1Warrior123
    4.3k
    Najviše prozivan, a meni opet najdraži. Uvijek je bio najbolji kad nam je najviše trebalo. Jedno veliko HVALA Max i sretno dalje!
  • Jurki
    17.8k
    Max sa nekoliko kila mišića više, čvršći i viši u skoku - sigurno bi ostao.Sajla

Bil bi odlican zadnji vezni..
  • Bosskovitz
    16.9k
    Max je super lik, želim mu svu sreću u daljnjoj karijeri. Dečko je šutio i trpio kad mnogi ne bi, vrijeđali su ga sa svih strana, ali uvijek je davao 100% od sebe i uz to bio dobar lik u zajebant u svlačionici, što nije uvijek najlakše kad si stranac. Nažalost, nije kvaliteta da bude kod nas u prvoj, ali osim toga mislim da mu nitko ništa ne može prigovoriti.
  • NB86
    16.9k
    Meni i u londonu protiv arsenala mozda najbolji pojedinac uz rpg-a, sretno mu bilo nadam se da ce imat uspjesnu karijeru
  • gledatelj
    927
    Drag mi je bio i šteta da ide, ali realno natrpani smo sa stoperima. Sretno Max
  • Kermit
    521
    Kako je izvadio ono prošle sezone na Poljudu, svaka mu čast.
    Jedan od boljih likova u ekipi, bar ovako iz kuta navijača.
    Sretno mu dalje u karijeri!
  • Krizy
    58k
    Sretno Maxime, sve najbolje u nastavku karijere :heart:

Poslala sestra sliku:
    IMG-20250131-WA0006.jpg
  • cibona
    5.5k
    Nedostajat će mi njegove najave utakmice koje znao objavljivati na instagramu. Nekad je baš baš znao imati top objave.

Sretno Max, zauvijek ćeš ostati zapisan zlatnim slovima u povijesti Dinama :strong:
  • Dzoni
    1.4k
    Meni jedan od dražih stranaca u klubu, energija i zalaganje na razinama na kojima bi se i neki "domaći" dečki mogli ugledati. Sve najbolje u karijeri i hvala za sve u Dinamu.
  • BBBaranja
    3.6k
    Nadam se povratku na ljeto :blush:
  • Bernard
    787
    Baš mi je žao ovog momka, srce ko sljeme, pravi profesionalac.
    Max svu sreću ti želim da uspiješ u daljnoj karijeri!!
  • NitkoBitan
    27.2k
    Neki su pricali o njemu kao da ce u najmanju ruku zavrsit u Istri ili Gorici poslije Dinama. Eto, prica se o francuskoj prvoj ligi u transferu vrijednom 3 milijuna eura.
  • NB86
    16.9k
    Radi se o posudbi zasad, da je koristan igrac svak normalan zna, u dinamu je realno za rotaciju
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.