• Keyser Soze
    14k
    Lik ga samo par puta pitao je li mu žao kaj malo igra i je li pojačanje za Dinamo :monkey: , očito htio reakciju za senzacionalistički naslov.
  • mlinchica
    3.2k
    Nevjerojatno, da sam Max, prekrižila bih zauvijek kretena i na svaki upit za intervju, samo fino pedalica. Kako odvratna pitanja…Olivari, smeće jedno :vomit:
  • marcio amoroso
    42.8k
    Meni se čini da je Maxime baš dobar dečko i ja mu želim svu sreću svijeta. Iskreno se nadam da će naći svoje mjesto u momčadi i da će još dugo biti tu.
  • Kepec
    7.2k
    Bravo za objavu na instagramu.
    Uz nadanje da će Maxime naći mjesto u momčadi se nadam i reakciji kluba na takav intervju.
    Malo si previše iz dana u dan novinari dopuštaju.
  • nemapredaje
    5.3k

I opet je iz svega uspio složiti nekakav naslov s kojim potencira negativu
  • Laugreano
    4.2k
    Max me ponašanjem podsjeca na Olma. Pravi profesionalac i ljudina.
  • Kepec
    7.2k
    Htio bih još nadodati dvije stvari.
    Prvo pohvaliti Maximea kako je odgovorio na pitanja. Nema puno igrača koji bi ovdje ostali hladne glave i imali ovako suvisle odgovore.
    Druga stvar, koliko god ih mrzim spominjati, kaj bi bilo da se ovakav intervju odradi s nekim od dolje.
    Ne znaš koja bi udruga, stranica ili osoba više napala novinara.
    Ali ipak mi smo samo Dinamo prema kojem se očito može ovako.
  • Patak
    3.5k
    Max super dečko i odličan potencijal za Dinamo. Možda ispadne najbolje i najdugotrajnije pojačanje ovog prijelaznog roka (uz Vidovića).
  • marcio amoroso
    42.8k
    “Max je u subotu na prijateljskoj tekmi u Oriovcu nakon tekme preskočio ogradu, došao do navijača da se slika sa svima tko je htjeo, dao je dječaku od 3, 4 godine dres… gospodin!”

Komentar na našem instagramu.
  • Paggini
    53.5k

Ako je ovo istina, a sumnjam da nije, svaka čast dečku, fakat bih volio da uspije u Dinamu i ostavi trag.
  • Mali Zeus
    17.6k
    - treneri baš nemaju povjerenja u vas
    - dolazi Katarina, znači li to ipak da nemate povjerenje trenera
    - navijači ne znaju kakav ste igrač jer malo igrate, mislite li da trener nema povjerenja u vas
    - jeste li očekivali da ćete igrati tako malo, znači li to da trener nema povjerenja u vas
    - je li vam žao što ste došli u Dinamo.

Olivari, teško smeće od čovjeka.
  • Bernard
    787
    maxu svaka čast na odgovorima,nije se uhvatio na klošareve udice :clap:
  • Mrvica
    4.1k
    Max mi je svaki dan sve draži, i stvarno bi volio da uspije u Dinamu. Što se tiče ovog novinarskog crva, traži sve moguće načine za dignit mu živce, nekakvu senzaciju samo da bi mogao srat po Dinamu. Maxu svaka čast na suzdržanosti, skidam kapu.
  • Keyser Soze
    14k
    Je li Max otpisan na kraju? Ako je nemam riječi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.